Arama sonuçları: *

• Users: Sinanflex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

40-45 Civarı Hazır Sistem Önerisi Biraz Aciliyeti Var

Merhaba elimde anakart ve işlemci vardı hızlıca elimden çıkardım şimdi sizden sistem tavsiyesi istiyorum mümkünse taksit şansı olsun eğer 9 taksit fırsatı varsa 50-55 civarına çıkabilirim https://ty.gl/35cd912f0 böyle bir sistem önerildi bu ayarlarda biraz daha öneri arıyorum
  2. S

Çözüldü✓ 40-45 Bin Civarı sistem önerisi

Merhaba elimde anakart ve işlemci vardı hızlıca elimden çıkardım şimdi sizden sistem tavsiyesi istiyorum mümkünse taksit şansı olsun eğer 9 taksit fırsatı varsa 50-55 civarına çıkabilirim [H3...
  3. S

Çözüldü✓ Elimde İşlemci ve Anakart var PC Toplama Yardımı biraz aciliyeti var

Merhaba elimde ryzen 5 7500f işlemci ve Biostar B650 MT anakartım var. Laptopumu sattım elime net olarak 25 bin tl kaldı. Mümkünse taksit imkanı olan yerlerden öneri yapabilir misiniz. Bütçe 30 veya 35 civarı çok ta zorlamak istemiyorum. Biraz aciliyeti var yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden...
  4. S

Elimde Abakart ve İşlenmi var hangi sistemi tercih etmeliyim

Merhaba elimde biostar b650 MT anakart ve ryzen 5 7500 f var başka hiçbir şey alamdım şimdi sistemi aktif etmek istiyorum bir çekilde 7600 lü sistem i alıp dönüştüreyim mi akıl verebilir misiniz?
  5. S

Çözüldü✓ Rx 9060 XT yerine ekran kartı

Merhaba rx 9060 xt serisini bekliyordum https://www.itopya.com/asus-prime-radeon-rx-9060-xt-oc-edition-16gb-gddr6-128-bit-ekran-karti_u29594 18 bin tl gibi bir fiyatı var bu fiyatlar bu ekran kartı alınır mı yoksa başka bir ekran kartı mı almalıyım
  6. S

Parça Parça Uzun Vadede Sistem Toplama

Merhaba parça parça uzun vadede sistem toplamak istiyorum şuan için iyizico kampanyası vs ile güzel bir tavsiye verebilecek olan var mı? Mesela ucuza tam veya anakart gibi kampanyanın nasıl işlediğini bilmiyorum bilen arkadaşlar gideceğim yolu ve nasıl bir sistem toplayacağımı...
  7. S

Ps5 Nba 2k25 Kasıyor

Merhaba Geçen Günlerde nba 2k25 aldım fakat menüde deli dehşet kasıyor sanki 20 veya 15 fps gibi olutor konsolu 3 ay önce aldım diğer oyunlarda bir sıkıntı yok oyunu sil yükle yaptım veritabanını yeniledim fakat olmuyor bir konu da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. 1739616723 ve ekstra...
  8. S

Yardım MacBook Pro Sıvı Teması

Merhabalar Elimde MacBook Pro m3 pro işlemcili bir MacBook var 12 mayıs tarihinde üzerine gazoz döktürdüm ani olarak hemen ters çevirdim yüzeyini sildim 10 dakika sonra kullanmaya devam ettim şimdilerde bazı tuşlar yapış yapış olmaya başladı teknik servise götürmelimiyim teknik servise...
  9. S

Hangi macbooku tercih etmeliyim

Merhabalar elimde 101.000 TL gibi bir bütçe var Bununla MacBook Pro m3 pro 18 gb ram 1 tb ssd alabiliyorum Bu bilgisayarı almalı mıyım yoksa bana daha farklı önerebileceğiniz bir MacBook Pro kombinasyonu var mı Montaj yapıyorum elimde çok kaliteli bir kamera var bunu kasmadan donmadan...
  10. S

