Arama sonuçları: *

1. respondulge

40-45 K bandında sistem

40-45 k lık bir sistem arıyorum oyun için kullanacağım yardımcı olabilir misiniz
  2. respondulge

20-30 k bandı sistem önerisi

Doslar selam i310100f rx6600 sahip bir kasam var küçük ve ısındığı için uğraşmak yerine direkt yeni bir kasaya geçmek istiyorum daha çok işlemci odaklı bir kasa düşünüyorum çünkü dead by daylight dışında çok ekran kartı isteyen oyunlar oynamıyorum Dead by daylight lol oynuyorum genelde canım...
  3. respondulge

1500 bandında kulaklık önerisi

Beyler merhaba 1 yıl önce razer blackshark V2 x aldım kulaklığı biraz yıprattigim için kafama tam oturmuyor buda beni rahatsız ediyor yeni kulaklık alıyorum düzgün kaliteli bir şey yoksa yine razer almayı düşünüyorum
  4. respondulge

1.5-2 k kulaklık önerisi

Beyler 1 yıldır razer blackshark v2 x kullanıyorum ne oldu bilmiyorum kulaklık kafama oturmamaya başladı bende yeni bir kulaklığa geçmeyi düşünüyoruym 1.5 k bandında genel olarak ne önerirsiniz ve bu razerı kaça satarım
  5. respondulge

Windowsu nasıl klonlarım

Dostlar selam harddiskimde bulunan herşeyi ve windowsu ssd me klonlamak istiyorum nasıl yaparım internette araştırdım rufus öneriyorlar ama şuan elimde flash yok
  6. respondulge

Harddisk biosta gözükmüyor

Beyler merhaba yeni bi ssd aldım ama anakartta tek bir m2 slotu olduğu için eski ssd mi harddiske klonladım biostan baktığımda harddisk gözükmüyor sizce nedeni nedir ve bu harddisk windowsu çalıştırır mı ssd klonunu farklı bir dosya olarak kaydetmiş çünkü
  7. respondulge

Yeni bilgisayar mı almalıyım update mi etmeliyim

Beyler selam şimdiki kasamı aceleye getirip 2 yıl önce almıştım kendisi küçük bir kasa içinde sadece egzoz fanı ve sıvı soğutucum var anakart h410mh s2h v3 16 gb t force ram apacer m2 ssd i310100f ve rx6600 var kasanın hava akışını ayarlamak için yeni kasa almayı düşünüyorum ssdm 250 gb olduğu...
  8. respondulge

Küçük kasa için fan önerisi

Dostlar merhaba küçük bir kasam var içine bir fan ve sıvı soğutucuyu zar zor sığdırabildim sizce bu kasaya fan takılır mı egzoz fanindan başka fan yok ve sicakliyor baya fan önerisi yapar mısınız bütçem maks 1 k
  9. respondulge

2500 Tl 1 Tb veya 500 gb ssd önerisi

Beyler merhaba 2 yıldır 250 gb ssd ve 500 gb lik bir harddiskle idare etmeye çalışıyorum ssd yetmiyor artık 2.5 k yı geçmeyecekse 1 tb bi ssd almayı düşünüyorum ama neresi güvenilir hangisi kaliteli bilmiyorum yardımcı olur musunuz şimdiki ssd min markası apacer
  10. respondulge

1k lik kulaklık öneri

Beyler oyun için 1 k bandında kulaklık önerir misiniz
  11. respondulge

Bu fiyata daha iyi laptop alınır mı?

https://ty.gl/vuixx8sk66 Beyler bu fiyata bundan daha iyisi alınır mı üniversite için kullanıcam
  12. respondulge

1500 TL Red switch klavye önerisi

Dostlar merhaba daha öncede açmıştım konusunu red switch bir klavye alacağım 1500 bandında kaliteli bir şey almak istiyorum ama hep küçük klavyeler öneriliyor %60 değil normal Türkçe klavye öneriniz var mı kaliteli?
  13. respondulge

1000-1500 Bandında bundan daha iyi mouse var mı?

https://www.trendyol.com/hyperx/pulsefire-haste-ultra-hafif-59-g-petek-altigen-16-000-dpi-siyah-kirmizi-oyuncu-mouse-p-457612338?boutiqueId=638145&merchantId=968 Bunu önerdiler en çok ne dersiniz iyi mi bir de ek olarak sizce mousepad lazım mı lazımsa mousepad linkide atar mısınız
  14. respondulge

Fp Mouse klavye önerisi

Dostlar selam maks 2250 olucak şekilde yeni bir klavye mouse almak istiyorum çokta kalitesiz bir şey olmasını istemiyorum LoL oynuyorum genelde şu anki klavyemi mekanik hisli diye aldım ama çok hoşuma gitmedi geceleri ses olması benide rahatsız ediyor ayrıca sessiz bir klavye akşam daha iyiymiş...
  15. respondulge

Ben şimdi kaç mbps alıyorum nerden doğru ölçerim?

Dostlar merhaba 100 mbps bir altyapım var bildiğim kadarıyla fiber tabiiki babam pahalı olduğunu düşündüğü için 100 mbpslik internetimizden 25 mbps download a geçtik ama ölçtüğümde dalgalı bir şekilde 200 den başlayıp 80 lere kadar düşüyor ortalama 100-120 mbps bir değer alıyorum bunun nedeni...
  16. respondulge

Kasa çalışıyor ekran yok

Dostlar merhaba maalesef çok bilinmeyen bir marka izoly marka bi monitörüm var 1 buçuk yıldır eziyet çekiyorum bazen bilgisayarı kapattıktan veya yeniden başlattıktan sonra hiçbir şekilde ekran gelmiyor hdmı ve DP yi aynı anda takip açtığımda düzeliyor çoğu zaman bunun içinde olana kadar sürekli...
  17. respondulge

1k ya sandalye önerisi

Dostlar merhaba bu zamana kadar masa sandalyesi kullanıyordum kırıldı haliyle düzgün bir şey almak istiyorum benim için rahat olsun başka bir şey istemiyorum sırtımı yaslayabileyim sadece 1000 TL lik bir bütçem var rahat olan her şeye razıyım masa 70 cm yükseklikte eski kullandığım sandalyede 30...
  18. respondulge

Ekran kartım mı bozuk monitörüm mü

Dostlar merhaba ekran kartım Rx 6600 bugün bilgisayarı açtım ve hiçbir simge gözükmüyordu sadece masaüstüm ve görev çubuğum var bir programa giriyorum giriyor ama gözükmüyor oyun açıyorum aynı şekil alt del yapıyorum ekran simsiyah oluyor ekran kartını resetliyorum bir şey değişmiyor ama hdmı...
  19. respondulge

Bilgisayar için Televizyon önerisi

Dostlar merhaba geçen günde konuyu açtım ama kimse cevap vermedi Fransada ki bir arkadaşım yeni bilgisayar topladı ekran olarak Televizyon almak istiyor hem normal izlemelik gündelik hayatta kullanmalık hemde fortnite gibi oyunlar oynamak için kullacağını söylüyor en uygun televizyon ne olur 600...
  20. respondulge

Oyun için televizyon önerisi

Dostlar merhaba Fransada ki bir arkadaşım yeni bilgisayar topladı ekran olarak Televizyon almak istiyor hem normal izlemelik hemde fortnite gibi oyunlar oynamak için kullacağını söylüyor en uygun televizyon ne olur 600 euro kadar bütçesi var 40k TL diyebiliriz
Geri