Arama sonuçları: *

• Users: Kozo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Ekran kartı fanları boştayken 3000 RPM de çalışıyor

Merhaba arkadaşlar ekran kartı fanları boştayken bile 3000 RPM üstü çalışıyor Rx 470 1 yıldır kullanıyorum geçen hafta kasayı açayım temizleyim dedim ekran kartının fanlarını sildim sadece taktım bilgisayarı açtığım gibi fanlar 3000 RPM üstü çalışıyor ve kapatana dek aynı şekilde saatlerce...
  2. K

Rx 470 fan sorunu ve ısınma

İyi geceler arkadaşlar bilgisayarı açarken direk ekran kartı fanları 3000 rpmde çalışıyor ayarlardan bazen 0 bazen 3150 RPM gözüküyor böyle bı sorun yoktu taaki kasayı açıp temizledikten sonra böyle bir şey oldu. Sorun sizce anakart mı güç kaynağı mı ekran kartı fan soketimi
  3. K

Ekran kartı boştayken fanlaı 3000 Rpm de çalışıyor.

İyi akşamlar arkadaşlar günlerdir bu arızayla uğraşıyorum ekran kartı bilgisayar açıldığı andan itibaren fanları 3000 rpm de çalışıyor ısı derecesi 38 civarı fullmark testine sokuyorum bir anda ısı derecesi 88 oluyor bana yardım edin hiç bir sıkıntı yok kasayı açtım ekran kartını falan söktüm...
  4. K

Gpu bga Reballing işlemi olmuş kart

Asus direct U GTX 780 3 GB 384 bit OC edition bir ekran kartım bgu gpu Reballing işlemine tabi tutulacakmış 3 ay garanti veriyor 450 kağıt alıyolar sizce değermi not... Bu ekran kartına değermi durumum yok yeni alamam en düşük 2 el RX 560 600 tl
  5. K

Aynı özellikli ram farklı marka

İyi geceler bende 2x4 gskill drr3 1600 MHz ram ver başka marka 4 gb drr3 1600 MHz ram taksam çakışma olurmu olmazmı.
  6. K

Bu sistemde Bannelord hangi ayarlarda oynanır.

Coolor master advanced 750 watt +80 plus kasa Anakart . Msı z97 pc mate motherboard anakart İşlemci.İ5 4690 işlemci Ekran kartı.gtx 780 3 GB gdrr5 384 bit OC direct U Ram . Drr3 2x4 gskill ripsack 1866 MHz İşlemci sogutucu .hyper 212 Evo soğutucu SSD.128 GB HDD 1 TB Bu sistem Bannelord hangi...
  7. K

Yardım ekran böyle oluyor

İyi geceler ben ekran kartını yaptırdım saglam 3 ay garanti veren bi yerde ama böyle oluyor geri vericem tekrar bakacaklar ama sorun ekran kartından mı bilgisayarı acıyom bi iki googleye giriyom ekran ben beyaz oluyor gri oluyor donuyor monitör olabilirmi güç kaynağıyla ekran kartı uyuşmuyo...
  8. K

GTX 1050 BANNELORD İÇİN YETERLİMİ

Arkadaşlar 2. El ekran kartı Alaçam Bannelord oynarım genellikle orta ve yüksek ayarlarda gtx 1050 veya 1050 Tİ ile kaç FPS alırım orta,yüksek,low 1588108378 Anlaşılan 2 dır konu açıyom forumda bakan yok..
  9. K

Bannelord için ucuz ekran kartı.

Merhaba Mount Blade Bannelord için ekran kartı lazım 2. Elde olabilir orta ayarlarda oynarım önerebileceğiniz kartları bekliyorum.
  10. K

Gtx 780 yaptırmaya değer mi

Selam abiler ben 2015 den beri gtx 780 kullanıyorum 1 hafta önce arıza verdi mahalle arası bilgisayarcida yaptırdım bı haltta yapmadı bence termal macun bile eskiydi verdiğim gibi tozlu aldım bana dediki fazla bişey bekleme bundan içi çürümüş dedi ben internetten baktım iyi ekran kartı tamiratı...
Geri