Arama sonuçları: *

• Users: CallL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Fivem Rol Terimleri Yardım Lütfen

Telsizden anons yaptığınız birim telsize cevap vermiyor, ne yapılmalıdır ? ( uzun şekilde açıklayınız) Teaser kullanımı hakkında DETAYLI bilgi verin, teaser KULLANMAMANIZ gereken yerler neresidir cevap verebilirseniz çok güzel olur
  2. C

Bilgisayarım çalışıyodu yarın uyandığımda açılmadı

Dün gayet normal oynuyodum bilgisayarla bugün kalktım açmaya çalıştık açılmadı sebebi ne olabilir
  3. C

Çözüldü✓ Soğutucumu takamadım yardım edermisiniz

Snowman t6 ultra aldım ama takamıyorum bunun bi çözümğ varmı kolay bi şekilde Amd ryzen 5 3600
  4. C

Kasayı yeni kurdum no signal yazıyo ne yapmalıyım

Bilgisayarı eski kasamdan yeni kasaya taşıdım her şey çalışıyo monitörde no signal yazıyo neden olabilir
  5. C

Bilgisayara fanlar dönüyo ledler yanıyo ama ekrana görüntü gitmiyo

Amd ryzen 5 3600 2060 Nzxt h510i B450m a pro takılması gereken tüm kablolura yazarmısınız Fablar denüyo ledler yanıyo ama ekrana görüntü gitmiyo
  6. C

Bilgisayarı kurdum çalıştırdım ama

Bilgisayar çalıştırdım işlemci soğutucu çalıştı ama diğer hiçbir şey çalışmadı sebebi ne olabilir
  7. C

Bilgisayarı Yeni Kurdum Ama Çalışmıyor

Bilgisayarı kurdum ama hiç bir şey çalışmıyo neyi hatalı yaptım
  8. C

Powerdan Gelen Renkli Kabloyu Anakarta Takamıyorum Bi Çözümü Varmı

Powerdan gelen renkli kabloyu anakarta takamıyorum bi çözümü varmı
  9. C

Bu aparatın ismini bilen varmı

bu videodaki 9.47dkde ki aparatı nerden bulabilirim foto atamadım kusura bakmayın
  10. C

Çözüldü✓ Anakartımı sökemiyorum yardım edib

Msi b450m-a pro renkli renkli kabloları ana kartan çıkaramıyorum
  11. C

Çözüldü✓ lütfen yardım edin sıvı soğutma aldım başka geldi

snowman t6 ultra aldım mt6s geldi bunlar aynı şeymi yardım edebilcek varmı ona göre iade edicem
  12. C

Sıvı Soğutmaya Gerek Varmı

nzxt h510i kasa snowman t6 ultra taktım bide öne 2taneRampage 6C-121 120x120x25mm fan eklettim. acaba sıvı soğutucuya ihtiyaç olurmu gta5 gibi oyunlar oynuyorum iyi olur dediğiniz varsa paylaşırmısınız 1000tl bütçe daha ucuz olursa daha iyi olur
  13. C

Çözüldü✓ 1000 TL Kulaklık Önerisi

https://www.trendyol.com/hyperx/cloud-alpha-black-out-edition-oyuncu-kulakligi-p-322443938?boutiqueId=61&merchantId=2200&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:non-bu_t:pla_standard_shopping_all&gclid=Cj0KCQjwz96WBhC8ARIsAATR250UI...
  14. C

Çözüldü✓ buna macun almam gereklimi snowman t6 ultra

Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan macun almam gereklimi lazımsada önerebilceğiniz varmı link atın güvenilir siteden
  15. C

Çözüldü✓ Bu Site Güvenilir Mi? Dolandırılırırmıyım?

https://www.sinerji.gen.tr/amd-wraith-prism-led-rgb-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-41590?srsltid=AdGWZVSYZSsBuk8gQkwzT6-ZzGCvQkD74MEsEJTQVZo
  16. C

Çözüldü✓ İntel i3 Alcam Yardım Edebilcek Varmı?

intel i3 12100fle 12100 ün arasındaki fark ne
  17. C

Çözüldü✓ bu fanlardan hangisi daha iyi

Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan VS Dark Freezer X127 Argb Fanlı Kule Tipi Soğutucu DKCCX127 kasa h510i işlemci amd ryzen 5 3600 ekran kartı 2060
  18. C

Kasama Sıvı Soğutucu almayı Planlıyorumda Yardımcı Olabilcek

nzxt 510i kasaya önüne 2tane Rampage 6C-121 120x120x25mm Rainbow Ledli Kasa Fan attırıp bide Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu koysam iş yaparmı ekran kartı 2060 işlemci amd ryzen 5 3600
  19. C

Kasaya Egzoz Fanı Arıyorum

Phanteks Eclipse P400 Air Temperli Cam, Mesh Ön Panel, bu kasayı alsam arkasına egzoz fan nasıl koydurabilirim yada gerek olurmu
  20. C

kasa ve stok fan ve sıvı soğutma

nzxt h510i alıp içine 1tane Dark Freezer X125 ekstra stok fan attırsam içinede sıvı soğutucu olarak nzxt kraken120rgg 120mm mi koyıyım yoksa cooler master masterliquid ml240l v2 rgb 240mm mi koyduruyım hangisi daha çok iş yapar/pek anlamıyorum bu işlerden daha iyi tavsiyesi olan varsa yazsın ama...
Geri