Arama sonuçları: *

• Users: Enkaren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Enkaren

Arkada çalışan video/müzik kendi kendine durduruluyor.

Arkada çalışan herhangi bir ses öğesi kendi kendine yürütülüyor yada durduruluyor tekrar oynatmak zorunda kalıyorum sebebini klavyemde sürekli kullanıyor olduğum fn + f7 tuşu ile ilgili olduğunu düşünüyorum tuş takılmış olsa diyeceğim iki tuşta aynı anda mı takılıyorda oluyor veya bir tür arıza...
  2. Enkaren

Ekrana görüntü gelmiyor

Bilgisayarımı yavaş yavaş yenilemek gibi bir amacom vardı bundan dolayı am4 anakartımı ve eski işlemcimi değiştirmeye karar vermiştim ve birkaç gün önce anakart,işlemci ve ram belleklerimi değiştirdim kasaya montajını yaptım ama kasayı çalıştırdığımda parçaların fanları çalışıp rgbler yansada...
  3. Enkaren

Ekrana görüntü gelmiyor

Anakart,işlemci ve ramlerimi değiştirdim ama değişimden sonra bilgisayar açılsada görüntü gelmedi display kablosu ekran kartına takılı ondan yana sorun yok sadece iç kablolamayı yaparken sorun yaşamıştım ondada şu power sw led- + kablolarının adları anakarttakinden farklıydı onun dışında...
  4. Enkaren

B650M-K anakarta uyumlu soğutucu önerisi

Başlıkta ki gibi bu anakarta bir soğutucu önerisi gerekiyor bir tane kendim almıştım ama elimde patladı SE-903-XT'idi patlayan. Sıvı soğutucu olmasın ve fazla pahalıda olmasın.
  5. Enkaren

Yardım Ram miktarımı artırmak istiyorum

Bilgisayarımda şuan 8x2 16 gb ram var ve ben bunu 32gb rame çıkarmak istiyorum anakartım : b550mh sadece 2 ram slotum var buna göre bir ram önerisi yapabilir misiniz ?
  6. Enkaren

Kulaklık önerisi yapabilir misiniz ?

1.5-2k Arasında bir kulaklık arıyorum genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum, nadiren film izliyorum ve mikrofon kalitesininde iyi olmasını istiyorum iyiden kastım anlaşılabilir net bir ses olmasını istiyorum. Daha önce kulaklık alırken hiç dikkat etmeden direk aldığım için çoğunlukla memnun...
  7. Enkaren

Yardım 11-13bin TL arası Laptop önerisi gerekli

Yakın zamanda bir aile dostu kızlarına laptop alacakmış kendisi bir laptop bulmuş banada attı ama özelliklerine baktıktan sonra fiyatı tuzluymuş gibi geldi bana o yüzden forma yazayım dedim laptopu oyun için almıyorlarmış günlük kullanım ama ben yinede ufakta olsa oyun kaldırsın istiyorum oyun...
  8. Enkaren

Yardım Çift Monitörle ilgili soru

Yakın zamanda çift monitöre geçtim ve yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum şu anki sıkıntım belirli uygulamaları 2.monitörde açmak istiyorum mesela Chrome'u 2.ekranda açayım ama diğer her şey yine ana monitöre gelsin bu dediğimide 2.monitörü ana monitör yapmadan yapmak istiyorum çünkü oyunlara...
  9. Enkaren

Yardım Electronic Arts Hangi battlefield oyununu almalıyım

Başlıktaki gibi şuan steamde Electronic Arts oyunlarında %85'e kadar indirimler var bende battlefield serisinden bir oyun almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim bu oyunlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen birini önerebilir mi ? Battlefield 1 Battlefield V Battlefield 4...
  10. Enkaren

Yardım 6000 TL Bütçeye - IPS Monitör Önerisi Arıyorum

Başlıktaki gibi ips panel 1080p çözünürlük 144hz+ gsync desteği olan ve sağa sola,yukarı-aşağı dönebilen bir monitör arıyorum. Bütçem 6k üzerine çıkamam araştırmalarım ve önceki açtığım konulardan aldığım tavsiyelerle aklımda 3 monitör var. 24G2SPU Odyssey G4 M.E238FIF-D Sonuncusunun fiyatı çok...
  11. Enkaren

