https://www.gaming.gen.tr/urun/191851/glorious-model-o-kablosuz-gaming-mouse-mat-beyaz-glrglo-ms-ow-mw/
Arkadaşlar Hazır şu iyzico+ parolapara varken bu mouseyi almak istiyorum sizce nasıl bu fiyatlara başka mouseler varmı o fırsattan yararlanabileceğim ?
Yanlış hesaplama yapmadıysam 1000liraya...
Arkadaşlar Elimde B450 Mk II anakart var bunu 2. el satıp üstüne para ekleyip anakart almak istiyorum ARGB özelliği olmasını birde am5 olmasını istiyorum max 3.5k ya çıkabilirim sizce ne almalıyım ?
Arkadaşlar dün 00.40 civarında benim haberim olmadan denizbank hesabımdan 15 dolara tekabül eden 586 tl çekilmiş ayrı ayrı bi 10 dolar bi 5 dolar ama benim steam hesabımda herhangi bir bakiye girişi yok kartın kayıtlı olabileceği diğer hesaplarıma da baktım orda da bakiye girişi yok ama steam...
arkadaşlar cs oynuyordum alt tarafı bi alt tab yaptım pc dondu kaldı öylece kaldı ondan sonra bi 2 dk sonra kendine gelip kasmaya başladı bende pcyi yeniden başlattım
Normal Ekranda Spotify Açıktı Pcyi ellemiyordum mouseyi elime alıp bi tıkladım rastgele sonra mavi ekran yedim anlamadım zaten 2 haftadırda durduk yere pc donup duruyor işlemciye falan yük bindirmiyor anlamıyorum dumb dosyasınıda nasıl atacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirm
Arkadaşlar Fs22 oynamak istiyoruz 2 kişi ama hangimiz server açarsa açsın hangi ayarı açarsa açsın girdiğimiz zaman maks 5 dakika sonra bağlantı kesildi diyip atıyor oyun içinden başka serverlara girebiliyoruz sorun olmuyor acaba nedeni nedir?
3. sezona kadar blu tv prime video da var ama 4. sezona gelince hiç bir sitede bulamıyorum konu hakkında bilgisi olan veya izliyebileceğim bir yer bilen var mı? Valla devamını çok merak ettim ya
Arkadaşlar arkada hiç bir şey açık değil normal bir şekilde oyuna giriyorum ana menüye geliyor bir kaç saniye sonra hiç bir uyarı vermeden atıyor ekran kartı 3050 ben anlamadım forumlara falan hep baktım çoğu çözümü denedim 2 defa sildim yükledim eayden repair attım ama yineden bir çözüm...
Arkadaşlar Elimde B450 MK II asus anakart var anakartımda ARGB olmadığı için çoğu ışıklarımı kullanamaıyorum şuan satıyorum anakartımıda bunun ayarlarıdna fazla miktar değiştirmeden bir anakart alacağım ARGB'si olan bir anakart önerir misiniz?
Arkadaşlar Obsden Yayın Açıyorum kameranın arka planını değiştirmek istiyorum bunu nasıl yaparım hangi uygulamadan yapılır?
eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim....
1718374074
discorddan yapılıyor aynı onun gibi direct obs'e yansıtabileceğim bir uygulama yok mu?
Arkadaşlar 2bin civarı bütçem var R5 5600 işlemcim malum bu sıcaklarda 80lere kadar çıkıyor o yüzden ne kadar geç olsada bir soğutucu alacağım bu fiyata sıvı soğutma varsa sıvı soğutma hangisi en iyisiyse ona göre bir hava soğutma önerirseniz sevinirim .
Argb Veya Rgb Olursa sevinirim sade...
Bir Arkadaşın Oğluna Alacağızda Genelde Oyun Oynamak İçin Alıyor Yardımcı Olursanız Sevinirim Araştırdım da Bulamadım Pek Sizin Bİldiğiniz Varsa İyi Olur Sıfır Olacak
Arkadaşım Yurtta Kalıyor O yüzden laptop alacakta fazla oyun oynamayacak min 16gb ram istiyor ama 8 olursa arttırılabilir olsun istiyorum çok teşekkür ederim
PBO Açtıktan Sonra Böyle Oldu Ne Olduğunu Anlamadım res falanda attım anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
1695746621
niye kimse yardımcı olmuyor anlamıyorum ya
https://www.trendyol.com/anker/soundcore-life-p2i-tws-kablosuz-bluetooth-kulaklik-beyaz-p-355223342
Bu Kulaklığı Almayı Düşünüyorum da Sizce Nasıl Araştırıyorum Da Baya Güzel Duruyor Akakçeden baktımda şuan en düşük burası bundan sonra ki fiyatı 679Tl Sizce Nasıl?