Arama sonuçları: *

• Users: omer09
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. omer09

VODAFONE NUMARA SORGULAMA

Beyler vodafone'a kayıtlı olduğunu bildiğim bir numara var bunun isim soyismini öğrenmemin bi yolu var mı acil yardım. tesekkürler
  2. omer09

VODAFONE NUMARA SORGULAMA

Beyler vodafone'a kayıtlı olduğunu bildiğim bir numara var bunun isim soyismini öğrenmemin bi yolu var mı. acil tesekkür ederim
  3. omer09

CS:2 Yatırımlık Skin/Kasa/Kapsül Önerisi

Beyler malum cs2 yakında çıkacak. yatırım için oyunda değerlenmesi muhtemel skin, kasa, ajan, kapsül vs önerilerinizi paylaşabilir misiniz
  4. omer09

laptopu 2. ekran yapma

dostlar eski laptopumu masaüstü pcme 2. ekran yapmak istiyorum. hdmi kablosunun bir ucunu monitörüme bir ucunu laptopuma taktım. 2 ekran oldu olmasına ama ana makine laptop oldu, laptopu ana monitörüme bağladı bir nevi. benim isteğim masaüstü pcmi laptopa bağlamaktı. umarım anlatabilmişimdir...
  5. omer09

Windows 10 Pro'ya Geçme

PC'mde etkinleştirilmemiş şekilde win10 home kurulu. win 10 pro lisans anahtarı alıp win10 proya terfi etmek istiyorum. sanırım ayarlardan proya yükseltmek icin halihazırdaki windowsunuzun etkinleştirilmiş olması lazım, benim değil. dolayısıyla win 10 pro lisans anahtarı alıp mı etkinleştireyim...
  6. omer09

Unity 3D Oyun Tasarımı İçin Rehber ?

Unity 3D oyun tasarımı için izleyebileceğim (ücetsiz/ücretli farketmez) bir rehber serisi önerir misiniz? teşekkürler.
  7. omer09

Çözüldü✓ Pc çalışmıyor ne yapmam lazım

itopyadan aldığım sistem bugün geldi. anakarta ekran kartını taktım, 8pinlik kabloyu taktım, vidaları sıkıladım, güç kablosunu taktım, tuşu on'a getirdim ama pc çalışmıyor, neyi eksik yaptım?
  8. omer09

1k'ya Ofis Sandalyesi

Masa başında çok vakit geçiriyorum, max 1kya ofis tipi ergonomik bir sandalye önerebilir misiniz?
  9. omer09

İtopya PC'lere Windows Kuruyor Mu?

İtopya pcleri deneme sürümünde windows mu geliyor yoksa freedos mu geliyor?
  10. omer09

Windows 11'e Geçmek Mantıklı Mı?

3050, 12100fli sistemle win11e geçmek mantıklı mı? fps artışı vs yaşar mıyım? eskisi gibi buglar crashler devam ediyor mu?
  11. omer09

İtopya.com Bilgisayar Kargo Tesliminde Yapmam Gerekenler?

Dostlar, geçtiğimiz gün itopya.com'dan bilgisayar sipariş verdim. kargocu kapıya geldiğinde kutuyu kontrol etmem gerektiğini biliyorum ama bu konuda biraz daha yardımınıza ihtiyacım var. kargocu geldiğinde dış kutuyu kontrol ettiğimde göçük,yırtık vs yoksa tamamdır diyip teslimat formunu...
  12. omer09

İtopya Kargo Sürecinde Sorun Yaşar Mıyım? Tahmini Teslim Süresi Nedir?

İtopya'dan bilgisayar satın aldım, kargo sürecinde sıkıntılar çıkartıyor mu? Yaklaşık kaç günde teslim alırım?
  13. omer09

11000 TL'ye HECTOR-POWER Alınır Mı?

10k bütçem var bu sistem için 11kya esnetebilirim sizce almak mantıklı mı? https://itopya.com/hector-powerintel-core-i3-12100fasus-dual-geforce-rtx-3050-oc-edition-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2_h19973
  14. omer09

Asus TUF Gaming VG249Q1A Hz Ayarlama

Yorumlarda da gördüğünüz gibi monitör ayarlarından hız aşırtmayı seçin diyor fakat hız aşırtma kısmı bende açılmıyor, joystick'i oynatırken bir sonraki seçeneğe atlıyor. Windowsun ayarlarından da baktım max 60Hz gösteriyor. Acaba monitörü laptopuma hdmi ile bağladığım için olabilir mi?
  15. omer09

Sesi Monitörden Alma?

Monitörüm laptop'ıma bağlı, ses çıkışını laptoptan değil de monitörden almak istiyorum, yardımcı olur musunuz? Notlar: Monitör laptopuma hdmi ile bağlı Monitörümde aux mevcut Monitörüm Asus TUF VG249Q1A
  16. omer09

DA yeni F/P Sistemin Fiyatı ??

Abdullah abi story atmış 29unda geliyor diye, bilgisi veya tahmini olan cevaplayabilir mi fiyatı ortalama ne kadar olacaktır?
  17. omer09

Donanım Arşivi Yeni F/P Sistem Ne Zaman?

Donanım Arşivi yeni f/p sistem ne zamana yayınlanır? Bilen, tahmini olan var mı?
  18. omer09

Asus TUF Gaming VG249Q1A alınır mı?

3k bütçe ile asus tuf vg249q1a almak mantıklı mı?
  19. omer09

10K Civarı Oyun PC Önerir Misiniz

10k bütçem var, oyuncu pcsi önerir misiniz. (10kyı çok aşmazsa sevinirim.) Şimdiden Teşekkürler :)
  20. omer09

2.5k Civarı Monitör (Maksimum 3k)

2.5 - 3k bütçem var, monitör önerebilir misiniz. 3kyı geçmezse sevinirim. Teşekkürler şimdiden
Geri