Arama sonuçları: *

• Users: Justicia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Bios Virüsünü Eset'in Gelişmiş Tehdit Koruması Bulabilir Mi?

En gelişmiş bios virüsü bulaşsa bile eset'in gelişmiş tehdit koruması KESİNLİKLE bunu bulabilir ve yok edebilir mi?
  2. J

Crack dosyası kendisini USB'ye veya disklere kopyalayabilir mi?

Windows ISO'sunu cracklemek için kullanılan o dosyalar USB'ye, USB'deki o Windows kurulum dosyalarına veya disklere bulaşabilir mi? Kendisini kopyalayabilir mi? Kopyalarsa antivirüs bunu virüs olarak görür mü?
  3. J

Bu uygulama cihazınız ile uyumlu değil hatası

Bazıları virüs demiş. Kaspersky ile iki defa tarattım bir şey bulamadı bu neden olabilir? Dosyaların özelliklerine baktığım zaman erişim tarihi olarak 3 ve 4 dakika olarak gösteriyor ancak ben 1 saat önce açmayı denedim. Bu neden olabilir? Virüs olabilir mi çalıştırdığım zaman bu hatayı verip...
  4. J

Avp.Exe Nedir? Korumaya Etkisi Var Mıdır

Avp.exe ikide bir durduruluyor (galiba) bunun gerçek zamanlı korumaya, gelişmiş tehdit korumasına falan etkisi var mıdır?
  5. J

Her veritabanı Güncellemesinden Sonra Tarama Gerekir Mi?

Kasperksy ile tarama yaptıktan sonra tarama yaparken veri tabanının güncel olmadığını farkettim tekrardan tarama yapmama gerek var mıdır?
  6. J

Kaspersky Neden Her Taranada Farklı Dosya Sayısı Tarıyor?

1.Geçen günlerde tam tarama yaptığımda 1 Milyon dosya taradı. Şimdi ise 800 bin civarlarında dosya taradı bu neden olabilir? 2.Her veritabanı güncellemesi sonrası tam tarama yapmak gerekir mi? 3.Tarama bittiği zaman 800 bin küsür nesne tarandı diyor ancak raporlara baktığım zaman 200 bin küsür...
  7. J

Bulunamayan Virüs Var Mıdır?

İyi günler virüslü olduğundan neredeyse emin olduğum bir crackli ISO dosyası kurmuş bilgisayarcı bilgisayara. Buradan bulaşan virüsler bulunamıyormuş diye biliyordum ben bundan sonra format attım ancak d diskini silmedim bu ISO ile kurulan Windows'tan bulaşan virüsler D diskine bulaşıp oradan da...
  8. J

Youtube'dan Hacklenilebilir mi?

İyi günler youtubeda biraz illegal bir video izlerken birden başka bir video açıldı ve bu videoda hacker elrani vardı ve orada kod faln yazıyordu connected gibi şeyler çıkıyordu. Hacklenmiş olabilir miyim?
  9. J

Güvenli Modda Taramanın Farkı Nedir?

İyi günler bilgisayarı Güvenli Modda internet Kesilerek güvenli modda internete bağlıyken veya normal modda internet kesikken taratmazsak bulunamayan virüsler var mı yani kesin güvenli modda mı taratmak gerekiyor yoksa güvenli modda taramasından da bütün virüsler bulunabiliyor mu?
  10. J

Güvenli Modda-İnternet Kesilerek-Normal Modda Taramaların Farkı Nedir?

-Güvenli modda başlatıp İnternetsiz tarama yapmak -Güvenli modda başlatıp internet varken tarama yapmak -Normal modda açıp İnterneti kapatıp tarama yapmak -Normal modda açıp internet bağlantısını kesmeden tarama yapmak Aralarındaki farklar nelerdir? Antivirüsün virüs bulmasına etki eder mi? Yani...
  11. J

Redditte Linke Bastığımı Nasıl Anlarım

İyi günler Reddit'te içerik fark etmeksizin bir yerde videolar izliyordum ve yanlışlıkla bir yere dokundum dokunduğum zaman önüme bir pencerede yazılar falan geldi tam bakamadan boşluğa tıklayıp kapattım. Hatırladığım kadarıyla Reddit'ten ayrılmadım virüs bulaşmış mıdır?
  12. J

YouTube linklerinden virüs bulaşır mı?

