Arama sonuçları: *

• Users: Rhodos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rhodos

Yardım YARDIM LAZIM Bu soğutucunun markası/modeli nedir? Kurtarılabilir mi?

Selamlar, dün ikinci el bir sistem aldım. Satın aldığım kişi taşınırken soğutucuyu sökmediği için soğutucu zarar görmüş. Soğutucu aslında oldukça iyi bir soğutucu kurtarabilirsen kullan dedi. Soğutucudan hiç anlamıyorum, bunun modeli nedir ve bunlar için ayrıca bracket satılır mı, alsam uyar mı...
  2. Rhodos

❌İndirim Bitti! TCL 50P635 televizyon alana soundbar 3700 TL yerine 1 TL

Ben televizyonu birkac gun once aldim, henuz kuruluma gelmediler. Televizyon zaten fiyat bandinda baya iyi. Az once kampanyayi gorunce iade baslatip tekrar satin aldim, toplam 13870'e geldi. Cok iyi firsat link...
  3. Rhodos

Öneri Minimum %65 klavye önerisi

dostlar 1-1.2k arası minimum %65 maximum TKL klavye arıyorum. İlk tercihim %75 ve TKL'den yana. Mümkünse gamepower atmayın yeterince bilgi sahibiyim o klavyeler hakkında. şu çok güzel aslında hot swappable gateron optic red bu fiyata... ama %60 kullanmak epey zor. Tam bu özelliklerde olmasa da...
  4. Rhodos

Yardım BIOSTAR B550MH vs Asus B450M-K II

arkadaslar soru basliktaki gibi. arkadasa sistem topluyoruz ikisinin arasinda 300 tl gibi cuzi bir fark var. kendim asus b450m-k ii kullaniyorum. biostar b550mh almak daha mi manitkli olur? 1696950791 bu arada biraz acil, ufagindan bile olsa fikri olan varsa yazabilirse veya bilenleri...
  5. Rhodos

Render öncelikli sistem tavsiyesi [20K Bütçe]

Dostlar merhaba. Bir arkadaşıma bilgisayar alacağız. Kendisi oyun da oynuyor ama video edit / render da yapacağından Nvidia ekran kartlı düşünüyoruz. 19k civarına R5 5600 ve 6700XT sistemler buldum ama parça kalitesi fena olmayan 4060 karşılığına denk gelmedim. Bugün yarın almamız gerekiyor...
  6. Rhodos

Yardım Bu SSD alınır mı ACİL

Herkese merhaba. Is ve oyun amacli kullandigim bilgisayarimdaki depolamayi yukseltmek istiyorum fakat SSD'ler hakkinda cok bilgim yok. Forumda dolandigimda Kingston KC3000 2TB modelinin indirimde oldugunu gordum (3400 lira) Anakartim b450, maksimum gen3 hizinda kullanacagimin farkindayim ama 6...
  7. Rhodos

Öneri Macbook + masaüstü için ideal kulaklığı arıyorum (bluetooth + dongle)

Herkese merhabalar, çok sorulmadığını düşündüğüm bir soruyla karşınızdayım. Hem masaüstü bilgisayara hem de Macbook'a sahibim. Macbooklarda bluetooth varken USB A yok, masaüstü bilgisayarımda da bluetooth yok. Bu nedenle hem dongle ile hem de bluetooth ile çalışan ve ikisi arasında zahmetsiz...
  8. Rhodos

Türknet (ISS'ler) nereye sikayet edilir?

Merhaba dostlar. 3 aydir Turknet kullanicisiyim. 14 Eylulde (15 gun once) sokagimizda dogalgaz calismasi yaparken internet kablosunu koparmis ASKI ekipleri. O gunden bu yana internetim yok. Turknet'le ilk andan itibaren iletisim halindeyim ama gercekten bir halta yaramiyor. Ilk 13 gun boyunca...
  9. Rhodos

Sıfır RX 6650 XT kaça satılır?

Arkadaşlar Modart pcnin içinde gelen Asus RX 6650 XT Dual OC kartı satılığa çıkaracağım. Daha elime ulaşmadan RX 6700 XT sipariş etmistim, bu yuzden kartı hiç kullanmadım. Aynı model akakçede 11k seviyesinde. Fikri olan var mi?
  10. Rhodos

Çözüldü✓ Modart pc (rx 6650XT) monitör çözünürlüğü ne olmalı?

Dostlar modart sistemini aldım(rx 6650xt). Yanına bir de ekran almam lazım, indirimde diye sinerjiden gigabyte 1080p 165hz monitörü aldım. Ama sonrasında bazı kartlar için 2k yerine 1080'de çalışırsa performans düşüşü olacağıyla ilgili bir şey okudum. Bu kart 1080p kartı mıdır 2k mı? Eğer...
Geri