Arama sonuçları: *

• Users: hasanotag
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hasanotag

DERS VE EĞİTİM VİDEO İÇİN TABLET ÖNERİSİ

Herkese merhaba arkadaşlar, Yakın bir arkadaşım kpss çalışmak için, eğitim videosu ve günlük hayat kullanımı için bir tablet arıyor, benimde tablet ve tablet bilgisayarlar hakkında hiçbir fikrim olmadığı için burada bilgisi olan arkadaşlara sormak istedim. Konuyla ilgili bilgisi olan sağlam...
  2. hasanotag

Bilgisayarımda hata alıyorum.

Merhabalar herkese, https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s6-amd-ryzen-5-7500f-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-240mm-sivi-sogutma-freedos-oyuncu-oem-paket-p-HBCV00009JL69C?magaza=GarajOnline Kasım ürünlerinde hepsiburada game garajın linkte yer alan bilgisaayarını aldım. Sorunsuz bir şekilde...
  3. hasanotag

Çözüldü✓ Bilgisayarımı satıyorum, fiyat konusunda ne kadara satabilirim

Merhabalar herkese, Kasım ayında kendime yeni bir bilgisayar aldım ve artık eski bilgisayarımı satacağım donanım özelliklerini aşağıya yazdım sizce ne kadara satabilirim? Asus prime h610m-e d4 intel lga 1700 ddr4 micro atx anakart intel i3-12100f dört çekirdekli 3.3ghz işlemci asus...
  4. hasanotag

Çözüldü✓ Acill Seçim desteği.

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. (Alttaki itopya olan 2 tane 16 ram olacak fiyatta 55700 oluyor) Sizce hangisini seçmeliyim. https://www.itopya.com/dark-argon-amd-ryzen-5-7500f-gigabyte-geforce-rtx-5070-12gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem-paket_h28615...
  5. hasanotag

Çözüldü✓ DELL Dell OptiPlex 3090 Ultra (D13U) Hakkında

https://teknolife.store/dell-optiplex-3090-ultra-d13u bu ürün hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar var mıdır?
  6. hasanotag

25-35k arası laptop önerisi

32 ram 3050 veya 4050 ekran kartı 1 TB ssd i7 işlemci bandında laptop önerisi yapabilecek olan var mıdır?
  7. hasanotag

Logitech G733 Kulaklık sorunu

Logitech G733 kulaklığım var, 4 gün önce Seagate Barracuda aldım, bilgisayara montaj ettim daha sonraki gün pc açıp kullanmaya başladığımda kulaklığın sağ tarafında sesin yok denecek kadar az geliyor ama sol taraf normal çalışıyor. Sorunun kulaklıkta mı pcde mi olduğunu öğrenmek için lenovo iş...
  8. hasanotag

Red Dead Redemption türkçe yama

Red Dead Redemption 2 için güvenilir ve sorunsuz çalışan türkçe yama var mıdır? Oyunu steam üzerinde önceden vardı ancak yer olmadığı için indirememiştim, yeni bir harddisk aldım ve oyunu yükledim ancak türkçe yama ile hikayeyi de takip etmek istiyorum.
  9. hasanotag

Logitech g733 değerinde hangi kulaklık alınır.

Logitech g733 almayı düşünüyorum ama aynı segmentte kablosuz başka kulaklık önerisi varsa bakıp onu da alabilirim. Bilgili ve tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  10. hasanotag

İndirim gününde çalışan zavallı

Bugün efsane indirimler vardı ve ben çalıştığım için birçok indirimi kaçırdım. Özellikle g305e çok üzüldüm, kahve makinesine üzüldüm. Umarım herkes istediği ürünü istediği indirimden alabilmiştir. En azından sizler mutlu olun.
  11. hasanotag

5-5.5K Monitör Tavsiyesi

5000-5500 arası bir mönitör almak istiyorum. İki üç model arasında kaldım sizce bunlar arasında hangisini seçmem mantıklı olur yardımcı olabilir misiniz? 1-)...
  12. hasanotag

Öneri Yeni pc için AMD or INTEL

Arkadaşlar "EFSANE CUMA" indiriminde bilgisayar toplamayı düşünüyorum da işlemci konusunda AMD - INTEL arasında kaldım. Ekran kartını Nvdia alacağım ondan kesin eminim ama işlemci konusunda hangisini almalıyım. İleride bilgisayar ile twitch veya youtube da yayın açabilirim, yazılım...
  13. hasanotag

Monster HUMA H3.V1 Satacağım ne kadar yazmalıyım fiyatı?

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-4710MQ CPU @ 2.50GHz (8 CPUs) Bellek: 16GB Ram Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960M (2GB) Bu dizüstü bilgisayarımı ne kadara satarım acaba? Bir de üstüne artık masaüstü bir bilgisayar toplamak istiyorum ve ortalama bir pc için sizce ne kadar bütçe ayırmalıyım?
Geri