Arama sonuçları: *

• Users: aliyldsss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aliyldsss

IPhone 14 Pro Max Deji Batarya

Merhabalar, iPhone 14 Pro Max cihazım var ilerleyen dönemlerde pil değişimi yaparsam Deji markasını mı tercih etmeliyim alırken nelere dikkat etmeli pil üretim tarihinin mümkünse yeni olması gerekiyor sanırım bunu nasıl talep ederiz destek olabiliyorlar mı kullananların deneyimlerinden...
  2. aliyldsss

Crucial Sahte Ram Şüphesi !

Laptop için DDR4 8GB 3200MHZ CL22 Değerinde internet üzerinden bir ram satın aldım fakat ram bu şekilde siyah ve "Assembled in Mexico" yazıyor sizce durum nedir iade etmem gerekir mi ?
  3. aliyldsss

Çözüldü✓ Kartı Siyah Crucial Ram

Merhaba HP 255-G8 (AMD) Laptop cihazıma +8 ram takviyesi yapmak için internettden ram satın aldım ram Crucial Marka cihazda takılı olan Samsung markalar dışında her şey birebir aynı fakat almış olduğum ram Crucial Marka Ram'in kartı siyah. Ekran kartı (Radeon Vega 8 Dahili) sürücüsünü kaldırıp...
  4. aliyldsss

Yardım Ryzen 5 3500U Laptop Ram

Samsung M471A1K43DB1-CWE Model Ram var cihazda araştırdığımda da 3200mhz olarak gösteriyor fakat işlemci max 2400mhz destekliyor. +8 Ram takviyesi yapacağım 2400mhz mi yoksa 3200mhz mi almalıyım ?
  5. aliyldsss

Ryzen 5 3500U Ram Önerisi

Ryzen 5 3500U Laptop da 8GB 2400Mhz Samsung Ram var 8GB daha almayı düşünüyorum fakat hangi marka ram almalıyım aynı samsung model ram OEM olduğu için satıcılara güvenmiyorum ve neredeyse yok. Uyumluluk sorunu ve CL değerleri aynı olmalı mı acaba ?
  6. aliyldsss

Ryzen 5 3500U Laptop Oyun Tavsiyeleri

HP - 255 - G8 Ryzen 5 3500U - Radeon Vega 8 - 8 GB Ram Oyun tavsiyeleriniz nelerdir acaba
Geri