Arama sonuçları: *

1. M

Rtx5060 7500f takılma sorunu

Arkadaşlar merhaba Öncelikle sistemimden bahsedeyim 7500f Rtx 5060 Ddr5 16x2 cl40 ram 6400mhz 1tb m2 ssd A620m h gigabyte anakart 360mm sıvı soğutucu Sistemi alalı 2 ay olmalı 1 ay önce soğutucum arıza yaptı 0 yeni soğutucu takıldı serviste o zamandan beri şu problem var Valorant Pubg Warzone...
  2. M

Yardım Anlık fps drop sorunu

Merhabalar, Geçenlerde bir konu açmıştım. Bilgisayarımın işlemcisi açıldığı gibi 100°C olma sorunu vardı. Sıvı soğutucumun pompası bozulmuş, servise gönderdim ve yeni bir soğutucu taktılar. Eve geldiğimde sorun devam ediyordu. BIOS üzerinden pompa ayarını “tam hız” yapınca sorun tamamen düzeldi...
  3. M

Anlık fps drop sorunu

Merhabalar, Geçenlerde bir konu açmıştım. Bilgisayarımın işlemcisi açıldığı gibi 100°C olma sorunu vardı. Sıvı soğutucumun pompası bozulmuş, servise gönderdim ve yeni bir soğutucu taktılar. Eve geldiğimde sorun devam ediyordu. BIOS üzerinden pompa ayarını “tam hız” yapınca sorun tamamen düzeldi...
  4. M

Yardım 7500f açıldığı gibi ısınma sorunu

Merhabalar bilgisayarı daha yeni aldım alali bir ay oldu sistem özellikleri Rtx 5060 7500f işlemci 16x2 ddr5 ram 1 tb ssd A620m h gigabyte anakart İlk başlarda hiç problem yoktu sonradan şöyle bir sorun başladı bilgisayar bazen ilk açıldığı zaman bütün fanlar en hızlı şekilde çalışıyor sonra...
  5. M

Bilgisayar fan ve kapanma sorunu

Yeni bir sistem topladım bilgisayarı alali bir ay olmadı daha fakat son bir haftadır şöyle bir problemim var bilgisayarı ilk açtığım zaman bilgisayar fanlarını son ayarda çalıştırıyor ve sistem yavaşlıyor normale göre sonra bilgisayar kapanıyor birden. ikinciye açtığımda bu sorun tamamen...
  6. M

warzone 2.0 da bu hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz

Packet Burst ve Latency Variation hatası veriyor drop giriyor ve bu ara çok fps düşüşü var aynı sorunu yaşayan yada çözen var mı sistemim: rtx 3050 ryzen 5 5600x 8+8 16gb ram ve ssd de oynuyorum
  7. M

Kasa açılıyor fakat ekran gelmiyor lütfen yardım edin

Merhabalar benim bilgisayarımda 1 adet ssd 1 adet hard disk vardı sonra eski bilgisayarımdaki hard disk ki bilgisayara taktım fakat taktıktan sonra ekran dondu sonra bilgisayara reset attım ve düzeldi aradan biraz zaman geçti tekrardan aynısı oldu taktığım hard diskte bir sıkıntısı olduğunu...
  8. M

bilgisayar her açıldığında bu hatayı alıyorum

pcye format atalı 5 gün oldu sorunun sebebi nedir tekrar format atmak istemiyorum :(
  9. M

pc her açıldığında böyle bir hata veriyor

bir çözümü var mı
  10. M

Oyunda vram aşarsam ne olur

Resident evil village oynuyorum en iyi ayarlarda oynamak istiyorum ama oyun ultra ayarlarda 12gb vram istiyor fakat ekran kartım 8gb bu limiti aşarsam bir sorunla karşılaşır mıyım kasamı yeni aldım zarar görmesini istemiyorum SİSTEM BİLEŞENLERİM rtx3050 Ryzen 5 5500 8x2 16gb 3600mhz ram
Geri