Arama sonuçları: *

1. Tarihci Bey

Xiaomi 17 PM Global gelecekmi?

Arkadaşlar S26'u şu an çıktı. Fakat fiyatı 130 bin almayı düşündüm ama fiyatı pahalı olunca birkaç ay sonra almayı düşünüyorum. Ama eğer ki Xiaomi 17 Pro Max çıkarsa onu da almayı düşünüyorum. Çünkü arka ekranı çok güzel, ve Xiaomi hakkında fazla bir bilgim yok, güvenliği, yazılım desteği falan...
  2. Tarihci Bey

Yardım GTA 5’i online olarak hala almak mantıklımı?

Evet arkadaşlar, normalde GTA 5 oynadım bitirdim fakat arkadaşımla Online oynamak istiyorum. Steam'den alabilirim, fakat düşündüğüm şey, GTA 6 çıkınca GTA 5'in Online oyuncu sayısı azalır mı ve güncelleme almaya devam eder mi? Merak ettiğim bir diğer konu ise şu anki fiyata göre %50'den fazla...
  3. Tarihci Bey

Superbox Modemi Hızlandırmak için Anten önerisi?

Arkadaşlar, malum evde alt yapı yok ve Türk Telekom’u beklersem sanırım aklı dengemi kaybederim, ondan dolayı Superbox aldım ve arkasında anten girişi olunca anten almaya karar verdim ama nasıl bişi alacağım ya da marka ne olmalı hiç bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
  4. Tarihci Bey

Android Samsung Z Fold 7 Mi Yoksa S26Ultrayımı beklemek?

Arkadaşlar, Normalde Apple kullanıyordum ama Apple şu an fiyatlarından dolayı biraz fazla canımı sıkmaya başladı ve Samsung’a geçme kararı aldım ama aklım biraz karıştı. Samsung Z Fold 7 almayı ya da S26 Ultra’yı beklesem diye düşünüyorum, sizin önerileriniz neler acaba? Çok teşekkür ederim...
  5. Tarihci Bey

Yardım Ssd yi başka bir bilgisayara takıp oyun indirdikden sonra oyunu 0b/görmüyor

Arkadaşlar evimdeki internet iyi değil ondan dolayı ssd yi söküp dükkana götürmüş başka oyunlar yükledim eve gelip ssd yi taktım fakat oyunlar gözükmüyor ve steam>depolamada oyunlar steam dışı gözüküyor ne yapmalıyım? Not: Ets2 var ve Oyun dün açılıyordu ve kütüphanede oynanmıyor ama...
  6. Tarihci Bey

Yardım Kablosuz internet için şirket/operatör önerisi

Arkadaşlar oturduğumuz ev müstakil olduğu için Altyapımız yok. Kabloların gireceği yer ve Türk Telekom fiber saha kutusu arasını ölçsen sadece 10 metre gelir Fakat Altyapımız yok. Neyse Görüşelim dedik ilk başvuru yapan biz olmuşuz ve ne zaman çekerler bilmiyoruz 1 sene yada 10 seneye kadar uzar...
  7. Tarihci Bey

Yardım WD Green SN350 SSD düşük yazma / okuma değeri veriyor.

AnakartAsus Prime B450M-K II AMD 4400MHz (OC) DDR4 Soket Normalde sistemi ilk aldığımda böyle değildi hazır sistem ama şu anlarda masaüstüne bir şey kopyalarken, dosya ayıklarken ve taşıma yaptığımda Kbps ile yapıyor 1MB bile çıkmıyor ve Steam'de disk yazma hatası vermeye başladı. M.2 SSD...
  8. Tarihci Bey

Öneri 4K Akıllı Saat Önerisi

Böyle Akıllı Saatlerle Fazla Alakam Yok Pahalı Olmazsın güzel dursun İnternetten ufak baktım samsung watch 4 güzel duruyor.
  9. Tarihci Bey

Yardım 6750XT İle 4060 Takas Mantıklımıdır?

