Arama sonuçları: *

• Users: Adem0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Adem0

Yardım LAPTOP ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR

Arkadaşlar Ortalama 50.000 TL bütçem var f/p laptopa ihtiyacım var Laptoptan yapacağım işler solid work ile 3d modelleme yapağım arada sırada oyun oynayacağım ek olarak yazılım ve vektör tasarım yapacağım
  2. Adem0

Yardım Bilgisayar başında biraz fazla vakit geçiriyorum koltuk önerisi lazım

f/p koltuk önerilerine açığım parasının hakını veren bir koltuk lazım çoğu zaman pc başında çalışıyorum yeri geldimi oyunda oynuyor koltuk önerisine açığım
  3. Adem0

3D PİRİTNTER BASKI SORUNU

[H3...
  4. Adem0

Yardım HDD BAĞLANTI YÜK ALTINDA KOPUYOR

Bilgisayarımda m2, sdd ve hdd var Hdd' de bazı dosyalar ve çok az oynadığım bir kaç oyun var 1 tb hd' nin 600 gb dolu yük altında kopuyor nedenini bilmiyorum daha öncede bu sorun oluyordu kabloların yerini birden fazla kez değiştirerek çözmüştüm kalıcı çözüme nasıl ulaşa birlim AMA HDD SAĞLIK...
  5. Adem0

Yardım Huawei Watch GT5 Pro 46mm - Siyah ALINMAYA DEĞERMİ ?

Şu an amazonda https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBLFQ76P 9.149,00TL bandında bu saat alınmaya değer bi saat mi yoksa muadilleri varımdır siz neler önerirsiniz ?
  6. Adem0

Yardım HERHANGİ BİR OYUNDA İKEN ALT TAB YAPTIĞIMDA EKRANIM DONUYOR

Arkadaşlar herhangi bir oyunda iken alt tab yaptığımda erkan donuyor ama hareket ettirdiğimde bazı kısımlarda ekranın hareket etiğini görüyorum ve asıl görüntü bana 2-3 saniye sonra geliyor ekran kartımı arazlı acaba daha önce böyle bir sorun yoktu Ekran Kartım : 9060 xt 16 gb asus prime
  7. Adem0

Bambu Lab A1 Combo 3D Yazıcı FİLAMENT İÇİN YARDIM

yazıcıyı sipariş verdim elimde filament yok hangi marka flament almalıyım pla abs tpu gibi türleri biliyorum ama hangi markanın daha iyi olacağını bilmiyorum yardımcı olabilirimsiniz ve görseldeki iki flament pla ama biris eco smart diğeri eco pla ne demek bunlar
  8. Adem0

Bambu Lab A1 Combo 3D Yazıcı ALDIM filament YARDIM

Bambu Lab A1 Combo 3D Yazıcı aldım ama filament' tim yok o yüzden hangi marka almalıyım ve bu ikisi arasında ne fark var
  9. Adem0

YAZICI ÖNERİSİ' NE İHTİYACIM VAR

[H3...
  10. Adem0

Çözüldü✓ Beyler Acil Yardım Lazım Masaüstüne erişimim yok

Misafirliğe giderken pc' yi açık bıraktım kardeşim oturup internetten oyun oynamış oyun oynadaığı site BU eve geldiğimde ekran yani masa üstüne erişimim yok AMA Hiç indirmediğim ve nerden geldiğini bilmediğim bi gorsel var 1725050561 ne demek bu masa üstüne uygulama cektiğimde gidiyor ama hiç...
  11. Adem0

Yardım ACTON Sport Çift Ekranlı Aksiyon Kamera Satın alınır mı?

Yukarıda belirttiğim kamera mediamarkt' a Uygun Fiyata saılıyor sizce alınır mı? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_acton-sport-cift-ekranli-aksiyon-kamera-1235474.html
  12. Adem0

Creality Ender 3 S1 3D Yazıcım Hakkında Yardım

creality Ender 3 S1 3d yazıcım kafasının gorsellerini ekte vereceğim Yukarıdaki Görselde yeni aldığım sıfır yazıcı beyaz switchler silikon ile kaplanmış dudumda firma bu durum normal olduğunu soyluyor ve bu şekilde yüzlerce sattık diyor bitmedi altaki gorselde urun bazı yerlerinde boya kalkmış...
  13. Adem0

Akım Korumalı priz Teknik Soru

Evet Arkadaşlar şu an akım korumalı piriz almak istiyorum ama neredeyse akım korumalı prizler 2m bende şöyle bir şey duşundum normal kaliteli bir piriz normal taksam takılı olan piriz akım korumalı priz taksam ne olur olur ilk normal prizde sıkıntı olurum almak istediğim prizi...
  14. Adem0

Creality Ender 3 S1 3D Yazıcı Filament

arkadaşlar yukarıda belirttiğim yazıcıyı aldım bana fp filament önerininiz lazım hangi filament beni üzmez ve fazla cebimi yakmaz kullandığınız filament varsa öneriler nelerdir
  15. Adem0

Yardım Arkadaşlar Depolama birimlerimde sıkıntı var

Depolama birimlerim sağlam yeniler ama son 1 haftadır sıkıntılar çekiyorum nedense disk kendi kendine bağlantı koparıyor bağlanıyor bazende aıcık yüke soktuğumda direkt erişim engellendi diyor diske erişimim olmuyor sebebi ne olabilir sorun sdd ve hdd' de var
  16. Adem0

Yardım WD Kırmızı Nas Hdd Düşünceleriniz Nelerdir

Arkadaşlar depolama birimi olarak wd kırmızı nas seri bildiğim akdarıyla sadece depolamak amaçlı kullanılıyor ve genellikle sunucularda kullanılır diye biliyorum yanlış biliyorsam düzeltin wd markasının nas serisi sadece depolama acısından baya kaliteli diye duydum sizce ne diyorsunuz bana...
  17. Adem0

Yardım Depolama Birim Öneri Yardım

Arkadaşlar Hdd ölmek üzere sistemim am5 sistem artık sistem Öncelik 1 Tb Sdd önerinizi bekliyorum ikinci olarak 1 TB fp Hdd önerinizi bekliyorum
  18. Adem0

Yardım Ekran Kartı Konusunda Yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar ekran kartı almak istiyorum ama kararsızım XFX Radeon RX 6750 XT Core Gaming 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı bu ekran kartı ile ASUS TUF-RX7600XT-O16G-GAMING AMD Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6 128bit OC HDMI 3xDP Ekran Kartı arasında kaldım Sizce Hangisini Almalıyım...
  19. Adem0

Yeni Motor Aldıktan sonra ruhsat ve plaka Ücretleri Nelerdir?

Arkadaşlar 2024 yılı için yeni sfıır 2024 model 125 cc motor aldıktan sonra noter tescili ruhsat ve plaka için ne kadar odeniyor bilen varmı' dır
  20. Adem0

Çözüldü✓ Minimum F/P 750 Watt Psu Lazım

Önere bileceğiniz fiyat performans Psu Var mı ?
Geri