Arama sonuçları: *

• Users: RİÇES
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Bu site güvenilir mi?

Buradan valo hesabı satılıyor alınır mı güvenilir midir? https://ucuzgames.com/valorant-1-50-skinli-hesap
  2. R

Klas game den nasıl bakiye yüklenir

Merhaba klas game ye 2 kere bakiye yüklemeye çalıştım ama 2 sinde de olmadı nays dan yüklemeye çalışıyorum kart bilgileri falan istemiyor çok saçma bir sistem bilen yardımcı olabilir mi?
  3. R

Until dawn gamepad bağlama sorunu

Herkese selam until dawn indirdim ama oyun gamepad görmüyor hiç tepki bile vermiyor oyun orijinal değil korsan onunla mi alkali acaba Steam a kütüphane dışı oyun da ekledim ama yine aynı hiç yokmuş gibi davranıyor oyun daha öncede bir kaç korsan indirdim onlarda hiç bir sorun olmamıştı
  4. R

Until dawn gamepad bağlama sorunu

Herkese selam until dawn indirdim ama oyun gamepad görmüyor hiç tepki bile vermiyor oyun orijinal değil korsan onunla mi alkali acaba Steam a kütüphane dışı oyun da ekledim ama yine aynı hiç yokmuş gibi davranıyor oyun daha öncede bir kaç korsan indirdim onlarda hiç bir sorun olmamıştı
  5. R

The Evil Within 2 Açılmıyor

Oyunu 8 saat falan oynadım yarı oldu ama dünden beri şu hatayı alıyorum açılmıyor oyun herhangi bir tuşa basın diyor basınca oyun donuyor dosyaları da doğruladım hala aynı sorun
  6. R

Fc 25 showcase açılmıyor

fc 25 in bazı modları var oyun içinde ücretsiz tamamen, oyunu indirdim 50 gb ama açılmıyor bu şekilde hatalar alıyorum deneyimleyen var mı bu hata nasıl çözülür bir yolu var mı?
  7. R

Xbox game pass kodu ucuza

Böyle bir site buldum güvenilir mi bu alsam sınırsız yazıyor 25 TL ye nasıl oluyor bu iş bilen var mı? https://www.gamesatis.com/xbox-hesap-satisi/kendi-hesabiniza-sinirsiz-xbox-gamepass-ultimate-426479
  8. R

3. Parti oyun indirme nasıl yapılır

Merhaba herkese the last of us 1 ve uncharted gibi oyunlar çok pahalı olduğu için sitelerden indirebileceğim bir yer var mı acaba güvenilir olan sizin daha önce kullandığınız bir yer?
  9. R

PC de PS4 kolu Xbox olarak görünüyor

Merhaba bu ürünü aldım geçen gün PC ye bağlanıyor hiç bir sorun yok Steam arayüzünde de geziniyor onda da sorun yok yani kol çalışıyor zaten yorumlarda olumluydu ama dün sırf bunun için fc 25 aldım game pass den ama oyun kolu tam görmüyor arayüzde kanser etse de çalışıyor bir nebze ama oyun da...
  10. R

Kendin tasarla kupa yapmak

Merhaba kendin tasarla kupa yapmak istiyorum fakat böyle teknolojik bir logo olsun istiyorum örnek veriyorum bir ekran kartı logosu veya fan, İşlemci veyahut oyunlar ile ilgili şeyler olabilir sizin kendi kullandığınız varsa onları da atarsanız çok iyi olur teşekkür ettim:) Özellikle Abdullah...
  11. R

Ping sorunum hiç bitmiyor !!!

Merhaba yaklaşık 5 aydır bir PC aldım wifi yok ethernet kablosu yetişmiyor çünkü modem yan odada bende fotoda olduğu gibi PC ye telefonumu bağlayıp öyle nete bağlıyorum valorant oynuyorum çoğunlukla ama oyun zehir oluyor hep ping çıkıyor 200 300 falan USB WiFi adaptörü aldım 2 kere birinde 5ghz...
  12. R

Samsung s10 lite nasıl ?

Merhaba kendi telefonum redmi note 8 pro yurtdışı 3k ya satıp 2. El 4k ya Samsung s10 lite almayı düşünüyorum telefonu henüz görmedim ama satıcı yakın arkadaşım temiz bir cihaz dedi siz ne düşünüyorsunuz 2 telefonun karşılaşmasını link olarak attım oradan baka bilir siniz...
  13. R

Felicon rk2 mekanik klavye alınır mı?

Bu klavyeyi kullanan var mı acaba görüntü olarak çok güzel ve mekanik olmasına rağmen çok da ucuz si ne düşünüyorsunuz https://www.amazon.com.tr/Klavyesi-G%C3%B6kku%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1-Ayd%C4%B1nlatmal%C4%B1-Ergonomik-Bilgisayar/dp/B08LYR1SRJ
  14. R

USB WiFi adaptörü sorunu

Merhaba herkese 1 saat önce bir USB WiFi adaptörü aldım bu marka 230 TL 150mbps benim ev neti 16mbps ama sorun şu ki evdeki 2.4ghz lik wifi yi görüyor 5ghz lik olanı görmüyor neden bunda ne var derseniz eğer 16mbps yerine Max 7 görüyor büyük sorun ne yapmam lazım ?
  15. R

USB WiFi adaptörü olarak ne almalıyım ?

Merhaba herkese ana kartımda WiFi özelliği olmadığı için bir tane USB WiFi adaptörü almam gerek ortalama fiyatları 200 TL fakat daha uygun fiyata olanlar da var mesela 50 100 gibi ev netim 16mbps valorant oynuyorum genelde sizce ne almam lazım gereksiz yere pahalı bir ürün almak istemiyorum...
  16. R

PC yi 4k TV ye bağlamak

Merhaba monitörüm 1360x768 olduğu için arada PC yi evdeki 4k TV ye bağlıyorum ama nedense çözünürlüğü 1080p üstüne çıkaramıyorum 2k veya 4k yapamıyorum ve aynı şekilde oyunlarda da 1080p üstüne çıkmıyor ne yapmam lazım ?
  17. R

Oyunda Steam arayüzü hatası

Merhaba oyun da tam aksiyon ortasında falan shift ve tab tuşuna yanlışlıkla birlikte basıyorum ve bu çıkıyor aynı tuşlara tekrar basıyorum fakat bu sefer kapanmıyor imleç ile üzerine gelince de bir şey olmuyor ne yapmam lazım
  18. R

RDR2 tr yama yapma ?

Rdr2 indirdim ama tr yama bulamadım daha doğrusu düzgün bir tane bulamadım birinde ı harfi kare sembolü oluyor falan sizin kullandığınız normal bir yama var mı acaba düzgün çalışan?
  19. R

M2 SSD okuma yazması düşük gösteriyor!?

Merhaba arkadaşlar 500gb m2 SSD var saniyede 2100 okuma 1700 yazma değerleri var ama bu gördüğünüz fotoğraf da PC den taşına bilir bir belleğe 1 GB lik bir dosya atıyorum fakat hızı bu kadar düşük oluyor ve geç aktarıyor sorun sizce ne? Not: 2.2 GB a 10 dakika kaldı diyor.
  20. R

Valorant için bu değerler uygun mu ?

Günaydın valorantta ortalama 300 FPS alıyorum ama burda neden bu kadar düşük FPS yazıyor bir şey mi yapmam lazım acaba ?
Geri