Arama sonuçları: *

1. B

2000 TL ile 4000 TL arasında kulaklık önerisi

Aslında kendim bir süredir bakıyorum fakat özellikle 3-4 kulaklık arasında kalıyorum ve kulaklıkların özelliklerinden fazla anlamadığım içinde sadece marka üzerinden düşünerek bir yerlere varmaya çalışıyorum bu yüzden foruma bir danışayım diye düşündüm: Arasında kaldığım kulaklıklar: Razer...
  2. B

Farming simulator 22 oyundan atma sorunu

Bedavaya verildiği zaman oynarım diye almıştım oyunu. Şu anda şehir dışındayım ve oynamak için oyuna internetsiz girilmediği için telefondan internetim paylaşıp oyuna girdikten sonra interneti kapatıyorum. Oyuna başladıktan bir süre sonra bazen hemen bazen birkaç saat sonra oyun donuyor ve...
  3. B

Bu telefonlardan hangisini tercih etmeliyim?

Yaklaşık 28k gibi bir bütçem var ortalama bu fiyatta olan telefonlar araştırdım ve en son bu 3 ünde karar kıldım hangisi daha mantıklı sizce? İPhone 12 Xiaomi mi13t Samsung s23 Bu üçünden hangisini tercih etmeliyim? Yada farklı bir öneriniz varmıdır Kamera benim için önemli arada sırada...
  4. B

Papara karttan paycelle para göndermek

Merhaba Bir oyun alacağım fakat param eksik arkadaşım bana para atacak ama nasıl atacağımız bilmiyoruz bu mümkünmüdür? mümkünse nasıl yapacağız?
  5. B

Lenovo ideapad 3 alınır mı??

Uzun zamandır Laptoplara bakıyorum çoğunlukla oyun için kullanacağım bugün bir ideapad 3 e rastladım sistemi bana yeteri kadar iyi gelsede emin olmak istedim kullanan varsa bilgi verebelirmş veya lenovo hakkında bilgisi olanlar beni bilgilendirebilirmi? Ürünün...
  6. B

Direksiyon seti önerisi

Şöyle güzel bir direksiyon almak istiyorum aslında kendim baktım ama çok anlamadığım için kararsız kaldım fh5 ets2 assetto her türlü oyunu oynayacağım T300 kadarda pahalı bir şey almak istemiyorum öneriniz varmıdır?
  7. B

Game Garaj Laptoplara Güvenebilirmiyim? Slayer 5XL önerirsiniz?

Ne kadar güvenmek istesemde yakınlarında ne game garaj kullanıcısı var nede bilen var bende emin olmak için sormak istedim sizce game garaj güvenilir mi? Alırken kendi sitesinde mi hepsiburada trendyol vs gibi sitelerden mi almalıyım ve son olarak sizce bu model alınır mı?...
  8. B

bulduğum 2 laptopdan hangisi alınır?

sizce hangisini almalıyım https://www.hepsiburada.com/dell-gaming-g15-5515-amd-ryzen-5-5600h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-windows-11-home-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000025NTJU...
  9. B

10-15k arası laptop önerisi

11k ya yakın bir bütçem var 15k ya kadar yükseltebilirim güzel bir oyun için kullanabileceğim laptop tavsiyesi yaparmısınız
Geri