Bendeki Ekran Kartı: Marka: Galax 2 Fanlı Kutulu Daha alalı 2-3 Hafta oldu Takas Olacak Kart: Marka: XFX 3Fanlı Bu sene garantisi bitiyor 8+ Ay gibi garanti var Not:Takas Kafa Kafaya Olcak Para alan veren olmayacak
  10. Tarihci Bey

Hazır Sistem 7600xt alınır mı??

Sistem:https://www.gaming.gen.tr/urun/413383/ultima-dualrx7600xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-radeon-rx-7600-xt-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ arkadaşlar Baya Bi Kafam karıştı Bu sistemi Almak yerine biraz daha ekleyip 4060ti 8gb alınır mı??
  11. Tarihci Bey

İtopya Arc A770 Sistem alınır mı??

Sistem Bu Arkadaşlar: https://www.itopya.com/planet-supplyintel-core-i3-13100fintel-arc-a770-pci-express-40-16gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-ssd_h25003 Elimde altın var 5.70Gram 11bin ediyor 4000 daha gelecek toplam 15bin olacak bir yerden kalanı bulup alırım sizce alınır mı??
  12. Tarihci Bey

2.El 6700XT Mi yoksa 0 6800xt Mi 4060Ti Oc mu?

Arkadaşlar kafam baya karıştı İşte sorular: 1. Soru: 2.El 6700xt var xfx 3Fanlı 1sene daha garantili 10Bin İstiyor 2.Soru: Onun yerine 2Ay daha bekleyip Sıfır 6800xt Sistemmi Almalıyım 3.Soru: 6800xt yerine 4060ti oc 16gb mi almalıyım? Bendeki Sistem: Amd R5 1600 8x2 3200Mhz Ram A320M 1050ti...
  13. Tarihci Bey

10Bine 6700Xt alınır mı?

Tanıdıkdan alacam bizim muhasebeci 1Yıl garantisi devam ediyor XFX marka 3 Fanlı
  14. Tarihci Bey

Yardım Sırali Vites/Devir Gelince Atmalı Vites nasıl bulabilirim?

Ets2 Vb oyunlarda Otomatik Vites Kullanmak İstemiyorum Onun Yerine Vites lazım direksiyon setim yok sadece vites lazım Ya sıralı yasa devir gelince atmalı lazım sağolun
  15. Tarihci Bey

1050Ti 2.El Ne Kadar Eder

Satıp yenisini alacam ama kredi kartım olmadığı için babam alacak ama o kart satılmadan almam diyor Kutu yok garantisi yok Güvenlik Bandrolü Üstünde 4Yıllık
  16. Tarihci Bey

Öneri Ryzen 5 1600 İçin Ekran Kartı Önerisi

Anakart = A320M. İşlemci = Ryzen 5 1600. RAM = 8X2:16 Şu anki ekran kartım 1050 Ti anakartda overclock desteği yok sanirim ama bilgisayarda üstte 2 ön 1 arkada egzoz fanı var. Ekran kartını 2 ay sonra alacağım şimdiden teşekkürler.
  17. Tarihci Bey

Yardım 800tl Bütçe Ssd Önerisi

480Gb civarı alacam Bütçe 800 arttiramam Trendyoldan alacam Anakart m.2 ssd desteklemiyor Anakart:A320M Öneriler İçin simdiden teşekkürler
  18. Tarihci Bey

Kron XC100 disk fren ses çıkartıyor

Bisikleti kaldırıp tekerlekleri çevirince arka fren diskinden tak tak ses geliyor ön disk pürüzsüz arka fren pürüzlü bisiklet alali daha 2-3 gün bir şey oldu pazar günü aldım. Garanti kapsamına girer mi?
  19. Tarihci Bey

Yardım Sync Master 943Nx valorant görüntü kayma problemi

Oyun oynarken Ekranin üst ve alt taraflari boş kaliyor ekran ayari degistirince uygun olmayan mod hatasi veriyor ne yapmaliyim
  20. Tarihci Bey

HackTool:Win32/GameHack Virüslümü

Fs22İndirim Crack Torrentden Setup Tıklayınca Virüslü hatası veriyor?
Geri