Arama sonuçları: *

• Users: mayra
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mayra

Yardım Kernel Power PSU tamiri yardım??

Selamünaleyküm. Arkadaşlar sistemimde hiçbir sıkıntı yokken 2 gün önce CS2'ye giridiğim anda bilgisayar siyah ekran oldu ses vardı bilgisayar calışıyordu. Yeniden başlattım ekran kartı driveri silinmiş ekran kartım RX6600 biraz araştırdım sorun muhtemelen PSU'dan kaynaklı. Olay görüntüleyicide...
  2. mayra

Sistem yukses Fps düşük neden?

sistemim r5 3600 rx6600 b450m s2h 500gb nvme ssd 650 80+ psu 3200 16gb dual ram bu sistem youtubede videolarda yuksek fps verirken benim sistemimde sürekli droplar giriyor csgo apexte 60fpsye kadar düşüyor fps normalde csde 200 -300 almam lazım ama çok drop yiyor sicaklıklar normal...
  3. mayra

Yardım YARDIM Ryzen 5 3600 bronz işlemci silikonu

normalde 4.2 çalışması lazım ama 4ghz i geçmiyor ryzen 3 3100üm daha fazla fps veriyordu neden olur bu yardım edin 2.el aldım
  4. mayra

Yardım ryzen 5 3600 sabit max hızda nasıl kullanırım

biostan cpb açtım ama 3.6 ghz ustune çıkmıyor silikon bronzmuş nasıl 4.2 çalıştırıırm
  5. mayra

r3 3100 rx6600 sistem God of War Drop

aynı sitemin youtubede test videosu var sabit 60 70 arası alıyor bende savaşlarda falan büyük droplar giriyor radeon ve oyun ayarları videodakiyle aynı oyun hddye kurulu sebebi nedir
  6. mayra

en hızlı internete nasıl bağlanırım

sorunumu başlıkta açıklayamadım çok ama türk telekomun wifi 4 modemim var 2.4 ghz destekliyor sadece elimdede eski airties 2315 adaptor var hız baya düşüyor arada 2 duvar ve 7 8 metre mesafe var , şu internette satılan 3.0 çift antenli bir wifi 5 adaptor var onu alsam daha iyi çekermi yoksa...
  7. mayra

2. El R3 3100 + rx 6600 sistem ne kadar eder

MSI g27c7 monitör Gamepower ogre rgb blue switch Gmapewer ursa mouse Pny 2x 8 3200mhz ram Rmk 1 Pulsar 7.1 kulaklık Powerboost 650w 80+ PSU B450m s2h R3 3100 Shappire pulse 6600 240gb ssd Gametech Ares kasa Bu sistem bu haliyle sizce ne kadar eder bide r5 3600 ,5500 veya 5600 ile...
  8. mayra

Simülasyon tarzı oyun önerisi

Farming simülatör car mechanic sim ,forest ,beamng drive ,grounded big ambitious , ets 2, farcry gibi gibi çoğu neredeyse tüm sim ve benzeri geneli bağımsız yapım oyunları severim bu tarz oyunları seven varsa hangi oyunları oynamayı seviyor tavsiye verebilirsiniz yalnız bazı oyun 30gbden az...
  9. mayra

Yardım Pc açıldıktan sonra kartın fanlari duruyor görüntü hiç yok

Açma tusuna basınca bios dahi monitöre hiç ışık gelmiyor sistem dün çalışıyordu gitti bı anda açma tuşuna bastıktan sonra 10 saniye dönüp ekran kartı duruyor
  10. mayra

windows 11 programlar geç açılıyor

win 11 yeni format atıldı driverler fln kurulu ama bir program kurmak için exesine tıklayınca yada kurulu bir programı açmaya çalıştığımda görevv yöneticine düşüyor ama beklersem 5 10dakika sonra açılıyor neden olur bu yaşayan bilen varmı çok sinir bozucu
  11. mayra

Yardım Rx 6600 siyah ekran yarım edin lutfen

Yeni rx 6600 aldım eski Nvidia suruculerini sildim yeni amd driverini kurdum kurulurken bı hata verdi ama kuruldu bı şekilde sonra 1 2 oyun oynadım sistem çalışıyordu işlemciye oc yaptım ama oyuzden olmadığını düşünüyorum sistem bı anda gitti windows logosunun geldiği sırada siyah ekran oluyor...
  12. mayra

Öneri Sistemim kaç TL eder ,satmaya değermi ?

