ben yaklaşık 6 7 senelik wot oyuncusuyum. geçen özledüğimi fark ettim ve yükledim. wifiye bağlıyken açılıyor ama mobil verideyken veri eşleştiriliyor simgesi dönüyor ama açılmıyor neden olduğuny bir türlü anlayamadım
oppo reno 6 5g telefonumda süper hızlı şarj özelliği olmasına rağmen vir türlü hızlı şarj olmuyor. adaptörde kabloda vs. de hiçbir sıkıntı yok. ne olduğunu anlayamadım.
işlemcimin termal macunu birik durumda. yeni bir termal macun almak istiyorum fakat hangisini seçeceğimi bilemiyorum. 1gr olması şartıyla kaliteli bir termal macuna ihtiyacım var. bütcem ise 300TL. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bazı sistemlerde atıyorum 3070e ryzen 5 5500 takılınca ya da direkt güçlü bi ekran kartına güçsüz bi işlemci takıldığında neden 1080p de darboğaz yapıyor da 2k da yapmıyor
bugün excalibur g770 laptobumun içini açıp tozlarını temizledim soğutma borularının ve fanların vidalarını söktüm ve o haldeyken tozları temizledikten sonra fanların ve soğutma borularının vidasını takıp tekrardan bilgisayarın arka kapağını kapattım bilgisayarı çalışmak istediğimde çalışmadı...