Arama sonuçları: *

• Users: NaGa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Sevgilimin erkek arkadaşları ister istemez canımı sıkıyor ne yapmalıyım?

Öncelikle selamünaleyküm. 10 aylık bir ilişkimiz var. Daha önce Kayseri'deydik ve ikimiz de üniversite kazanıp ayrı şehirlere gitmek zorunda kaldık. Ben Samsun'a o ise Kırşehir'e. Ben beden eğitimi öğretmenliği okuyorum o da spor yöneticiliği. Aramız çok iyi birbirimize güvenimiz tam. İkimizde...
  2. N

Turkcell sınırsız internet

Arkadaşlar selam son zamanlarda HTTP Enjektör uygulaması ile Turkcell sınırsız internet yapımı tarzı videolar görüyorum. En sonunda dayanamadım yaptım ve cidden işe yarıyor. Güvenli midir? Bilen kullanan var mı? Örnek video bırakıyorum.
  3. N

Kablonetin 24 ay taahhütünü bozabilir miyim ?

Selamlar 7-8 ay önce kablonet 24 ay taahhütle internet aldım. Değiştirmek istiyorum. Şöyle bir kanun maddesi gördüm 12 aydan uzun sözleşmeyi ceza ödemeden iptal edebiliyormuşum galiba. Taahhütü bozabilir miyim ?
  4. N

Abdullah abi neden iPhone 12 pro'yu sattı?

Selamlar storyde Abdullah abinin iPhone 12 pro'yu sattığını gördüm. Bende androidciyim iPhone geçmeyi düşünüyorum. Abdullah abi eğer görürsen senin gözünden eksilerini çok merak ediyorum. Ya video ya da buraya bir not düşebilirsen çok mutlu edersin. @Abdullah Hacıgül
  5. N

Windows yükleme logosundan sonra siyah ekran geliyor

Selamlar, elimde HP G62 laptop var. Windows yükleme logosundan sonra ekran kapanıyor, açılış sesi geliyor. Güvenli modda görüntü de geliyor. Sıkıntı nedir? Yardım edebilir misiniz? Güncelleme: Güvenli modda açıp ekran kartı driverını kaldırdım ve normal modda açtım. Sorun nedir? Ekran kartı...
  6. N

Haylou GT1 Plus ses artırma

Merhabalar Haylou GT1 Plus satın aldım. Ses seviyesi gayet iyi ve yeterli fakat ucundan biraz daha artırmak istiyorum. Dışarıda seslerden dolayı biraz azalma olabiliyor. Daha önce Dolby falan okumuştum ama hatırlamıyorum. Önerebileceğiniz program var mı?
  7. N

Trendyol Mi Home mağazası orijinal mi?

Selamlar Haylou GT1 Plus alacağım. Trenyolda Mi Home diye bir mağaza var. Orijinal mağaza mı güvenebilir miyim? https://ty.gl/mpmsgpzv
  8. N

i3 10100f sistem topladım nasıldır ?

Selamlar fiyatı minimum düzeyde tutmaya çalışıyorum. Ve şöyle bir sistem topladım. Parçalar uyumlu mudur ve nasıldır? Overclock yapmayacağım için uygun olan F modelli işlemci seçtim. Ve ekran kartını 2.el RX 470 düşünüyorum. i3 10100F - 700 TL. Gigabyte H410M 2933 MHz anakart - 600 TL. G.Skill...
  9. N

Leptopum ne kadar eder?

Selamlar yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum çok eski olmayan bir leptop var. Ne kadar eder acaba? Lenovo b580 İntel core i5 3210m Nvidia 610m 120 ssd, 500gb hdd 4 gb 1600 mhz ram Kozmetik olarak temiz.
  10. N

FPS değerleri normalmi?

Merhabalar Ryzen 3 3100 GTX 1660 Super sistem topladık arkadaşa. CS:GO da 1920x1080 de en yüksekte Dust 2 haritasında FPS 130 lara kadar düşüyor diyor. Genellikle 160 , en yüksekte 230 250 FPS i görüyorum diyor. Daha yüksek bekliyordum diyor, benimde kafama takıldı değerler normal mi ? Msi...
  11. N

Öneri i3 10100F + RX 5500 XT sisteme nasıl bir PSU almalıyım?

Merhabalar i3 10100f ve RX 5500XT sistemim için PSU alacağım. 500W yeterli diye düşünüyorum. Bütçeyi en kısıkta tutmaya çalışıyorum. Bilindik markaların 80+ sertifikası olmayan PSU alınabilir mi? Yoksa Power boost Gamepower gibi markaların 80+ olanları mı mantıklı? Teşekkürler.
  12. N

Yardım Ramde Voltaj değerleri

Merhabalar B450M S2H anakartım var. Ram alacağım DDR4 3200 MHZ düşünüyorum. Fakat voltaj değeri kafamı karıştırdı. Alacağım ram 1.35 volt.Voltaj değeri önemli mi? Kaç volt olmalı. Teşekkürler.
  13. N

Öneri 80+ Power Supply Önerisi

Merhabalar Ryzen 3 3100 ve 1660 Super için en uygun PSU'yu arıyorum 550W düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
  14. N

Öneri RX 5500 XT vs. GTX 1660 vs. GTX 1650 SUPER

Merhabalar üç ekran kartı arasında kaldım 3'üde neredeyse aynı fiyat hangisini tercih etmeliyim? AMD 5500 xt 8 GB GTX 1660 GTX 1650 Super teşekkürler.
  15. N

Ryzen 3 3100 + GTX 1660 SUPER sistem nasıl?

Merhabalar iyisinizdir inşallah. Elimde önceden aldığım ryzen 3 3100 işlemci, ssd ve hdd var. Nasıl uyumlu mu veya tavsiyeniz var mı ? Toplam 5200 TL ye mal oldu neredeyse.
  16. N

Telefonda takvim uygulaması yok ?

Selamlar arkadaşımda ve bende global rom türkiye versiyon redmi note 9 pro var. Benim ki 128 GB'lık onun ki 64 GB'lık. Bende xiaominin kendi takvim uygulaması varken onda yok sadece google takvim var. Nedendir ? Nasıl yükleyebiliriz ? Teşekkürler.
  17. N

Lise sondayım Üniversite için düşünceleriniz benim için önemli !

Merhabalar bu sene 12 olacağım tabi okullar açılırsa. BESYO-Beden eğitimi öğretmenliği düşünüyorum ve istiyorum. Bu sene BESYO için ayrı bir sınıf açılacak , TYT konuları işlenecek sadece. BESYO deneyimi ve bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana biraz öneri ve fikir verebilirler mi ? BESYO...
  18. N

Çalışmayan ön amartsör.

Merhabalar ön süspansiyonlarım gıdım hareket etmiyor taş gibi pas sökücü sıktım yağladım üstüne son güç bastım hiçbir şekilde yarım santim bile oynatamadım hiç hareket etmedi. Bu işten anlayanlar yardım edebilir mi lütfen çünkü sabahtan beridir uğraşıyorum artık deli olacağım.
  19. N

Telefon böyle kaldı ne yapmalıyım?

Telefon değişikliği için telefonu sıfırla dedim. Yaklaşık 20 30 dakikadır boyle ne yapmalıyım?Yardım lütfen ? 1593109018 Kapattım açtım düzeldi.
  20. N

Mediatek cidden kötümü?

Merhabalar redmi note 9s veya 9 alacağım redmi note 9 da mediatek g85 var sonradan kasmaya başlar mediatek alınmaz felan diye çok yorum gördün cidden böylemi?
Geri