Merhaba arkadaşlar "Gameforce liquid beyaz 7×120mm rgb Fanlı Kumandalı ve Kontrolcülü ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası" kasa bu, fiyatı da 3000 ile 3500 arasında, sizce değer mi, değmezse bu fiyat bandında akvaryum kasa öneriniz varmı ?
Biostan ayarını yaptım,3200 MHz ye sabit çalışması gerekiyor fakat afterburner verilerine göre 2234 MHz nin üstüne çıkmadığını fark ettim, fotoğraf aşağıda. İade edebilmek için yarın son günüm acil yardım edebilir misiniz.
Biraz maziye gitmek adına SanAndreas ve vice City almak veya yüklemek istiyorum ama ne Steam ne de epic satışını yapmıyor. İndirabilecegim başka bı adres verirmisiniz?
İşlemcim i5 11400f , PC açıldığından itibaren ana ekranda dahil olmak üzere işlemci kullanımı sürekli %100 de oluyor sebebini ve çözümünü öğrenebilir miyim?
AMD Radeon rx6500xt ekran kartının AMD uygulamasında sürekli beklenmedik bir arıza diye uyarı veriyor fakat ne performansta düşüş ne de negatif bir etkisi var. Bu uyarıyı neden verir?
Goodram IRDM PRO HOLLOW WHİTE 8GB 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram bütün özellikleri bunlar ,sistemin hizlanmasinda yardımı olur mu ve fiyatını hak ediyo mu?
Merhaba, i5 11400f işlemcim için sıvı soğutma istiyorum ama çok bı bütçem yok. Powerboostun tek fanlı sıvı soğutmasını buldum ve fiyatı da gayet güzel ,alınır mı? Veya başka öneriniz varmı?
(Anakart: gigabyte h510m s2h V2)