Arama sonuçları: *

• Users: Burak44.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Burak44.

ACİL BAKARMISINIZ LÜTFEN SİSTEMİM KAÇ PARA EDER??

Sistemi 2020de aldım hala taş gibi hiçbi sıkıntısı yok daha bi kaç ay önce sistemi hızlandırmak için ramını değiştirdim çoğu oyunu açıyor sistem özellikleri; İşlemci:Ryzen 3 1200 Hilevel 240gb×2 ssd 8 gb 3200 mhz ram Rx550 4 gb ekran kartı 500 watt psu Sizce ne kadar eder birde monitör var asus...
  2. Burak44.

Çözüldü✓ İki farklı mhz ram kullanılırmı

Merhaba arkadaşlar bilgidayarımda 8 gb 2400 mhz ram var 4 yıllık ram geçen çok uyguna 8 gb 3200 mhz bi ram buldum aldım ikisini aynı anda kullanıp 16 gb yapabilirmiyim biraz baktım yüksek ram düşük mhz de çalışır diyorlar 16 gb 2400 mhz olurmu olursa omu mantıklı 8 gb 3200 mü
  3. Burak44.

Yardım Bu laptop nasıl 30k iş okul laptobu

https://www.epey.com/laptop/lenovo-thinkpad-e16-21jn0005tx-bt42.html Bi kaç gündür bakıyorum şu çok hoşuma gitti sizin varsa tavsiyeniz max 30k bütçeli 1 tb ssdli ofis okul laptobu önerebilir misiniz?
  4. Burak44.

Askerlikmi polislikmi?

Ben şuan 12.sınıfım arkadaşlar bu zamana kadar hep msü kara harp okulu istiyordum şu sıralar aklım birazda polisliğe kaydı daha sosyal bi meslek oldugu için sizce hangisi daha iyi olur çok kararsızım
  5. Burak44.

Öneri Bilgisayarımdaki hangi parçayı yükseltmeliyim

Bilgisayar özelliklerm Ryzen 3 1200 Rx550 4 gb 8gb 2000 mhz ram 240+240 gb ssd Ben ryzen 5 5500 ve 8+8 3200 mhz ram alim diyorum toplam 4k yapıyor sizce değermi bu parçalar için veya farklı öneriniz varmı
  6. Burak44.

Arkadaşlar güncel yemek indirim kodu felan varmı trendyol yemeksepeti

Güncel indirim varsa söylermisiniz teşekkürler
  7. Burak44.

Öneri Hangi wifi güçlendiriciyi almalıyım

Bizim evimizde Vodafone fiber 100 mbs internet var fakat çekim alanı düşük biz güçlendirici alacağız 2 tane var bu konuda hiç bilgim olmadıgı için sizlere soruyorum. Bu mu...
  8. Burak44.

Bulaşık makinası ışık yanıp söndü çalışmıyor

Evdeki bulaşık makinesi bugün durduk yere çalışırken ışık yandı söndü kapattım makineyi birdaha açılmadı bilgisi olan varmı bulaşık makinesi beko d3 3001
  9. Burak44.

Yardım Monitör seçimi yardım lütfen

Arkadaşlar ben monitör alacağım hem oyun oyniyacagım hemde YouTubedan video felan izlicem şuan düşündüğüm 4 monitör arasında kaldım bütçem max 3.5 3.7 k felan oda en max nokta başka öneriniz varsa kullandıgınız varsa önerebilir misiniz? teşekkürler şimdiden Resimdekilere ek birde bu var...
  10. Burak44.

Öneri Arkadaşlar hangi mouse lütfen öneri

Şoka 2 tane mouse geliyor banada mouse lazım Max bütçe 200 TL daha düşük olursa iyi çok profesyonel oyun oynamıyorum kendim arkadşalar FPS oyunları oynuyoruz. Sizce Rampage smx r44 mü octobus m712 mi ikiside 200 TL sizce hangisi daha iyi
  11. Burak44.

