Arama sonuçları: *

• Users: ogkorkmaz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ogkorkmaz

30-35K ARASI GAMİNG LAPTOP TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR

dostlar selam, hem oyun oynayabileceğim hemde gündelik olarak kullanabileceğim sağlam bir laptop almak istiyorum, bütcem 30 35 bin tl arası, donanımsal olarak pek bir bilgiye sahip değilim yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar
  2. ogkorkmaz

BİLGİSAYARIM ÇOK FAZLA KASIYOR

Dostlar selam, bilgisayar ı yeni sıfırlamış olmama rağmen süre gelen böyle bir problemim var tarayıcı da dahi takılmalar yaşatıyor ve haddinden fazla yavaş, neredeyse bilgisayarımı kullanamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim
  3. ogkorkmaz

F/P ANLAMIN DA SİZCE BU SİSTEM İŞ GÖRÜR MÜ?

Dostlar selam, aranız da bu sistemi kullanan var mı? tavsiyeleriniz ne yönde olur dinlemek isterim.
  4. ogkorkmaz

FrekansTV Sistem Alınır mı?

https://inventus.com.tr/frekanstv Dostlar selam, geçenlerde bir kaç arkadaşımız f/p bir sistem almak istiyorum dediğim de bu sistemi önermişlerdi ve bende almayı düşünüyorum fakat bir kaç tavsiyenize ihtiyacım var. bu sistemi alırsam ileride nasıl bir update yapabilirm, önceliklerim neler...
  5. ogkorkmaz

BU SİSTEM HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZ NELER?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-10100f-asus-tuf-gtx1660ti-evooc-prime-h410m-a-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html
  6. ogkorkmaz

F/P SİSTEM TAVSİYELERİNE İHTİYACIM VAR

Dostlar selam, sadece cs go ve valorant oynamak için uygun fiyatlı bir sistem arıyorum, ortalama fps değerlerin de gezmesi benim için yeterli olacaktır. Fikirlerinize ihtiyacım var
  7. ogkorkmaz

Dostlar Selam, 2.el telefon hakkında bilgisi olan fikir verebilir mi

Dostlar ben telefon ile oyun oynayan birisi değilim, ancak ara sıra sosyal medya hesaplarımı kurcalar kimi zaman ise fotoğraf çekerim, genelde işlevi doğrultusunda kullanıyorum :D 2.el 5 ile 8k arası ne alabilirim, bu yenilenmiş faturalı cihazlarda olabilir. öncelikli olarak ıos önceliğimiz...
  8. ogkorkmaz

DOSTLAR SİZCE BU SİSTEM ALINIR MI?

DOSTLAR MERHABA, AĞIRLIKLI OLARAK OYNAYACAĞIM OYUNLAR CS GO VE VALORANT OLACAK SİZCE BU SİSTEM ALINIR MI? ARTI VE EKSİ YÖNLERİNİ BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM
Geri