Arama sonuçları: *

1. I

HER ŞEY DE 60 FPS ALMA SORUNU (Acil)

Arkadaşlar öncellikle merhaba. 10-15 GÜNDÜR bilgisayarım her oyunda sabit 60 fps alıyor ve watt değerleri 20-30 arasında kalıyor. Normalde 75 watt ile oynuyorum ne oynarsam. Bunun neden olduğunu bilmiyorum ve çok sinir bozucu. 10 dk önce fifa23 oynuyordum 22 watt ve 60 fps sabit. Önceden ise...
  2. I

Maks 35k Laptop Önerisi

Güzel kullanışlı bir bilgisayar istiyorum dostlar. Deli gibi oyun oynayan biri değil oyun için almıyorum yani. Ama güçlü olmalı
  3. I

Yardım 30k Bütçe Laptop önerisi

Dostlar yukarı asla çıkamam. İ7 12. nesilden düşük işlemcili istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
  4. I

Yardım Arkadaşlar bu pc neden ucuz bakar mısınız

https://www.trendyol.com/hp/victus-15-fa1007nt-13-nesil-intel-i7-13620h-16gb-512gb-ssd-6gb-rtx-3050-15-6-ips-144hz-7n9r5ea-p-675176564?boutiqueId=61&merchantId=216294
  5. I

Yardım Oyun oynarken ekran kartı kullanımı düşüp işlemci artıyor

Arkadaşlar fifa 23 oynuyorum daha dün 140 150 fps ler de müthiş oynuyordum. Ne oldu bilmiyorum en fazla 90 fps alıp hem de sürekli ekran kartı kullanımı baya aşağı düşüp işlemci artıyor 60 70 lere. Ne yapmam lazım sizce 1681941738 kullanım seviyeleri yakınlaşıyor sürekli. Dar boğaz oluyor o...
  6. I

PC'de 60 FPS Üstünü Göremiyorum Yardım

Arkadaşlar pc ye bir anda bişe oldu 60 fps den yukarı çıkamıyorum her iey sabitlendi ve watt değerleri 15w de kalıyor. Ne olduğunu anlamadım laptop kullanıcısıyım
  7. I

Yardım RTX 3050 hakkında acil

Arkadaşlar rtx 3050 mobil 6gb var mı ? Bazen görüyorum yanlış yazılmıştır herlade diyip geçiyorum. Ve kaç gündür araştırıyorum böyle bir bilgiye ulaşamadım. Bilmediğimden soruyorum 3050 nin laptoplar için 6gb versiyonu var mı ?
  8. I

Yardım İ7 12700h - İ5 13500h LAPTOP

Arkadaşlar hangisi daha iyi işlemci sizce. Önerilerinizi bekliyorum
  9. I

Yardım Watt Değerleri çok oynuyor

Arkadaşlar her oyunu denedim hiçbir sıkıntı olmuyor. İstediğim oyunu ultra ayarlarda oynayabildim şuana kadar. Fakat fifa 23 de sürekli olarak drop yiyorum 30 fps gibi aynı. Ekran kartım 3050 fakat 80 watt modeli. Ve sürekli 50 40 larda geziyor sadece fifa da watt değerleri. Ne gibi bir çözüm...
  10. I

Yeni alınan bilgisayara yapılması gerekenler

Arkadaşlar yeni alınan bilgisayara önereceğiniz uygulamalar ve ya işleri kolaylaştırcak bilgiler verir misiniz. Herkes Faydalanmış olur hem de bana yardımcı olmuş olursunuz. Şuan bilgisayarım bomboş 2 oyundan başka hiçbir şey yok önerileinizi bekliyorum <3
  11. I

Victus Kullanan Arkadaşlar Bakabilir Mi?

Arkadaşlar ekranın böyle olması dikkatimi çekti sizce bu bir sorun mu ... VİCTUS KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA YORUM
  12. I

4800 MHZ RAM ÖNERİSİ

Fiyat performans açısından ram önerin dostlar
  13. I

John Wi̇ck 4 Nasil İzleri̇m

Arkadaşlar internete düştü mü bir bilgisi olan var mı ?
  14. I

İndirmesi küçük güzel oyun önerisi

Büyük oyun indirmek çok büyük dert dostlar. İndirimde olan güzel oyunları önerir misiniz
  15. I

Yardım Hp Victus Menteşe Açıklık Farkı

Arkadaşlar yeni aldığım HP Victus da sağ menteşe ve sol menteşenin açıklık farkı var. Bu normal midir yoksa benim cihazda sorun mu var. Aynı cihaz kullanan varsa bakabilir mi rica ediyorum <3 1679482933 Açılma kapanma vb hiçbir sorun yok. Başka bir forum da aynı durumda kalan başka birini de...
  16. I

EN İYİ HIZLI TARAYICI HANGİSİ

Ram kullanım konusunda en iyi tarayıcı hangisi dostlar ne önerirsiniz ? Şuan Microsoft kullanıyorum ama durduğu yerde 1.5 gb ram harcıyor. Belki de ben fazla kafaya takıyorumdur önerilerinizi bekliyorum
  17. I

Yardım Ci̇hazimin Garanti̇si̇ 2 Ay Önceden Başlamiş Görünüyor

Arkadaşlar 3 gün önce hepsiburada üzerinden HP Laptop aldım. Garantisini sorgulatayım dedim ve 22 ay kaldığı yazıyordu. Ufaktan bir korku oluştu. Ürünüm iade ürün olabilir mi bunu nasıl anlarım. Bayağı sıfır gibiydi ama içime korku düştü şuan baya. ÜRÜNÜ FREDOS ALDIM WİN11 PRO KENDİM YÜKLEDİM...
  18. I

Mi band 6 şarj sorunu

Arkadaşlar 3 4 gün oldu alalı ben. Şarjım ciddi manada hızlı bitiyor ve hiçbir özelliği kullanmıyorum. Telefon çalarken titret özelliğini bile kapattım ve şuan gözlemlediğime göre 1 günde %23 24 şarjı gidiyor. Sizce ne yapmalıyım ?
  19. I

Ryzen 5 5600h ve ryzen 7 5800h

Arkadaşlar iki pc arasında kaldım ryzen 5 li olsan 17.500 fiyatı var diğer tüm özellikler aynı. Diğeri ise 20k. Arada ki fiyat farkına değer mi diğeri tercih edilir mi ? (bütçemi biraz aşıyor zaten ryzen 7 li olan)
  20. I

Ryzen 5 5600H Olan Laptop Alınır Mı?

İntel mi ryzen mi diye çok düşündüm https://www.amazon.com.tr/Lenovo-IdeaPad-Dizüstü-Bilgisayar-82K200K0TX/dp/B09WF98RLR/ref=sr_1_1?keywords=lenovo+ideapad+gaming+3&qid=1658223269&smid=A1UNQM1SR2CHM&sprefix=Lenovo+%2Caps%2C455&sr=8-1 Fiyat açısından bu pc çok güzel hoş geldi fakat işlemcisi...
Geri