Yardım Lütfen yardım edin görüntü gelmiyor

Arkadaşlar lütfen yardım edin şimdi ben ekran kartını söktüm temizledim ıslak mendille sonra taktım görüntü gelmedi ramı çıkardım taktım silgiyle sildim diğer yuvaya taktım yine olmadı oneboard denilen anakarttaki girişe takımcada görüntü gelmiyor ekrana yapabileceğim bir şey varmı öneriniz nedir?
  12. Burak44.

Erkek Outdoor tavsiyesi

Arkadaşlar kışın yağmurda giyebileceğim Outdoor spor gibi ayakkabı öneriniz varmı bütçe 500 civarı
  13. Burak44.

Öneri 455 TL ye c4u akıllı saat alınır mı??

https://www.hepsiburada.com/c4u-c1-akilli-saat---ip68---siyah---android-ve-iphone-uyumlu-p-HBV00000UH802?url_src=and-product-detail saat bu 455 TL ye düşüyor alınır mı? kendime bu aralar saat bakıyorum ve görünüşü hoşuma gitti bi sorunu olurmu ilerde kafayı yermi
  14. Burak44.

Öneri Pc Çevrımdışı Oyun Öneri̇si̇

Arkadaşlar bizim ev interneti 4 gün sonra bitiyor şuan yenilemeyi düşünmüyoruz seneye bağlatıcaz tekrar büyük ihtimalle bana bu sürede oynıyabileceğim oyun önerileriniz varmı acaba ben simülasyon oyunlarını seviyorum hoşuma gidiyor(internet cafe simulatör 1-2 ,pc building simulatör , house...
  15. Burak44.

PC virüs bulaştı galiba

Arkadaşlar crack bi program yükledim tam kurulumu yapılırken vazgeçtim çıkmaya bastım ama indirmeye devam etti ve PC bi an yenilenir gibi oldu biraz kastı Windows virüs taraması yaptım bişi çıkmadı sonra bilgisayara kendi kendine 6 tane bilmediğim program indiğini gördüm hepsini sildim(program...
  16. Burak44.

SSD takmak için yardıma ihtiyacım var!!

Arkadaşlar ben SSD aldım kasaya monte edicektim vidayla ama tam SSD yuvasının ortasından güç düğmesinin kablosu geçiyor SSD yuvaya oturmuyor yapabileceğim bişey varmı.Acill yardım lütfen
  17. Burak44.

yeni ssd aldım onu taktığımda biçimlendirmem gereklimi

240 gb internet ssd aldım mld nin gelince biçimlendime yapmam gerekirmi ve biçimlendirme işlemi zor bi işlemmi?
  18. Burak44.

Yardım SSD aldım sorularım var bakarmısınız

Ben SSD aldımda bütün SSD ler 2,5 inç heralde ben şimdi bu SSD yi masaüstüne takıcağım nasıl olcak bi aparat var onu almam şartmı kendi imkanımla takabilirmiyim?
  19. Burak44.

Öneri 329 TL ye Hi-level 240 GB ssd alınır mı??

https://www.hepsiburada.com/hi-level-ultra-240gb-550mb-530mbs-sata3-25-ssd-hlv-ssd30ult240g-p-BD802586?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail bu SSD yi alıcamda son bi sorayım dedim sizlere bu alınır mı? veya bu fiyat bandında daha iyi öneriniz varmı bunda beğendiğim kısım yanında masaüstüne...
  20. Burak44.

Yardım detroit become human girince işlemci %100 e çıkıyor

işlemcim ryzen 3 1200 oyunu crack yükledim sistem gereksinimlerine baktığımda ryzen 3 1200 yeterli yazıyordu ama oyuna girince pc aşırı donuyor zar zor görev yöneticisine girdiğimde işlemci %100 dü oyun crack olduğundanmı böyle yapıyor acaba bilgisi olan varmı?
Geri