Arama sonuçları: *

• Users: Efe acar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

LG OLED65B56LA En iyi görüntü ayarı

Yen televizyon aldım ama maç izlerken görüntü çok bozuk oluyo nasıl düzeltebilirim
  2. E

Xbox series x distribütör garantili satıcı aranıyor

Eylül ayında Xbox series x almayı düşünüyom ama baktığım mazalarda ya çok pahalı ya da stok Yok ikinci ele de güvenemiyorum bana distribütör garantili Xbox series x bulursanız çok sevinirim ikinci el de olur
  3. E

pes 21 sp lite nasıl indirilir

pes 21 sp lite nasıl indire bilirim yardımcı olurmusunuz
  4. E

Twisted Minds TM27DQI Monitör

ikinci elden alınır mı https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-twisted-minds-2k-240-hz-monitor-1141381668/detay
  5. E

4k 240hz asus rog swift oled

Sizce 4k 240 Hz monitör alınır mı bende zaten bi monitör almayı düşünüyordum ama ne alıcamı karar veremedim biyanım bunu al diyo bi yanım fullhd 280 hz al diyo he bide 2k 165 hz mi alsam diye düşünüyom 280 hz olan tn panel 4k 240 hz olan yeni çıkacak monitör de tn panel olsa hiç düşünmeden...
  6. E

1000 TL oyun için en iyi kulaklık

Yeni 30k ya kasa aldım yavaş yavaş diğer parçalarında toplamaya çalışıyor da mouse yi aldım steelseries aerox5 aldım geriye kulaklık klavye ve monitör kaldı monitörüm var ama 60 Hz olduğu için yenisini alıcam ama şimdi deyil sonra 2k almayı düşünüyor ama tam karar veremedim bi yandanda 280 hz...
  7. E

valorant takılma geç girme

oyunu açarken bazen geç giriyor ve oyun başlarında takılmalar oluyor işlemcim:ryzen 5 5600 ekran kartım:RTX 3060 12GB RAM:8+8:16GB 3600MHZ NOT:ama işlemcim 4ghz de çalışıyor ve ekran kartım 1920mhz de çalışıyor çözümü varmı
  8. E

Yayın ve oyun için Intel mi AMD mi

Yayın ve oyun için bi sistem toplamayı düşünüyorum ve intel mi AMD mi diye bi soriyim dedim aklımda AMD var çünki inteli hiç takip etmiyorum ve nasıl bir performans vericeğini bilmiyorum intel in 13th nesil bi işlemcisinde yayında ve oyunde beni yüz üstü bırakmicak bi işlemci varmı bilmiyorum...
  9. E

Rayzen 7 5800x3d vs rayzen 5 7600

Sistem toplicam ama iki işlemci arasında kaldım rayzen 7 5800x3d mi yoksa rayzen 5 7600 mü soket ve frekans farkını biliyorum Ama genellikle valorant ve diğer oyunları oynicam için hem FPS konusunda hemde sıcaklık konusunda tam karar veremedim bu işlemcilerde birini alırsamda yanına 360 mm lik...
  10. E

Ryzen 7 5800X3D SİSTEM

Rayzen 7 5800X3D RTX 4000 serisinden FP BİR SİSTEM @Abdullah Hacıgül ayriyeten Monitör Klavye Mouse Kulaklık Önerilerinizi bekliyorum
  11. E

Ryzen 5 5600x3d inceleme

Abi rayzen 5 5600x3d yurt dışında çok çekilmiş sende bi alıp incelermisin @Abdullah Hacıgül
  12. E

Ryzen 7 5800X3D Lİ FP SİSTEM TOPLAMA

Abdullah abi rayzen 7 5800x3d li bir FP sistemi toplarmısın FPS oyuncuları için @Abdullah Hacıgül
  13. E

Yeni çıkacak 4060 ti lı sıstem gelirmi donanım arşivinden

Yeni çıkacak 4060 ti 16 GB lı 20k-30k arası sistem gelirmi üst segmentte tabi maximum 40k olsun
  14. E

Razer kraken x lite Teknosa da ay sonuna kadar 590 tl

Bu gün teknosaya gittim vitrinde razer kraken x lite ı gördüm sordum görevliye bunun fiyatı kaç dedim 590 TL dedi ay sonuna kadar indirimdeymiş alsammı diye düşündüm sizce almalımıyım stok ta varmış bisürü
  15. E

Ryzen 7.nesil işlemci

Rayzen 7.nesil işlemcilerde apu işlemci çıkacakmı çıkarsa bu işlemcilerin içinde bulunan gpu GTX 1660 süperden daha güçlü olacak mı @Abdullah Hacıgül
Geri