Arama sonuçları: *

• Users: alphas
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Monitör mod destekli wifi adaptör önerisi

merhaba arkadaşlar linux ve wifislax de kullanabileceğim monitör mod destekli güncel wifi adaptör önerisi lazım
  2. A

Tıraş makinası önerisi

Merhaba arkadaşlar tıraş makinasında aradığım özelliği 0 dan 20mm ye kadar başlığı olması kaliteli uygun fiyatlı önerebileceğiniz tıraş makinaları
  3. A

GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 SSD 1779TL (naysla)

https://www.n11.com/urun/goodram-ssdpr-px600-1k0-80-1-tb-pcie-m2-ssd-46589601?magaza=ayazteknoloji 2000 tl üstüne 250 tl süper tık kuponu veriyor o haliyle 1930tlye düşüyor peşin fiyatına 3 taksitte yapılabilir. naysla alırsanızda 150 tl daha indirime girmiş oluyor.
  4. A

XPG Spectrix S20G RGB M2 SSD vs GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD

arkadaşlar ucuz olarak bu iki ssdyi buldum bütçem sınırlı en azda 1 tb ssd istiyorum. goodram in okuma yazma hızı daha hızlı ama 3 yıl garantili xpg daha yavaş 5 yıl garantili hangisi almamı tavsiye edersiniz veya önerebileceğiniz uygun fiyatlı ssd varsada onlarada bakabilirim
  5. A

Sakarya üniversitesi mi kocaeli üniversitesi mi?

Arkadaşlar puan olarak her iki üniversiteyide kazanıyorum fakat hangi üniversite iyidir. Ben gezmeyi ve eğlenceyi seven birisiyim şehir olarak hangisinin böyle şeyler için daha fazla olanağı var insan bakımından hangi şehir daha sıcak kanlı yardımcı olursanız sevinirim. (Ankardan gideceğim)
Geri