Arama sonuçları: *

• Users: Ahmet.G
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ahmet.G

Kargodan çıkardım sarı çizgi var

Arkadaşlar napiyim değişim istedim hepsiburada dan kabul ederler mi yaron kurye gelip kapıdan alcak bakalım
  2. Ahmet.G

Rampage Titan Alınır mı 400hz 6ms GTG

arkadaşlar alınır mı 6ms gtg çok mu sorun olur acaba düşündürdü beni ? 6 ile 3 arasında çok fark var mı bir de ghosting oluyo mu ?
  3. Ahmet.G

Monitörü Uyguna Alıyım mı 1 yıl garantili

arkadaşlar ben Alienware AW2724HF 27 inç 360Hz 0.5ms monitörünü alcam 1 yıl garantili satıcı dedi öğrencisin yanında klavye hediyem şuan fiyatı 7600tl daha da indirim yaparım dedi ama ne kadar yapar bilmiyorum sizce mantıklı mı 7500-7000tlye 1920x1080p 360hz 27inç pivot bende isterdim 2K olsuın...
  4. Ahmet.G

S24 ultra yd 20K sorun olur mu ?

arkadaşlar s24 ultra buldum sarı site de 21 k koymuş satıcı dedim 20k olur mu olur dedi kutulu herşeyi tam ne diyosunuz yd ya seneye bu tek sim 4 ay değil de 2 ay falan yapılır ben mantıken dedim 4+4 çift sim bir de e-sim patlatırım 12 ay a tamamlanır ? ne önerirsiniz
  5. Ahmet.G

Format attım bios ayarları gider mi ?

[H2 id='arkadalar+pc+ye+format+attm+da+bios+ayarlar+gider+mi++bilgisi+olan+var+m+']arkadaşlar pc ye format attım da bios ayarları gider mi ? bilgisi olan var mı ? [/H2]
  6. Ahmet.G

Forza 5 i xbox üyelikten sonra satın aldım YARDIM

[H2 id='arkadalar+iyi+hnler']arkadaşlar iyi hünler[/H2] [H2 id='FONTarialben+xbox+yeliinden+oyunu+50+saat+yaptn+sonra+almak+nasip+olduFONT']ben xbox üyeliğinden oyunu 50 saat yaptın sonra almak nasip oldu [/H2] [H2...
  7. Ahmet.G

WİN 11 Mİ 10 MU YÜKLÜYİM

arkadaşlar pc özelliklerim Rx 7600xt 16gb İşlemci ryzen 5 7600f olması lazım Ddr5 sistem 16 ram Sizce Windows 11 Mİ 10 MU yükliyim şu an 10 yüklü daha yeni yükledim ama 11 e mi çıkartsam
  8. Ahmet.G

Windows çok yavaşladı

ayarları açıyim diyorum 30 daniye de açılıyor masa üstünde sağ tık yapıyım diyorum 3-4 saniyede oluyor sebebi nedir
  9. Ahmet.G

Klavyede Alt ile Windows tuşu yer değiştirdi

alt tuşuna basınca windows açılıyo sol altta windows tuşuına basınca da alt+tab yapa biliyorum nasıl düzelticem
  10. Ahmet.G

F/P gürültü engelleyici kualk içi kulaklık

arkadaşlar kulaklığım kayboldu jbl vardı bende uzun zamandır kullanıyordum şimdi yine en az 1 yıl kadar kullana bileceğim kulak içi kulaklık önerir misiniz özellik olarak öncekinde yoktu ama gürültü engelleme olursa artık tam anlamıyorum ama fiyat olarak da 1000-2000 civarı var mıdır NOT...
  11. Ahmet.G

Hangi koltuğu alıyim ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyuncu-ekipmanlari-xdrive-oyuncu-koltugu-1239660902/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyuncu-ekipmanlari-fab-v4-kumas-oyuncu-koltugu-1242330221/detay...
  12. Ahmet.G

Uygun fiyatlı kablosuz rgb kalvye tavsiye

fiyat olarak (öğrenciyim) tam anlamıyla f/p uygun fiyatlı var mı ? bildiğiniz
  13. Ahmet.G

Snap Tap ve Rapid Trigger en ucuz klavye

en ucuz bildiğiniz bu özellikte almaya değer klavye var mıdır acaba
  14. Ahmet.G

En ucuz snap tap klavye

en ucuz snap tap özellikli klavye arıyorum da paylaşa bilicek var mı ?
  15. Ahmet.G

Spardox Gaming SG-24240P 24 alınır mı ??

arkadaşlar öneri olarak ne dersiniz ghosting değerlerinden çok anlamam ama inceleyenlerin neredeyse tamamı öneriyor bi buraya da soriyim dedim en ucuz ilan bu https://www.pazarama.com/spardox-gaming-sg-24240p-24-1ms-240hz-ips-fullhd-pivot-pro-oyuncu-monitoru-p-7520149000042?magaza=gelbura...
  16. Ahmet.G

Snap tap uygulaması valorant da ban yedirir mi ?

arkadaşlar snap tap olan klavyeler için fiyatlara baktım ancak 3000 lira civarı ben de snap tap uygulamasını indirdim git hub tan ban yedirir mi acaba valorant da ya da snap tap özelliği olan en uygun klavye hangisi ?
  17. Ahmet.G

Ps sitesi hata veriyo epic games

arkadaşlar ben ps hesabımdan giriş yapıyorum epic games e ancak formattan sonra bu hatayı vermeye başaladı ve bütün oyunlar ps hesabımda var dün de denedim aynı hatayı verdi nasıl çözüm bula bilirim ve dns değiştim,ayrıyeten dc için de bir kaç program indirdim bunlarla mı alakalıdır
  18. Ahmet.G

ASUS MONİTÖR AYARLAR AÇILMIYOR TUF

arkadaşlar nonitör ayarlarıyla oynadım sonra sıfırladım eski hali güzel diye ancak sıfırladım tan sonra renk ayarlarına giriş yapamıyorum ne yapmam lazım
  19. Ahmet.G

KABLOSUZ %60 KLAVYE EN UYGUN RGB

Öğrenciyim ve bütçem sınırlı en f/p anlamda %60 oyuncu kablosuz klavye arıyorum red switc veya sessiz bir switch olması iyi olur rgb olursa da iyi olur bu tarz bir en uygun klavye var mı bildiğiniz ?
  20. Ahmet.G

dc ye nasıl gire bilirim warp ping yaptı

arkadaşlar ben warp kurdum 1.1.1.1 ama pingim oyunda 50-60 oluyor ist... sunucusunda ama arkadaşlarım pink çıkımıyor demişti nasıl çöze bilirim faklı bir uygulama var mı ?
Geri