Yardım 6000 TL - IPS Monitör Önerisi

Başlıktaki gibi ips panel 1080p çözünürlük 144hz+ gsync desteği olan ve sağa sola,yukarı-aşağı dönebilen bir monitör arıyorum. Bütçem 6k üzerine çıkamam araştırmalarım ve önceki açtığım konulardan aldığım tavsiyelerle aklımda 3 monitör var. 24G2SPU Odyssey G4 M.E238FIF-D Sonuncusunun fiyatı çok...
  12. Enkaren

Bilgisayar açıldığında Siyah ekranda takılı kalma

Bilgisayar açıldığında 3-4dk siyah ekranda kalıyor ve sonra ekran geliyor bu siyah ekranlı zamandada bilgisayarı hala kontrol edebiliyorum ama hiçbirşey göremiyorum.Ekran kartı driverim güncel kablodada bir sorun yok gibi. 1706437833 Ekran Kartı RTX 3060 Monitör SyncMaster 923NW
  13. Enkaren

Yardım Sync Teknolojisi önemli midir?

Monitör alacağım ancak arada kaldım nvidea marka bir ekran kartım olduğu için monitörlerde g-sync arıyordum ama araştırdığımda g-sync monitörler ile normal monitörler arasında 1-2k arası fiyat farkı vardı yani demem o ki sync tek. O kadar kritik mi?
  14. Enkaren

Yardım RTX 3060 Ekran kartında GTA V Online bu fps normal mi ?

Başlıktaki gibi GTA V Online'de ve GTA V Hikaye modunda aldığım fps aynı oyunu en yüksek ayarlarda oynuyorum advanced settings kapalı ve çözünürlüğüm 1440x900 oynarken fps değerim max 70 ort 50 min 35 olarak geziyor monitörüm 75hz olduğu içinde ciddi bir şekilde fps dalgalanmalarını hissediyorum...
  15. Enkaren

Yardım Bütçeme uygun monitör önerisi arıyorum.

Direk konuya giricem 5.5k'ya bir monitör arıyorum aradığım özellikler 144hz,fast ips,1920x1080 çözünürlük,1ms renk canlılığına önem veriyorum.
  16. Enkaren

Bu bütçeyle nasıl bir monitör alabilirim ?

Merhaba ben bi süre önce kasa almıştım ama yanında monitör almayıp eski dönüştürücü ile eski monitörümden devam etmiştim lakin eski monitörüm artık gözüme yetersiz gelmeye başladı o yüzden buraya yazıyorum monitörde olmasını istediğim şeyler ips,144hz,1080p(üzeri bir çözünürlük sistemime fazla...
  17. Enkaren

Hangi Monitörü Almalıyım? Monitör önerebilir misiniz??

Yaklaşık 5 ay önce şuanki sistemimi aldım ama yanında herhangi bir monitör almayıp eski monitörümü hdmi to vga dönüştürücüsü ile kullanmaya devam ettim lakin artık biraz daha kaliteli arıyorum o yüzden bir monitör almayı istiyorum bütçem 6000tl oynayacağım oyunlar karışık hem rekabetçi...
  18. Enkaren

Üniversite Sınavı için nasıl bir yol izlemeliyim?

Ben şuanda meslek lisesi okuyorum ve istediğim bir üniversiteye girmek istiyorum ama okulda gördüğümüz derslerin ya saati gerekenden daha az yada yoklar okul olmadan kendimi nasıl üniversite sınavına hazırlayabilirim ? bunun için doping hafızaya yada kurslara bakmayı/gitmeyi düşünüyordum ama...
  19. Enkaren

VG249Q1R Nasıl bir monitör?

Yeni bir bilgisayar almıştım ama bütün para bilgisayara gittiği için monitör alamamıştım eski monitörü hdmi to vga ile kullanıyordum bir miktar para biriktirdim monitörün renkleri canlı göstermesi gerek en önemli olarak 1920x1080 çözünürlük rekabetçi oyunlar içinde 144hz olması gerek benim...
  20. Enkaren

Red Dead Redemption 2 Düşük Ram Kullanımı Sorunu.

Başlıktaki gibi Red Dead Redemption 2'yi oynarken farkettiğim ram kullanımının düşüklüğü gözüme battı sebepini bayadır araştırıyorum ama bu sorunla karşılaşan kimse yok gibi. Grafik ayarları Ultrada ama Monitör çözünürlüğüm 1920x1080 değil şuanki monitörümün çözünürlüğü 1440x900 ama Resulution...
Geri