Arama sonuçları: *

1. Abdullah Durdi

media markt ötv'siz telefon olayı gerçek mi?

merhaba belli başlı 2. el al sat sitelerinde Türkiye cihazı ıphone 15 pro max MEDİA MARKETTEN MEMUR İNDİRİMİ İLE ALDIM UYGUNA VERİYORUM ÖTV İNDİRİMLİ gibi başlıklar altında telefon satan insanlar gördüm uyap görevlisi olduğunu telefon vergi indiriminden yaralandığını söylüyor böyle bir şey var...
  2. Abdullah Durdi

Ekran kartım çok mu ısınıyor?

Herkese Merhaba ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 AMP Extreme Holo 24gb ekran kartı kullanıyorum rdr2, bf5, days gone, metro exodus gibi piyasadaki üst düzey oyunları ve klasik rekabetçi oyunlar oynuyorum oyun oynarken hiçbir takılma drop vs gibi sorunlar ile karşılaşmadım ama ekran kartım yüksek...
  3. Abdullah Durdi

İnşaatı yeni bitmiş sıfır apartmana internet çektirme

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba inşaatı yeni bitmiş bir apartmana taşındık apartmanın giriş kapısının yanındaki küçük bir depoda fiber kablolar ve her dairenin evin içine kadar çekilmiş fiber kablolar mevcut, bundan önce türktelekom 12mbps fiber olmayan bir internet kullanıyordum. hem...
  4. Abdullah Durdi

Yardım Apu işlemcili kasaya çift monitör?

Merhaba iyi forumlar elimde intel İ3 3220 apu işlemcili bir kasa var ve birde 500mb bir ekran kartı 2 adette monitör var ekran kartını kasaya taktıktan sonra bir monitörü ekran kartına bir monitörüde apu işlemcinin çıkış verdiği anakarta takarsam ne olur? her hangi bir arıza söz konusu olur mu...
  5. Abdullah Durdi

RTX 4060 Ti 16GB vs RTX 3070 Ti 8GB

ikinci el bir sistem toplamak istiyoruz hangi ekran kartı tercih edilmeli bütçe olarak 3070ti eikinci elde daha avantajlı ve bulması kolay 4060ti sıfır ürün ve pahalı özelliklede 16gb olması çok cazip daha uzun ömürlü olacaktır ama izlediğim test videolarında bir kaç fps 3070 ti daha fazla fps...
  6. Abdullah Durdi

Yardım Bilgisayar Desteğine İhtiyacım Var!

Merhaba ben Abdullah bir depremzedeyim maalesef bunu yazarken çekiniyor ve üzülüyorum keşke böyle olmasaydı ailemin maddi durumunun el vermemesi durumundan ötürü bilgisayar alamıyorum. biliyorum öncelik daha kötü durumda olan ihtiyaç sahipleri ama banada yardımcı ola bilecek birisi varsa çok...
  7. Abdullah Durdi

Bilgisayar Desteğine İhtiyacım Var!❗️⚠️🚨

Merhaba ben Abdullah bir depremzedeyim maalesef bunu yazarken çekiniyor ve üzülüyorum keşke böyle olmasaydı ailemin maddi durumunun el vermemesi durumundan ötürü bilgisayar alamıyorum. biliyorum öncelik daha kötü durumda olan ihtiyaç sahipleri ama banada yardımcı ola bilecek birisi varsa çok...
  8. Abdullah Durdi

Ekran kartının üstüne fan koymak?🤔

Merhaba meraktan soruyorum ekran kartı arkasındaki çipin üstüne yani fanların olduğu yere değilde diğer tarafa çipin üstüne fan koyarsak soğutmaya katkısı performansta artış olur mu acaba?
  9. Abdullah Durdi

Bilgisayar desteğine ihtiyacım var!

10. Abdullah Durdi

Bilgisayar desteğine ihtiyacım var!

11. Abdullah Durdi

Amd wraith prism mi yoksa dengi fiyat sıvı soğutma işlemci soğutucu mu?

Arkadaşlar merhabalar bu soruyu bir arkadaşımın ricası doğrultusunda soruyorum kendisi amd R5 5600 işlemci kullanıyor ve stok fanı bulunuyor daha iyi bir soğutucuya geçmek istiyor amd wraith prism işlemci soğutucusumu alsın yoksa o fiyata minimum 240mm radyotörlü soğutucu mümkünse 360mm sıvı...
  12. Abdullah Durdi

Rezil internet altyapısı

Öncelikle herkese iyi günler, benim sorunum aşırı dalgalı dandik bir altyapıya sahip olmam ve ne yaptıysam 10mbps internetten fazlasını alamıyorum türktelekom kullanıyoruz binanın alt yapısı yok internet kablosu eski bir odun direği üzerinden geliyor buraya taşınırken türktelekom çalışanlarının...
  13. Abdullah Durdi

1650-60 mı yoksa 3050 mi?

1650-60 mı yoksa 3050 mi? Hangi ekran kartı ile siatem dizsem daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim
  14. Abdullah Durdi

gigabyte aorus master 3070ti-3080ti hangisini almalıyım?

gigabyte aorus master 3070ti-3080 ti alınır mı? Kullanan veya ekran kartına hakim birisi yardımcı olursa sevinirim ekran kartı görsel olarak çok hoş lcd ekranı çok yönlü ve özelleştirilebilir olmasından dolayı çok modern ve albenili duruyor 3070 alırsam beni ileri dönük ne kadar götürür? 3080...
  15. Abdullah Durdi

Nvıdıa ekran kartına AMD mi yoksa İNTEL işlemci mi?

nvidia ekran kartlarıyla amd mi yoksa intel işlemcimi daha uyumlu, iyi çalışır? Yardımcı olur bilgilendirirseniz sevinirim hangisini tercih edersem daha verimli olur teşekkürler.
Geri