Arama sonuçları: *

• Users: Cakmakinho
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cakmakinho

En Fp klavye önerisi

gampower ogre vardı bazı tuşları basmıyor artık değiştirmem gerekiyor galiba şuan vereceğim bi bütçe yok fakat en parasını hakeden beyaz olmayan mekanik klavye önerir misiniz??
  2. Cakmakinho

11 konularını 11 de nasıl ilerletmeliyim?

11. sınıftayım ve biliyorum bu konular aşırı önemli ilk önceliğim 11 konuları fakat bu konuları en mantıklı şekilde nasıl ilerletmeliyim yani ilk full bi ünite bitincemi soru bankası alıp çözmeliyim yoksa konu konu mu gitmeliyim şu an elimde mat 11 sonuç fasikülleri, fizik 11 puan konu...
  3. Cakmakinho

11 e geçtim nasıl çalışmalıyım?

11 e geçmiş bulunmaktayım ve bazı şeyleri nasıl yapacağımı tam bilmiyorum o yüzden sizden destek almak istedim ilk olarak yazın tyt mat ilk 12 için temel attım 345 ten pekiştirdim kimya ve fen için bağlantılı konulara giriş yaptım şimdi ne yapcağımı tam bilmiyorum güne gün tekrar yapıyorum 11...
  4. Cakmakinho

11. sınıfı nasıl çalışmalıyım?

11. sınıfa geçtim şimdi ben ilk olarak sadece temel kolay seviye soru bankalarımı alıp çözeceğim 11 ile alakalı yoksa kolay orta zor alıp paralel mi götüreceğim
  5. Cakmakinho

Geleceğimi nasıl seçeceğim?

bu yıl 11. sınıfa geçiyorum ve ders çalışmaya başlaım şu an herhangi bir üniversite veya meslek hedefi tam koymadım sadece yüksek bir puan almaya iyi bir sıralamaya girmeyi hedefledim ama sanırım mühendislik düşünüyorum fakat herhangi bir mühenislik alanına ilgim yok yani sadece bilgisayara...
  6. Cakmakinho

Fendeki bağlantılı konuları ne yapmalıyım

11. Sınıfa geçiyorum ve tyt fendeki özellikle kimya fizikteki bağlantılı konuları hallediyorum şimdi görkem şahin vdd + orbital ile devam ediyorum fakat düşündümki şuan bu kadar üstüne düşmek yerine az buçuk tekrar yapıp seneye mı tekrar başlasam diye düşündüm çünkü unuturm muhtemelen daha tyt...
  7. Cakmakinho

Tyt matta soruları yavaş mı çözüyorum

11. Sınıfa gireceğim oyüzden ufaktan başladım yks çalışmaya, temel bir kamp bitirdim(biyıklı mat) şimdi ise o konularla ilgilj 345 klasik testleri çözüyorum fakat 50 soru yaklaşık 200 dakika mı alıyor başlangıç aşamasında olduğum için normalmi?
  8. Cakmakinho

Bıyıklı mat 10 günde temeli bitirince ne yapılmalı?

Yks 27 öğrencisiyim 10 günde temel atmayı bitirdim sizce tyt kampına mı başlayıyım yoksa geri kalan ilk 12 konularını(temel kavramlar ebob ekok bölme bölünebilme) bitirip fonksiyonlarla ayt mata mı başlayayım
  9. Cakmakinho

Yardım Yeni telefon alacağım ne önerirsiniz?

bütçem 25k civarı - gün içinde en az 2 3 saat kullanırım tatilde 4 5 saat - sadece pes felan oynarım oyun için çok kullanmam - ömrü uzun olmasını isterim 10. sınıfım üni sona kadar götürebilse bile iyi olur - batarya bakımından a51 kullanıyordum 3 yıldır yaklaşık 1 yıldır şarjım aşırı çabuk...
  10. Cakmakinho

Yardım Epicten 1 aylık EA play satın aldım fakat A Way Out oynayamıyorum.

epicten 35 tllik ea play satın aldım fakat sadece epicte olan oyunları oynayabiliyorum a way outta epicte bulunmuyor bu üyeliği ea play uygulamasına aktaramıyomuyum ne yapmam gerekiyor?
  11. Cakmakinho

Google de Powerpointte yaptığım sunuyu indiremiyorum

Google powerpointten sunuyu hazırladım sol üstten dosyaya tıklayıp farklı kaydet yapıyorum fakat kaydolmuyor yada ben göremiyorum yardım eder misiniz?
  12. Cakmakinho

Yardım Kasanın arkasındaki fan dönmüyor monitöre görüntü gelmiyor sinyal yok diyor.

Kasanın arkasindaki sanırım ismi ekzoz fan dönmüyor ve monitöre ekran gelmiyor ne yapmalıyım?
  13. Cakmakinho

epic games outlast trials ve detroit 275TL ye değer mi?

steama göre bu fiyatı ugun gördüm normalde şuan almasam daha iyi olur ama epicte de artacak diye korkuyorum sizce artar mı ve bu fiyata değer mi?
  14. Cakmakinho

Yardım Game passı iptal ettim fakat hala masaüstünden fifa23 ü oynayabiliyorum

pazartesi günü iptal ettim game pass a girince iptal olmuş gözüküyo ea play de iptal olmuş ama masaüstündeki fifa23 hala açılıyor bu normal mi?
  15. Cakmakinho

Yardım Xbox Game Pass Iptal Ettim Ama Hala Oyanayabiliyorum Oynarsam Ne Olur?

daha yeni game pass üyeliğimi 79tl olacağı için iptal ettim fakat fifa 23 ü hala oynayabiliyorum
  16. Cakmakinho

Yardım Ryzen 5 5600 Sıcaklık değerlerim normal mi?

Kullandığım soğutucu 224xts içinden çıkan macunla kullanıyorum sıcaklık değerleri; cbp açıkken valorant 67-73 rdr2 65 cbp kapılyken (öyle kullanıyorum hava çok sıcak olduğu için) valoran 60- 64 rdr2 ye bakmadım fifa 23 65-68 ekran kartı asus dual rx6700xt bu aralar oda pubg de rdr de 70...
  17. Cakmakinho

Yardım Babama telefon önerisi max 3000

babam zaten oyun oynamaz eski telefonu çok kastığı için alıcağız 2. el 0 fark etmez biraz kaliteli olsun yeter
  18. Cakmakinho

Yardım Telefon önerisi

2. El yada 0 fark etmez babam kullanıcak oyun oynamıyor telefonu heryerde kasıyor yani onun işini görecek bir telefon
  19. Cakmakinho

Yardım İd cooling 224xts valorant 70 derece normal mi??

normalde cbs kapalıyken stok soğutucu 70 derceydi valoda ama şuan 224xts cb s açıkken 70 derece bu normalmi 1691507517 Kasa modelim VK-3701 acaba kasanın camını açsam düşer mi?
  20. Cakmakinho

Yardım Soğutucuyu bu şekilde ters taksam bir sorun olur mu???

Ramlere doğru denedim bi türlü olmadı bu şekilde taksam bir şey olur mu?
Geri