Arama sonuçları: *

• Users: BıGPandA
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BıGPandA

Çözüldü✓ SIVI SOĞUTMA SES SORUNU

SA arkadaşlar. Geçen yaşadığım sorunu sizinle paylaşmak istedim. Bu sesin sıvı soğutmadan geldiğini düşünüyorum. Varsa önerisi olan yazabilir mi? https://drive.google.com/file/d/1ydPfoaIQpB8aIeefPgA1lur4AJK26ANj/view
  2. BıGPandA

Çözüldü✓ İşlemci anormal sıcaklıklar

Selamlar arkadaşlar . AMD Ryzen5 5600X İşlemcim de sıcaklıkların yüksek olduğunu farkettim. Daha önce böyle miydi sanmıyorum. Boşta 60-80C yükte 90 üstü oluyor. Yardım ederseniz sevinirim.
  3. BıGPandA

Öneri Psu önerisi (bütçe yüksek)

Merhabalar Ryzen 5 5600X işlemci Nvidia Geforce RTX3060 Ti ekran kartı 8 Gb 500 GB SSD X2 8 Gb Ram 3000 mhz X2 240 mm sıvı soğutucu Bu sisteme önerebileceğiniz PSU lar nedir? Teşekkürler
  4. BıGPandA

Çözüldü✓ Ryzen51600 işlemci Rtx 3060 GPU DARBOĞAZ OLURMU?

Arkadaşlar Merhaba. Ryzen 5 1600 işlemci, rtx 3060 Gpu ile nasıl çalışır. Bu sorunun cevabını tahmin ediyorum ama yine de sormak istedim. İşlemci de darboğaz olacaktır. Cevaplarsanız çok sevinirim :D
  5. BıGPandA

Çözüldü✓ Ryzen DARBOĞAZ OLURMU?

Arkadaşlar Merhaba. Ryzen 5 1600 işlemci, rtx 3060 Gpu ile nasıl çalışır. Bu sorunun cevabını tahmin ediyorum ama yine de sormak istedim. İşlemci de darboğaz olacaktır. Cevaplarsanız çok sevinirim :D
Geri