Arama sonuçları: *

• Users: Malbay01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Malbay01

Youtube İçerik Değişikliğine Gidersem Algoritma Sorun Çıkarır mı ?

Merhaba gençler youtube kısa shorts içerikleri üretiyordum yaklaşık 30 video falan yüklemişimdir.Bu videolar güldürü öğesi ve shitpost arasında gidip geliyordu şuan da kanala uzun video yüklüyeceğim ama bu video daha değişik bir kitleye hitap edicek.Kafamdaki içerik fikri 30 günde tiktok yada 30...
  2. Malbay01

Anket Doldurarak Para Kazanmak

Gençler anket doldurarak kazanılan paranın vergisi varmıdır ?
  3. Malbay01

Sistemim Yayın Açarmı ?

i3 10100f gtx 1650 4gb PNY 16 gb ram 500 gb m2ssd 10 mb upload Arkadaşlar yayın yapmam için sistemim yeterli mi ?
  4. Malbay01

Çözüldü✓ Oyuncu Kulaklığı Önerisi 300-700

Arkadaşlar 300-700 tl bandı arasında oyuncu kulaklığı alıcam tavsiylerinizi bekliyorum.:blobdance:
  5. Malbay01

İnternetten Para Kazanma ve Vergi

Arkadaşlar öncelikle öğrenciyim ve ek gelir kazanmak istiyorum.Bunun için sosyal medya,fiverr bionluk,anket doldurma,reklam izleme vs gibi işlerle uğraşıp harçlığımı çıkarmak istiyorum fakat şöyle bir sıkıntı var VERGİLER.Sosyal medyada (hangi platform olursa olsun) para kazanmaya başlayınca...
  6. Malbay01

Çözüldü✓ Oyuncular için Bilgisayarda Kablolu Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar farkettimki ben kulaküstü kulaklıklarda rahat edemiyorum bana kulakiçi önerebilir misiniz?.
  7. Malbay01

Çözüldü✓ Oyunlarda Fps Kilidi Uygulamak

Bilgisayarımı yeni satın aldım.Lol csgo valorant tarzı oyunlarda fpsim 300 400 arasında geziyor ama monitörüm 144hz . Fps kilidi eğer uygulamazsam ekran kartım gereğinden fazla yorulurmu ?
  8. Malbay01

Çözüldü✓ 300 TL FP Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Bilgisayarımı yeni satın aldım fakat sesle alakalı hiçbir bileşene sahip değilim. Sizlerden bir ricam olucak 300 tl bandında fp kulaküstü oyuncu kulaklığı önerebilirmisinz ?
Geri