Arama sonuçları: *

1. C

LatencyMon sonuçları

LatencyMon ile ortalama 7-8 dk taratma yaptım aşağıdaki görseldeki gibi sonuçlar çıktı oyunlarda drop fps düşüş sorunlarının bunlarla bi alakası varmı acaba ?
  2. C

Ekran kartı driver güncellemesi sonrası donanım ayarları değiştirildi hatası

Ekran kartı driver güncellemesi sonrası donanım ayarları değiştirildi hatası alıyorum. DDU ile güvenli modda kaldırıp driveri öyle yükledim ama yeniden başlattığımda böyle bir hata veriyor internetten yazan çözümleri uygulamadım ama yine de sorun devam ediyor. Olay yöneticisinden kontrol...
  3. C

Amd 6700xt için güncel driver

Son sürümlerde problem olduğu için 24.5.1 driver kullanıyorum uzun zamandır ama bu sürücüdede fps drop problemi arttı oyunlarda shutter problemi yaşıyorum. Bilgisayara format atıp driveri tekrardan yükledim ama problem devam ediyor. 6700xt kullanan sıkıntınız driver öneriniz nedir ?
  4. C

Mavi Ekran Pc format sonrası oem6.inf hatası

Bilgisayara format attıktan sonra güncel driverlari hepsini elle son sürüm olarak yükledim ama böyle 2 tane hata ile karşılaştım aslında oyunlarda daha fazla fps düşüşü ve fps drop problemi yaşadım acaba bu sorunla alakası varmı ?
  5. C

Yardım Düşük Ram kullanma problemi

Merhaba 16 gb(8x2) ram var pcde bugün kullanilabilir 8 gb gösteriyor çok anlamadığım için 16 gb yazması gerekmiyormu ?
  6. C

Düşük GPU kullanımı problemi

Merhaba arkadaşlar görseldeki gibi düşük GPU kullanımı problemi yaşıyorum bu da FPS düşmesi anlık takılmalara sebep oluyor acaba bunun için ne yapmam lazım? Görselde yakaladığımı attım bazen CPU kullanım oranı %50 iken GPU %10'lara kadar düşüyor. İşlemci: 5600X Ekran kartı: 6700XT RAM: 8x2 PSU...
  7. C

FPS Düşüşü Sorunu ve Çözüm Önerileri

Merhaba herkese iyi sosyaller. İşlemci: 5600X. Ekran kartı: 6700XT. RAM 8x2 16 GB. Sıvı soğutucu mevcut oyunlarda 55 derecenin üstüne çıkmıyor. 1 ay öncesine kadar oyunları yüksek FPS'de oynuyordum drop vs FPS düşmesi gibi sorunlar yoktu 1 aydır böyle bir sorun ortaya cıktı LoL'de 240 FPS sabit...
  8. C

Armoury Crate Kullanımı Sonrası Performans Sorunları

Armoury Crate programını yüklemiştim mouse için DPI ve RGB ayarlarını yapmak için programı indirdikten sonra oynadığım oyunların hepsinde FPS düşmesi takılma vs. gibi sorunlar meydana geldi. Sildim ben de ama sorun düzelmedi. Hala daha güç planını değiştirmişti yükseğe aldım ama sorun hala devam...
  9. C

LatencyMon gecikme neden olur?

Merhaba, uzun zamandır FPS oyunlarında anlık takılma (shutter sorunu yaşıyorum ) bir arkadaşın tavsiyesi ile LatencyMon programını indirip tarama yaptım ama program içeriği hakkında çok bir bilgim yok ,görselleri ekleyeceğim, acaba bilgisi olan yardimci olabilir mi?
  10. C

Fps Oyunları Için Ucuz Mouse Önerisi

Merhaba genellikle Valorant CS tarzı oyunlar oynuyorum. SteelSeries QCK heavy medium mouse padım mouse olarak da Rival 3 kullanıyorum. Mouse biraz eskidi, bir de sert geliyor tıklama tuşu biraz. Fazla pahalı olmayacak şekilde önerisi olan var mıdır acaba? 19-9 el ölcüsü bütce maks 2k.
  11. C

Yardım AOC c27g2ze/bk monitör driver güncelleme

AOC c27g2ze/bk marka model monitörüm için driver güncellemesi yapacağım ama sitesinde birden fazla setup var. Acaba hangisini indirmem lazım yardımcı olabilecek var mı?
  12. C

Valorant anlık takılma ve donma

Oyun içi güncel değerlerim bu şekilde oyunda anlık donma ve takılma oluyor sonra kendiliğinden geçiyor. Ama belli aralıklarla takılma gibi hissiyat oluyor.Bu tarz sorun yaşayan ve çözüm bulan varsa yazarsa sevinirim ne denediysem olmadı bıktırdı artık. Sıcaklık ile alakalı pcnin problemi yok...
  13. C

6700XT min Mhz değerinin altına düşüyor.

6700XT ekran kartında OC sekmesinde min MHz 2000 2200 ayarlamama rağmen 500-600'e düşüyor sebebini bilip yardımcı olabilecek var mı?
  14. C

rx6700xt gpu clock sorunu

Amd sitesinden yazab taban frekansı 2000-2400 arası olması gerekirken görsellerde ekledigim gibi benimki 1000 in altına düşüyor hatta 500e kadar oyun içinde fps drop yiyorum sorun için bana destek sağlarsanız sevinirim.
  15. C

Valorant'ta 1280x960 240Hz hatası

Özel ekran ayarlarından 1280x960 ekran cözünürlüğü oluşturup Valorant'a girdiğimde masaüstünden 240 Hz şeçiyorum, oyuna girip biraz oynadığımda otomatık ekran çözünürlüğü 144Hz olarak değişiyor. 1-2 defa manuel ayarladım, tekrar aynı sorun devam ediyor. Bunun için bir çözüm bilen varsa yardımcı...
  16. C

R5 5600X İşlemci İçin MSI MAG 280r Ayarları

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi AMD Ryzen 5 5600X işlemci ve MSI MAG 280r işlemci sıvı soğutucu aldım bu soğutucunun ayarlarını kasa fan ayarlarıyla birlikte ayarlama işlemini nasıl yapabilirim? Yapmak istedigim şey en verimli şekilde oyunlarda çalışssın oyundan...
Geri