Arama sonuçları: *

• Users: Stex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Stex

Intel 14. Nesil & RTX 3070Ti Sistemim Ne Kadar Fiyat Eder?

Selam, sistemimi yakın zamanda satışa çıkaracağım ancak fiyat konusunda kararsızım. Fikirlerinizi merak ediyorum; nerede ve hangi fiyattan satışa çıkarmamın uygun olacağını söylerseniz sevinirim. Sistemim ise şöyle: Kasa: MSI MAG FORGE 112R İşlemci (CPU): Intel Core i5-14600KF Ekran Kartı...
  2. Stex

Yardım 8-9K Bandında LGA1700 İşlemci Önerisi

Selamlar. 8-9K bandında alabileceğim LGA1700 en iyi işlemci hangisidir?
  3. Stex

Klavyede Windows Tuşu Artık Çalışmıyor Ve FN Tuş Sorunları

Fivem oynarken FN tuşlarıyla F3 kısayollarını kullanıyordum. Büyük ihtimal yanlışlıkla bir tuşa bastım o an ve FN tuşuna bastığımda F2 parlaklık kısmaya başladı, F8 falanda ses açıp kapatmaya başladı ve windows tuşu inaktif oldu. Şimdi windows tuşuna bastığımda çalışmıyor ve bahsettiğim durum...
  4. Stex

USB SES KARTI ÖNERİSİ

Selam. Steelseries artics 3 kulaklığım var ama çok az ses geliyor bunun için sesi yükseltebilecek bir usb ses kartı arıyorum önerilerinizi bekliyorum .
  5. Stex

Telefoncuya telefonu vereceğim fakat dosyalarımı görmesini istemiyorum

Merhaba, telefonumun ekranı çatladı ve görüntü gelmiyor telefoncuya vereceğim fakat dosyalarıma baksın istemiyorum. Bu durumda ne yapabilirim?
  6. Stex

Windows 10 Anlık Takılma Problemi

Merhaba Windows 11 kullanıyordum onda da anlık takılma oluyordu format attım temiz windows 10 kurulumu yaptım bunda da aynı problemle karşılaşıyorum sebebi ve çözümü nedir?
  7. Stex

Valorant Düşük FPS Problemi

RTX 3070 Ti ekran kartı, i5-12400f işlemci var. Maç esnasında 250-300 fps alıyorum. Testlere baktığımda bu özelliklerden düşük pcler bile 350-400 fps arası alıyor. Low ayarlar ve Nvidia tarafında performansta kullanıyorum.
  8. Stex

North Bayou Monitör Standı Zor Dönüyor

Merhaba, monitör standı aldım fakat çok zor dönüyor. Videolarda izliyorum çok kolay bir şekilde kontrol edilebilirken bende ileri geri sağa sola yukarı aşağı döndürmek için oldukça güç gerekiyor. Kolay bir şekilde kontrol etmek için ne yapmalıyım?
  9. Stex

GameSatış İndirim Kodu Var mı?

Selamlar, alışveriş yapacağım elinde sağlam indirim kodu olan var mı ya da nerede bulabilirim?
  10. Stex

VGN X68 vs Asus Rog Falchion

Sizce hangisi? Bugün klavye alacağım deneyimlerinizi yazar mısınız? Kablosuz klavye arıyorum başlıkta belirttiğim iki klavye arasında kaldım.
  11. Stex

Bu İki Kamera Arasındaki Fark Nedir?

Selamlar, kamera alacağım ama aynı model olarak görünsede aralarında fiyat farkı var. Farklı ürünler mi? Yoksa aynı ürün farklı fiyatların sebebi nedir? https://amzn.eu/d/adCkNJU https://amzn.eu/d/0lOc7KL
  12. Stex

12K - 13K Tek Çekime Taksit (Amazon)

Merhabalar. 12Klık alışveriş yapacağım amazondan. Yurtdışı ürünlerde olduğu için 13.5- 14K falan tutuyor. 15K limitli Axess kredi kartım var. Tek çekime taksit yaptıracağım fakat Amazondan olduğu için bu mümkün mü? Alışveriş içerikleri: Webcam, klavye mouse vs Limit: 15K Axess
  13. Stex

Amazon Teslimat Ücreti

Selamlar. Amazon prime kullanıcısıyım bir ürün sipariş vereceğim fakat teslimat tarihinin yanında ücret yazıyor bunu biz mi ödeyeceğiz yoksa prime abonesi olduğum için beni etkilemiyor mu?
  14. Stex

RGB PSU KABLOSU ARIYORUM

Merhaba, ekran kartı ve anakarta bağlı psu kabloyu rgb olarak güncelleyeceğim. Önerileriniz nelerdir? Not: Asus anakart kullanıyorum Aura sync ile uyumlu olursa sevinirim.
  15. Stex

Valorant 10K VP Hesap Dizilir mi?

Selam, 10K civarı valorant VP'ye çar dizilir mi yoksa daha fazlası mı gerekmektedir?
  16. Stex

FIFA 23 YAZ TRANSFERLERİ HK

Merhaba, Fifa neden yaz transferleri hakkında iki adam görevlendirip kadroları güncellemiyor? Yeni oyun çıkana kadar en azından tüm transferleri güncellemeleri hatta tüm serilerinde bu böyle olmalı aslında. Bu yaz transferi dönem sonunda gelir mi yoksa sağdan soldan yama mı yapmamız lazım?
  17. Stex

Bu Klavye Nasıl Gelecek Şimdi?

https://amzn.eu/d/6vCzpQ0 Bu klavyeyi almayı düşünüyoruz fakat blue switch olarak seçtiğimizde renkte otomatik olarak mavi olarak işaretleniyor. Rengini beyaz istiyoruz ve görsellerde de beyaz olarak kalıyor. Sipariş versek blue switch ve beyaz renkli olarak mı gelecek yoksa mavi renkli olarak mı?
  18. Stex

Telefon İçin VR Gözlük Önerisi

Merhaba, net görüntü sağlayan VR gözlük önerisi olan var mı?
  19. Stex

Yardım Hepsiburada Satıcısına Ulaşamıyorum

Merhabalar. 9-10 ay önce Hepsiburada üzerinden bir klavye aldım. Bu klavye su geçirmiyordu sözde ama dün bir bardak suyu klavyenin üzerine devirmemle aslında garanti ettikleri durumun olmadığını fark ettim. Çoğu tuşlar çalışmıyor ve bastığımda farklı tuşlar ekrana yansıyor. Bu ürünü garanti...
  20. Stex

Ultra Sessiz Klavye Önerisi

Selam dostlar. Normalde gaming klavye kullanıyorum ve mekanik olduğu için çok ses çıkarıyor. Oyun oynarken hadi neysede kod yazarken artık rahatsız olmaya başladım. Sessiz, tuş hissiyatı yerinde bir kablosuz klavye önerir misiniz?
Geri