Arama sonuçları: *

1. F

Teşhir Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz 5899 TL Pazarama

Ürün güzel indirime girmiş halihazırda bu monitörü kullanıyorum memnunum 2k IPS arayanlar için hem marka hem de uygun fiyat düşmüşken değerlendirin 2 adet ekstra aldım, Stok şuan için 15 adet olarak gözüküyor. [H3...
  2. F

Bileşenler hakkında uyumsuzluk var mi?

Merhabalar, Şuan aldığım bileşenler aşağıdaki gibidir değiştir değiştirilse daha iyi olur dediğiniz bir parça var mi ek olarak 2 tane ana kart siparişi verdim fakat hangisinin daha iyi olduğunu bilemedim yada daha iyi bir öneriye açığım. Ek olarak 2k da kullanacağım. Anakart : [H3...
  3. F

Bilgisayar koltuğu önerisi ciddi lazım

Merhabalar değerli dostlarım, Bilgisayar başında rahat 12-15 saat duruyorum durmak zorundayim işim gereği kendim için gerekli. Bana konforlu ve rahat uzun saatler kullanabileceğim terletmeyecek olan bir koltuk önerebilir misiniz? belirli fiyat aralıklarında. Şimdiden teşekkür ederim. Furkan K.
  4. F

Yardım RX 6600 XT Sapphire nitro + artifact ve ısı sorunu

Merhabalar, Geçen hafta hepsiburadadan aldiğim ekran kartı dün elime ulaşti. Rainbow six siege de alt tab yaptiktan sonra ve ara sira oynarken ekranda artifactlar oluyor. bazi oyunlarda 95 100% kullanımda ısı 105 dereceye kadar çikiyor. güvenli modda DDU la eski driverlari silip tekrardan...
Geri