Arama sonuçları: *

• Users: SergOrman
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Öneri F/P Klavye Arıyorum.

Herkese selamlar.aktif olarak logitech g413 tkl se modelini kullanıyorum.oyunlar için daha küçük bir klavye ihtiyacım var.%60 klavyelerden önerebileceğiniz, şunu kullanıyorum ve çok memnunum dediğiniz ürünler var ise lüften marka model paylaşınız. Türkçe yapıda olursa da tadından yenmez...
  2. S

Yardım Spiderman Miles Morales kasıla kasıla hareket ediyor

hocalarım selamlar.Miles Morales oyununu oynarken ekdeki gibi sanki fps drop yiyormuşum gibi böyle kasıla kasıla hareket ediyor.bunun sebebi ve çözümü nedir acaba ? sistem bileşenleri amd ryzen 5 7600x 9060 xt 16 gb ekran kartı 16+16 ram ve 2 tb ssd 7000/7000 okuma yazma
  3. S

Yardım Tek El Klavye-Yarım Klavye

Arkadaşlar selamlar.Görselde gördüğünüz klavye tarzında bir klavyem mevcut fakat kablosu o kadar kötü bir yerden koptu ki malesef artık işime yaramıyor.Bu tarz bir klavye arıyorum.Genelde FPS tarzı oyunlarda tercih ediyorum.Diğer klavye modellerini omzumdan geçirdiğim bir problemden ötürü FPS...
  4. S

Öneri Monitör Tavsiyesi arıyorum.

Arkadaşlar selamlar.Amatör olarak yayın vs yapıyorum.soldaki 24 inc 75 hz ortadaki 27 inc curverd 2k 165 hz sağdaki 27 curverd 165 hz 3 monitörüm var. soldaki 24 inc monitörümü satıp yerine 24 inc 200+hz üstü bir monitör almak istiyorum.Sadece FPS oyunlarını oynayacağım (cs-valo-pubg) ana...
  5. S

Yardım PUBG SES PROBLEMİ konusunda yardım lazım.

Arkadaşlar herkese selamlar.Ekde görüldüğü üzere HyperX Cloud 3 Wireless marka model kulaklığı kullanıyorum.Çok da memnunum ama 1 tane çözüm üretemediğim bir sorun ile karşı karşıyayım ve bilgili arkadaşları yardıma bekliyorum.Steam Üzerinden PUBG oynarken spatial Sound ayarını açmadığım sürece...
  6. S

Öneri Sıvı Soğutma Önerisi

Herkese selamlar.Amd Ryzen 5 7600x İşlemcim mevcut.ve bu işlemci için sıvı soğutma önerisi istiyorum.Bütçem maximum 5.000 tl bu bütçeyi aşmayacak bir sıvı soğutma tavsiyeniz var ise lütfen belirtiniz.max bütçe 5000 tl 5100 tl bile yapamam malesef. Kasa özelliklerimi görmek için linke...
  7. S

Çözüldü✓ Logitech superlight 2 de bağlantı sorunu

Herkese merhabalar.yeni aldığım logitech g pro x superlight 2 mouse da bir takım problemler yaşıyorum.iade ve değişim öncesi sizlerden bilgi almak istedim. kablosunu çıkartıp wireless moda geçtiğim de sürekli bir şekilde bağlantı kopop tekrar bağlanıyor.acaba bir şeyleri mi yanlış kurdum...
  8. S

Yardım Kulak içi oyuncu kulaklığı

Herkese merhabalar.yıllardır kablolu ve kulak üstü kulaklık kullandım.Hem kablo sorunundan hem de kulak üstü kulaklıklardan hem sıkıldığım hem de yorulduğum için kulak içi wireless bir kulaklık arıyorum...
  9. S

Fiyat hakkında bilgi almak istiyorum

Hocalarım aşağıda listelemiş olduğum şekilde bir sistemim var.bir takım sağlık sorunlarından ötürü nakit ihtiyacım bulunmakta doğal olarak nakite çevirebileceğim bu sistem hakkında fiyat bilgisi almak istiyorum sizlerden.nasıl bir fiyat verirsem kolay satarım ve hakkını alırım ?sizler için...
  10. S

Wireless Kulakiçi Kulaklık

Arkadaşlar merhabalar.her gün ortalama 4-6 saat arası pc başında oyun oynayarak vakit geçiriyorum.Çoğunlukla fps (valo-cs-pubg) kısmen de hikaye bazlı oyunları oynuyorum.şuan elimde hyperx cloud 2 modeli var ama bozuldu bozulak o yüzden yeni bir kulaklık arayışındayım.ufak bir araştırma sonucu...
  11. S

Amatör yayıncı için kamera önerisi

selamlar.sadece keyif ve geyik için amatör olarak kick üzerinden yayınlar yapıyorum.Genellikle FPS tarzı oyunlar oynuyorum.Yayınlarım için bir tane kameraya ihtiyacım var ve 2 model arasında kaldım.... 1. model logitech...
  12. S

Kasılma-Donma konusunda yardım.

Herkese merhabalar.Bilgisayarıma upgrade yapıp anakar+işlemci+ram aldım. Şuan ki sistemim +++ AMD Ryzen 5 7600X MSI MB PRO B650-S WIFI AM5 DDR5 Deepcool LS520 S Zero Dark Intel-Amd Uyumlu 240MM Sıvı Soğutma Xpg Lancer 16GB Ddr5 Rgb 5200MHZ AX5U5200C3816G-CLARBK (2x 16) MSI MPG A650GF 650W...
  13. S

Anakart+işlemci+kasa önerisi aroyorum.

Herkese merhabalar iyi forumlar arkadaşlar. 7.500 tl kadar bir bütçem var ve bu bütçe ile 1050 ti ekran kartına yıl sonuna kadar sorun yaratmayacak aynı zamanda yıl bitmeden ye bir ekran kartına geçtiğimde problem yapamayacağım bir anakart işlemci ve kasa önerisi istiyorum. Aklımda i5 11400f...
Geri