Arama sonuçları: *

1. Sephiroth00

nasıl kas yakıp yağ kazanılır?

boy 1.94 kilo 99 yag orani %23 kas yapıp yağ yakmak istiyorum yardim 1727895534 başlık yanlış olmuş kusura bakmayin
  2. Sephiroth00

Greenlandic curl ve african curl nasıl yapılır

sosyal medyada görüyom kolu çok iyi büyütyomuş var mı bilgisi olan
  3. Sephiroth00

Protein tozu içince 3 kilo aldım

ya abiler kardesler boy 1.94 kilo 99 du definasyon yapiyom zayiflicam yani protein tozu basladim baaslamaz olaydim 10 gün kullandim bugün bi tartildim 102 kilo olmusum napacam ben ya
  4. Sephiroth00

Creatin kullansam zarar görür müyüm?

her ay düzenli kas testi versem ve cteatin kullansam çok sıkıntı yaşar mıyım? kısırlık vb. olmaz dimi amacım podyum değil zaten çok şükür sağlamız boy 1.94 kilo 99
  5. Sephiroth00

Kol büyütmek için protein tozu önerisi

Kollarım 45 cm de kaldı 3 aYdır büyütemiyorum dedim böyle olmayacak protein tozu alayım, uygun ve sağlam önerir misiniz?? boy 194 kilo 99 şuan yag oranim %21 definasyondayım
  6. Sephiroth00

Arnold benzeri vücut nasıl yapılır?

boy 1.92 kilo 104 yag oranim %24 az kütleli fizigim var yag birazcik fazla, steroid basıp arnold gibi olabilir miyim??? yas 23 bu arada
  7. Sephiroth00

7000-8000 TL arası hazır sistem önerisi

Merhaba yeni sistem alacağım ama ne alacağımı bilemiyorum herkes farklı sistem öneriyor. Oynayacağım oyunlar; Rainbow Six Siege - GTA 5 Online - Witcher 3 - Forza Horizon 4 oyunlarını rahat oynatmasını istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Geri