Yardım Klavye Önerisi istiyorum

Merhaba mx chery red switch klavye arıyorum fakat argb istiyorum yanii benim istediğim renklerde yazsın atıyorum tüm klavye pembe veya farklı bir renk yardımcı olursanız sevvinirim bütçe 3000 TL Civarı
  11. S

Yardım Dragonfly f1 yazılım sorunu

Merhabalar 2 gün önce açtığım konuda önerilen dragonfly f1 modelini aldım f1 pro alacaktım fakt param çıkışmadı neyse yazılımı indirdim girdiğim zaman ayarları değiştiremiyorum şarjımı göremiyorum ayarı değiştirmek için tıkladığımda Gaming Mouse İs Disconected diyor fakat bağlı aygıt...
  12. S

Çözüldü✓ 1500 TL Civarı Wirelles Mouse Önerisi

Merhaba 1 Yıl Önce rival 3 aldım ve çok memnunum ama biraz hor kullandığım için clicklerinde sıkıntı yapmaya başladı çoğunlukla montaj yapıyorum ama gaming mouse tarzı seviyorum razer ve steelseries gibi bilindik markaların wirelles mouselarına heveslendim hangi mouseyi almalıyım yardımcı...
  13. S

Hp Victus 16 için termal macun önerisi

Merhabalar elimde ryzen 5 7640 hs işlemcisi ve rtx 4060 120 watt var. mx-4 alacaktım fakat pump out yaşatır dediler mx-6 ve kryonaut arasında kaldım laptop için alabileceğim bir termal macun önerisi arıyorum
  14. S

Yardım Ben Bir Hata Mı Yaptım

Merhaba Ben Bu Laptopu Aldım Şuan Kargoda https://www.teknosa.com/hp-victus-16s0018nt-7z4m8ea-amd-ryzen-5-7640hs-161-16-gb-ram-1-tb-ssd-rtx-4060-fhd-144-hz-freedos-gaming-laptop-p-786288434 Fakat Az Önce Şu Cihazı Gördüm...
  15. S

35 k bütçe ile beni uzun yıllar idare ettirebilecek laptop arıyorum

Merhaba 35 k bütçem var genelde oyun oynayacağım render alacağım(1080p 60 fps 10 dakikalık videolar) önerileriniz nelerdir yakın zamanda asus tufun 4060lık modelini alaxaktım stopu tükendi beklemelimiyim yardımcı olursanız sevinirim 1688717712...
  16. S

Çözüldü✓ Ekteki laptopu almayı düşünüyorum almalımıyım

https://ty.gl/kw8603iomj bu laptopu almayı düşünüyorum 30 k bütçe ile alabileceğim en iyi laptop bu mu yoksa daha iyilerini alabilir miyim?
  17. S

Çözüldü✓ Önemli parasına değer mi almalımıyım

Merhaba ekteki sistemin 3050 ti lı olan versiyonu 28000 tl almalımıyım fakat 75 watt
  18. S

Çözüldü✓ 20 K Laptop Önerisi!

Merhabalar 20 bin civarına laptop önerisi istiyorum adobe photoshop premiere after effects gibi programlsrı kullanacağım yanında tabiikide oyun oynayacağım
  19. S

Çözüldü✓ Bunları almalı mıyım?(Yardımcı Olursanız Sevinirim)

Merhabalar Ben 1 sene önce intel 13 10100f, h510 m pro anakart , m2 ssd,8x2 cl16 3200 mhz ram aldım yaklaşık 3500 liraya elimde bir kasa gtx 960 ve psu vardı 350 watt olması lazım şimdi ekteki ekran kartı , kasa ve psuyu almak istiyorum almalımıyım yoksa fp sistemleri mi beklemeliyim ne...
  20. S

Çözüldü✓ Ghosting var mı acaba

Merhaba Bu Monitörde Ghosting ne derecede acaba
Geri