Arama sonuçları: *

• Users: Ryatres
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ryatres

Performans için Windows 10 dan Windows 8.1 e geçmek mantıklı mı?

Evet biliyorum Windows 8.1 in desteği kesildi. Zamanında bu laptop windows 10 un yanılmıyorsam 1607 sürümü ile gelmişti ve çok hızlı çalışıyordu. Fakat şu an windows 22h2 sürümünde baya yavaş çalışıyor. O yüzden windows 8.1 e geçmek istiyorum mantıklı mı? Hem windows 8 nedense bana daha hoş...
  2. Ryatres

4070 Sistem Topluyorum Bakabilir misiniz?

Beyler ben Asus RTX 4070 DUAL ekran kartı ile bir sistem toplayacağım. Bu parçalar ekran kartına yeter mi? Ekran Kartı : Asus Dual GeForce RTX 4070 12GB İşlemci : Ryzen 7 5800X3D PSU: Corsair CX650F 650W 80+ Bronze RAM : Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 Anakart : MSI MPG B550...
  3. Ryatres

Hangi bilgisayarı almalıyım

Arkadaşlar bilgisyar alıyoruz ama iki bilgisyar arasında kaldık hangisini almalıyım görselleri koydum Bilgisyarı yurt dışından abime alıcaz
  4. Ryatres

HL2 Oynanmalımıdır??

HL2 Oynanmalımı? Satın aldım ona göre Epsoide 1 ve Epsoide 2 yide alıcam hl2 hikayesi nasıldır iyi midir??
  5. Ryatres

En sevdiğiniz oyun çeken youtuber

En Sevdiğiniz Oyun Çeken Youtuber?
  6. Ryatres

Xbox Series S mi PC mi?

Merhabalar. Ben Xbox Series S Almayı düşündüm. Ama PC de almak istiyorum kararsızım hangisini almalıyım?
  7. Ryatres

Çözüldü✓ Sistem Topluyorum Yeterlimi?

Merhabalar. Sistem topluyorum bu sistem oyun için yeterlimidir? Ekran Kartı=Sapphire Amd Radeon Rx 6500 XT İşlemci=Amd Ryzen 5 5600X Ram= 16GB DDR4 3200Mhz (2x8) SSD=Msi Spatium M390 250GB Nvme M.2 SSD HDD=Seagate ST1000DM010 1TB HDD Anakart=MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart...
  8. Ryatres

Çözüldü✓ anakart arıyorum yardım edermisiniz

Merhabalar Aşağıdaki işlemci ve ekran kartı için anakart arıyorum. Yardım edermisiniz. Ekran Kartı=Sapphire Amd Radeon Rx 6500 XT İşlemci=Amd Ryzen 5 5600X
  9. Ryatres

Yardım GTA 5 Anlamsız Kasma

Merhabalar. GTA 5'de araba sürerken sürekli drop giriyor. Ayrıca çözünürlüğü değiştiremiyorum yardım edin!
Geri