Tam emin değilim ancak YouTube'dan video izlerken virüslü bir linke tıkladım büyük ihtimalle virüslü veya zararlı bir siteydi ancak girmemiş de olabilirim tam hatırlamıyorum AVG Kaspersky. Malwarebytes. Emsisoft İle tarattım bir şey bulamadı. 3 tane sorum var cevap verirseniz sevinirim: Yani...
  13. J

Çalışmayan Virüsü Antivirüs Tespit Edebilir Mi?

İyi günler telefonuma windowstan virüs bulaşmış olabilir ancak benim telefonumda windows olmadığı için virüs çalışmıyor olabilir telefondaki antivirüsler böyle bir virüsü tespit edebilir miydi?
  14. J

Nitro 5'te bellek kullanımı %36 oluyor

İyi günler. Bugün Görev Yöneticisi'nden baktım ve bellek kullanımı 36 civarlarında devam ederken CPU bir anda sıçrama yaşıyor. Yani %1 civarlarında kullanılırken birden %26 civarlarına çıkıyor sonra yavaş yavaş geri iniyor. Bu neden dolayı olabilir? Normal midir? Laptop markası: Acer Nitro 5 an...
  15. J

KMSpico Kalmış Mıdır?

Cmdden KMSpicoyu etkinleştirmiştim çok uzun süreler kullandıktan sonra bunun zararlı bir yöntem olduğunu öğrendikten sonra xpr cpky gibi cmd komutlarıyla kaldırdım şuanda windowsu etkinleştir yazısı var KMSpico artık bilgisayarıma erişemez değil mi? Not:kendi bilgisayarım dışında başka bir...
  16. J

Virüsler Antiviruslerden Kaçabilir Mi?

4 tane antivirüsle taradım hala daha virüs varsa saklanma ihtimali var mıdır? Yani bulunamayan virüsler 4 antivirus taramasından sonra bulunur muydu?
  17. J

Bilgisayarımda Sizce Virüs Var Mıdır?

İyi günler bilgisayarımda virüs olma şüphesiyle tekrar format attım ancak d diskini silmedim virüs d diskinde değildi ancak d diskine bulaşmış olabilir mi? Virüs herhangi metotlarla yapılıp bulunamayan virüslerden bundan dolayı tarama sonuçlarından da tam emin olamıyorum
  18. J

Bilgisayarcı Bilgisayarıma Güvenlik Dışı bir şey Yapmış Olabilir Mi?

Bilgisayarcıya temiz kurulum ve format attırdım bundan sonra içim rahat etmedi ben temiz kurulum yaptım kendim ancak sadece c diskini sildim Yani 500 mb lık kurtarma gibi bir ismi olan 100 mb lık sağlam ... gibi bir ismi olan ve d diskini silmedim d diskinde birtek steamden yüklediğim oyunlar...
  19. J

Windows 10 Format USB'si Hazırlamaktan Bir Sorun Çıkar mı

1.İyi günler disk seçimi bölümünden bir şey bakmam gerekiyor da Windows format usb'si hazırlayıp o format kurulum ekranına girmemde bir sakınca var mıdır? Veya önceki açtığım konudaki gibi bir şey olabilir mi? 2.USB boş iken usb'yi taktığım zaman 3 dosya tarıyor bu neden olabilir? 3.Format...
  20. J

Format USB'sine virüs bulaşır mı?

İyi günler, Media Creation Tool ile Windows ISO dosyasını USB flash'ıma yazdırdım. Ondan sonra açıp içinden o dosyaları kopyaladım. Sonra da kapatıp format attım. Format atarken birkaç sorun çıktı ondan dolayı biraz bekledim formatı attım ancak benim kafama bir şey takıldı benim formattan önce...
Geri