Arama sonuçları: *

• Users: ZASLANTURK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ZASLANTURK

650w yeter mi yoksa değişmeli miyim?

Selamlar; R7 3800x X570 8+8 3200 mhz ram Ekran kartını 3080ti 650w yeter mi?
  2. ZASLANTURK

GTX 1660Tİ ve Curcial Ram Amd'de çalışır mı?

Arkadaşlar İntel işlemcim var. Anakartı mı ve işlemcimi Amd ye çevireceğim. Asus GTX 1660Tİ ve Curcial Bllstx ram im bu sistemle çalışır mı?
  3. ZASLANTURK

İkinci El Gamer Ürünleri

Merhaba arkadaşlar ikinci el gamer ürünleri değerlendirmek amaçlı satıcı ve alıcıyı buluşturacak bir instagram hesabı açtım.Bu instgramda bir ilk. aşağıya linki bırakıyorum. https://www.instagram.com/ikincielgamer/?hl=tr
  4. ZASLANTURK

Crucial 8GB Ballistix Sport 3000MHz

Bu ram modelinin fiyatına ne oluyor şubat ayında 250tl iken şimdi 740tl diyor trendyolda.
  5. ZASLANTURK

Ram Bellek Tavsiye

Curcial Ballstix 3000mhz cl15 8 gb ram yanına takılacak ram tavsiyesi istiyorum. fp olursa iyi olur.
  6. ZASLANTURK

İthalatta Kırmızı Kod Uygulaması.

Cari açığımızın dengelenmesi için ithal gelen ürünlerin tamamına gümrüklerde "kırmızı hat" kararı alındı.Bu da ülkemize ithal gelen bir çok bilgisayar ürününün stok ve tedariğini zora sokacaktır. Bilginize... "Sisteme girdiğimiz tüm ürünler kırmızı hatta yönlendirildi" Konuyla ilgili T24'e...
  7. ZASLANTURK

CS Go ve PubG 100 fps Sorunu

Merhaba arkadaşlar daha önceden de bu konu başlığı hakkında bu sorunumu çözmem için bir çok başlık açmıştım. İnternette fps arttırma vb. bir çok ayar ve video izleyip sorunu çözemediğim için oyun oynamaktan soğudum. Benim gibi fps sorunu olan arkadaş o yöntemleri yaptığı halde bir sonuç...
  8. ZASLANTURK

Ram ve Anakart uyumu?

2666 mhz frekanslı bir anakarta 2666 mhz üzeri ram takılırsa performasda iyileşme sağlanır mı? Yoksa frekansı yüksek ram için önceden yüksek seviyeli bir ana karta mı geçmeli? şimdiden teşekkürler....
  9. ZASLANTURK

32 Bit sorunu

32 bit bilgisayarda 64 bit işletim sistemi olur mu? Olursa ne gibi zararları olur? kaç bit olduğu nasıl öğrenilir? yani aslında 32 bit olan bilgisayara ben 64 bit yüklemişsem oyunlarda fps sorunu bundan kaynaklı olabilir mi?
  10. ZASLANTURK

Sorun 64 bit olmasımıdır?

Bilgisayarımda win 10 pro 64 bit yüklü cs go da ise cs go 32 bit yazıyor ve fps 100 den yukarı çıkmıyor sorun bu olabilir mi? not.internetteki bütün video ve önerin hepsi yapıldı.
  11. ZASLANTURK

GTX 1660 Ti Ekran Kartım 100 FPS'i Geçmiyor

İyi akşamlar; i59400F tuf 1660Tİ ekran kartım var ne ayar yaptıysam. Cs Go ve Pubg de 100Fps üzerine çıkmadı. bu sistem için normal midir yoksa daha fazla fps alınabilir mi? şimdiden teşekkürler...
  12. ZASLANTURK

18-25 yaş arası için kitap önerileri..

Merhaba Arkadaşlar. İlk olarak "Nutuk" okunmalı,daha sonra herkesin sosyal medyada içinden cümleler çaldığı bir çoğunun okuyup anlamadığı bir kitap önerim var. Onun adı ise Türkiye'de ilk post modern eser olarak adlandırılan Oğuz Atay'ın "Tutunamayanlar" romanı.Muhtemelen okurken...
  13. ZASLANTURK

F/P kule tipi soğutma.

Merhaba arkadaşlar geçen günlerde kule tipi soğutma araştırması yapmış bu konuda çok kafam karışmıştı. Araştırmalarım sonucunda; SilverStone KR09 modelinde karar kıldım. Elime bugün ulaşan ürünü, i59400F işlemcime testlerim sonunda boşta 29 derece oyunda (PUBG) 55 dereceyi geçmediğini gördüm.Fan...
  14. ZASLANTURK

Vatan Bilgisayar Pc Ram Yanlışlığı

Bundan 1 ay önce vatan bilgisayardan oem pc aldım. Bugun aldığım bilgisayarıma ram eklemek için yine vatan pc internet sitesine girdim. Daha sonra ram fiyatını aldıktan sonra görev yöneticisinden bildiğin 2666mhz olan rami seçtim,son kez fatura bakayım dediğim de bana kesilen faturada ramin...
  15. ZASLANTURK

Ses kartı ve Ses Kartlı kulaklık ?

Arkadaşlar kulaklık için ses kartı dahil kulaklık mı yoksa ses kartı ayrı kulaklık ayrı mı tercih edilmeli ayrıca bunların hepsinin de f/p olması gerekli. mesela 250 tl değerinde ses kartı yine o bütçede kulaklık mı yoksa aynı fiyatlara ses kartlı kulaklık mı tercih edilmeli?
  16. ZASLANTURK

Oyunlar Ve Klanlar

Klan ve grup kurulan oyunlarda forum ailesi olarak bir klan veya grup var mı ya da oluştursak mı daha iyi iletişim ve vakit eğlenceli geçmez mi?
  17. ZASLANTURK

Pubg Fps Sorunu

İ5 9400F Tuf 1660Tİ oc modeli fps 60 dan yukaru çıkmıyor monitörden olabilir mi?
  18. ZASLANTURK

Kule Tipi Soğutma Önerisi

Merhabalar i5 9400F işlemciye kule tipi soğurma önerisi olan var mı?
Geri