Arama sonuçları: *

• Users: Însïdįr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Însïdįr

Hesabımı banlatabilirmiyim?

Hesap kapatma yokmuş .Ben de hesabı banlatmak istiyorum .Bide banlanınca eski konular gözüküyor mu yani ortadan kalkıyormu. Cevaplar için teşşekürler @Mehmet Yılmaz İlgilinirseniz sevinirim
  2. Însïdįr

Yeni anakart aldım ho? Go?

Asus tuf gaming b550m-plus wifi2 sizce go mu ho mu .fiyat 5bine aldık.vatan dan .
  3. Însïdįr

2023 major ne zaman bıtcek bı bıtmedı gıttı

paris 2023 major ne zaman bıtcek bılen var mı .ya kapsul alcaz bı bıtmedı .ıntte 21 yaszıyoda bı bıtmedı iste.ne zaman bıtevcgını bılen var mı?
  4. Însïdįr

Yardım fifa 23 crack lazımmmm

fifa 23 turnuvası var .ona anterman yapcam ama fifam yok.crack ler fake miş int te okudugma gore.bildiginiz fake olmayan crack var mı.online giremiycem ama bot la alısıtrma yaparım en azından
  5. Însïdįr

cs go tarde up öneri

trade up ı iyi onerdınız koleksiıyonlar varsa bıldıgınız yazarsanız sevinirim
  6. Însïdįr

Mekanik klavye tuş çıkarıcı öneri

Mekanik klavye kullaniyorun tuş larını çikarmak için tuş çıkarma aparatı lazım 50 tl civarına öneriler alabilirmiyim
  7. Însïdįr

Yardım cs go seçkin alımla ilgili

seçkin oyun içi 275 lira.steam magazda 250 .250 liil alsam da olurmu sorun çıkarmı
  8. Însïdįr

Yardım discord acılmıyor yardım

resimdeki gibi kalıyo
  9. Însïdįr

Yardım ıt takes two platform hatası

ıt takes two ya gırıyorum play onlıne dıyorum frıend ınvıte tıklıyom resımdekı hatayı veriyo napmam lazım game pass aracılıyla oynuoyrum arkadsıma ıstek atamıyorum bundan dolayı o bana atıyo ama gelmiyo
  10. Însïdįr

Bilgisayar çalışıyo ama görüntü yok

Bil açılıyo ama görüntü yok
  11. Însïdįr

steam parlak karta sahip oyunlar

steam parlak kart lı hangı oyunlar var acaba?
  12. Însïdįr

Yardım prototype 5 fps menude ve oyuna gırerken atıyo

prototype 5 fps menude ve oyuna gırerken atıyo oyun orjınal napamam lazım yardım
  13. Însïdįr

Yardım Razerbasilisk x hyper mı rival 3 wirelles mı

Sizce hangsini almalıyım fiyatları aynı önerilerinizi bekliyorum arada kaldım 1678383643 Bi cevap verin
  14. Însïdįr

Pc kendini açamıyor acil yardım lazım

En son pc yi kappatım normal bi şekilde .neyse sonra bi açtım böyle kaldı bil kendini açamıyor klavye mouse bil açılmadı için çalışmıyo (neden mouse pad çalısıyodiyosanızo guc aldığı zaman calışıyo).moniye görüntü gelmiyor .o yanan kırmızı ışık pc normal çalışırken yanıp sonuyor onun yanın daki...
  15. Însïdįr

Yardım black ops 3 açılmıyor

Error loading fastfile 'ru_core_patch': Fastfile archive checksum does not match executable bu sorunu alıyorum .çözümünü bilen varsa yardım ederse sevinirim oyun crack
  16. Însïdįr

Netflix türkiyede olmayan filmleri nası izliycem

Araştırdım biraz vpn le oluyormuş ama açtım vpni amerikaya bağlandım aradım film çıkmadı .nası çözcem
  17. Însïdįr

Yardım The saboteur açılmıyor

Ea playden indirdim .play basıyorum ama açılmıyor bar az cık yükleniyor sonra kapanıyor yardım ederseniz sevinirim
  18. Însïdįr

Hepsi papel nasıl kullanılır

40 hepsi panel im var 106 liraya valorant vp alcam bu 40 lirayı nasıl kullancam
  19. Însïdįr

Yardım Ryzen 7 3800x 3060 ti valorant 150 fps 😡

Neden böyle
  20. Însïdįr

Yardım Warzone win32u.dll hatası

Oyundan atıyor win32u.dll dosyası silinmiş nerden yükliycem ve nasıl çözücem bilenler yardım ederse sevinirim
Geri