Ryzen 3 3100 anakart b450m s2h rx 5700xt pny 3600mhz 8+8 ram 240ssd Sata 3 650w 80 plus psu gametech kasa 4 fan rainbow monitör msi g27c27 gamepower ogre RGB klavye gamepower ursa mouse rampage rmk1 Pulsar 7.1 kulaklik 1 TB harici harddisk Tüm detayları yazdım komple set bu sistem 20 25k arası...
  13. mayra

Yardım 600 TL İkinci El Ekran Kartı Önerisi

Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim başından böyle olay geçen bilen varmi.şimdi olay şöyle 2.el rx 5700xt aldım sahibinden den adam aşırı güvenilir konuştu ikna etti beni parayı gönderim sonra ilk gün gittim ama veremedim sorun varmış Pttde dedi iyi dedim veremedigi günün 2.gunu 19 Mayıs...
  14. mayra

Rx 5700 xt için uygun işlemci

R3 3100 işlemcim var yeni rx 5700xt aldim işlemciyle baya bir darboğaz olcak sanırım oyunları ultrada oyanasam ne kadar bı performans düşüşü olur acil değiştirmem gereklimi işlemciyi yorumlari alayım ikinci el uygun hangi işlemciler ile değiştirilebilir ...
  15. mayra

2023 2.el ekran kartı tavsiyesi (3000TL)

başlıkta yazdığı gibi 2.el ekran kartı bakıyorum 2500 max 3000tl butcem var pcde çizim render oyun herşeyi yapıyorum bazı çizim programlarım uçuk fiyatlardan dolayı crack amd tarafında sorun çıkarırmı bunları göz önünde bulundurarak ne almalıyım aklımdakı kartlar 5700xt (en mantıklısı bu gibi)...
  16. mayra

gtx 760 NIS yok (Görüntü ölçeklendirme)

Gtx 760 kartım var ve geforce experience son sürümü yukü ama görüntü ölçeklendirme seçeneği yok görüntü keskinleştirme var
  17. mayra

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran Alıyorum YARDIM!!

PC 1 2 hafta düzgün çalışıyor sonra arka arkaya mavi ekran vermeye başlıyor ilk mavi ekranı idm ile bir şey indirmeye çalışırken verdi sonra yeniden başladıktan yaklaşık 1 dk sonra imleç kasıyor ve mavi ekran veriyor ama yükleme olmuyo oyuzden göremiyorum ağır çekimle çektim ve hatayı okudum...
  18. mayra

Mavi Ekran PC sürekli mavi ekran verip yeniden başlıyor

Pcnin anakart ramler ve işlemcisini yeni değiştirdim i3 3100 gtx 760 16gb 3200mhz pny ram b450m s2h anakart neden olduğunu bilmiyorum PC acikdiktan sonra bi işlem yaptığım anda imleç kasıyor ve mavi ekran veriyo ama mavi ekran hatası gözükmüyor 1 saniye gelip hemen gidiyo ve yeniden başlıyor bı...
  19. mayra

Yardım ACİLL ekran kartına güç gidiyor PC açılmıyor

Başlık saçma oldu ama buraya detaylı bir şekilde yazıyorum 2.el bir sistem topladım azonce tüm kasa bağlantıları yaptım kasa çalışmadı 2. El parçalar sadece anakart işlemci ve ramlar PSU ekran kartı SSD fln bende vardı çalışan parçalar PSU 650w gücü sisteme yeterli sizce anakart bağlantısımi...
  20. mayra

b450m hangi anakart daha iyi

b450m anakart alcam ama gigabiyt msı asrock gibi bir sürü marka ve çeşitli modeller var işlemcim r3 3100 ramler 16gb 3000mhz hangi marka model önerirsiniz aralarında çok fark varmı bütçe 350-450 tl 2.el bakıyorum
Geri