Arama sonuçları: *

• Users: Harun01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

2.El CB125R 24.000km alınır mı?

Günaydın arkadaşlar 2. El mt 125ten 2.el cb125r'ı daha mantıklı buldum 23.500kmde 140 gibi bir fiyat var fakat bi anda o kadar nakit çıkaramam bu işin içine bir garaj firması sokup 6 taksit gibi bir işlem yapmam olası mıdır?Bunu yapamazsan mecburen SRK125R-S gibi modelleri tercih edeceğim ama...
  2. H

2. EL MT 125 Alınır mı?

Arkadaşlar hepinize merhaba sorum 2. El mt 125 almak istiyorum 140a kadar bütçe ile o fiyata SRK125R alıp 10k dan sonra sıkıntı yaşayacağıma 10k 15k kullanabileceğim ve tekrar satabileceğim bir model olsun istiyorum ki mt kalitesi... Düşündüklerim bunlar 1 ay sonra alacağım kararım net olsun...
  3. H

Çözüldü✓ 2 sistem Warzone 2 deli gibi fps drop sorunu

İyi günler arkadaşlar ilk sistem rx6600 R5 1600AF bu sistemde oyun çok kasıyor 40 50 fps üzeri görmüyor darboğaz var hayvan gibi nasıl düzeltebilirim? 2. sistem GTX1660 Tİ İ7 10700F bu sistemde 55-65 fps aralarında takılıyor tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar bekliyorum...
  4. H

Warzone 2 fps drop sorunu 2 sistem için yardım gerek

İyi günler arkadaşlar ilk sistem rx6600 R5 1600AF bu sistemde oyun çok kasıyor 40 50 fps üzeri görmüyor darboğaz var hayvan gibi nasıl düzeltebilirim? 2. sistem GTX1660 Tİ İ7 10700F bu sistemde 55-65 fps aralarında takılıyor tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar bekliyorum...
  5. H

Demon Slayer Kimetsu no Yaiba The Hinokami Chronicles emülatör istiyor

İyi akşamlar arkadaşlar oyunu indirdim(crack)fakat admin NOT: Oyun emultör ile açılmakta yazmış,emülatör nedir tam olarak blustack gibi bir şeymi indirmem gerek yardımcı olursanız sevinirim
  6. H

Çözüldü✓ Klavye Tamirini Nerede yapabilirim?

İyi günler arkadaşlar,sahip olduğum %60 type-c klayvenin type-c portunu klavyeden söktüm yanlışlıkla geri lehim yapılması gerekiyor o halledilir ancak klavyede 60 tane tuş var=120 lehim 120 lehimi eritip geri ısıtmaya(hadi hepsini sökmesi type-c portunun oradakilari sökse 25tuş=50 lehim)ne kadar...
  7. H

Çözüldü✓ 2.el RX6600 dolandırılır mıyım

İyi günler arkadaşlar 2 konuda yardım isteyeceğim sizden,en başından anlatayım elimde 1660ti ventus var letgoda satıcı buldum 3.300 e satacağım fakat elden vermeye korkuyorum ya sahte para verirse?şöyle düşündüm buluştuğumuzda ben banka hesabı numaramı vereyim parayı yollasın öyle teslim...
  8. H

1660Tİ OVERCLOCK MEMORY CLOCK +1300te hata almıyorum?

Arkadaşlar iyi günler oc yapayım dedim core clock +159 %0 voltage ile stabil çalışıyor voltage verince +169'da kapanıyor pc en iyisi voltaj vermemek gibi duruyor(70 derece ort) FAKAT memory clock +1345 te hayla stabil çalışıyor oyun açtım hata yok fps artmış baya normal midir derecelerde...
  9. H

Çözüldü✓ KLAVYE TYPE-C PORT KOPMASI

İyi akşamlar,gece gece başıma iş aldım yardımınız gerek dostlar klavyem magic refiner mk22 temizlerken iç ksımınıda temizleyeyim dedim portu koptu intten baktım lehimliyor adamlar,sizce bu %60 klavyeyim lehimlicek tamirci bulabilir miyim? bide işin vida kısmı 1 tanesi yalama olmuş hiç bir...
  10. H

PUBG MOBİLE GAMELOOP İNDİRME HATASI

Selamlar kısaca oyun indirlirken %62,5 te takılıyort kalıyor ve hata veriyor sil yükle yaptım çoğu şeyi denedim internet youtubeden vs. ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim
  11. H

240mm ve 360mm sıvı soğutma arasında kaldım?

İyi akşamlar öncelikle,thermaltake sıvı soğutucu almayı düşünüyorum.kasanın sağ tarafında 3,üst tarafı da 2 fan sınırı var arkada da 1 tane egzoz fan var sıvı soğutucuyu 240mm mi alayım 360mm çok arada kaldım sizce gerek varmı? işlemcim i7 10700f,yada biraz ekran kartı fiyat düşmesini bekleyip...
  12. H

PREO MG50 PLUS SWİCH DEĞİŞTİRME

İyi akşamlar swichler tutukluluk yapmaya başladı yeni SWİCH ve keycaps almayı düşünüyorum klavyem PREO MG50 PLUS swichdeğişimi yapılabilir mi lehimli swichleri? https://en.akkogear.com/product/akko-v3-cream-yellow-switch-45pcs/ Sizce yeni klavye almalı mıyım amazondan almayı düşünüyorum bütçe...
  13. H

SNOWMAN MARKA TERCİH EDİLİR Mİ?

İyi günler şu iki ürünü almak istiyor nasıllar?Bu fiyata daha iyisi bulunur mu VE OZELİKLE kalitesi ne çin markası ise tercih etmem japon markası ise olur bı incelem izlemiştim üstünde ya japonca yada çince yazılar vardı hangisi bilmiyorum bilen varsa söylerse mutlu olurum...
  14. H

İ7 10700F SOGUTUCU ÖNERİSİ

Elimde i7 10700F var oyun oynarken çok ısınıyor daha 7 ay önce aldım termal macunda sıkıntı yok.Sogutucu öneriniz nedir stok soğutucu kullanıyorum şu anda(Kasasal bir sıkıntı da olabilir gtx1660ti Ventus OC var oda 80 90 derece ama kasa da mesh 5 tane fan var...)çok pahali olmasın gidip 1k...
  15. H

İ7 10700F Soğutucu önerisi

İ7 10700F için soğutucu önerir misiniz.işlemci kullanan oyunlarda 90 derece 80 derece ekran kartı da çok sıcak gtx1660ti Ventus XS OC modeli ne yapmam gerek?(BÜTÇE YOK BU ARADA ÖNERİ LAZM SADECE ONA GÖRE KARAR VERCEM)
  16. H

GTX 1660 Ti Termal Macun Hatası

İyi günler,elimde gtx1660ti Ventus XS OC var ama yanlış termal macun sürümünden çok küçük bir sıkıntı çıktı chipset değişti asıl soru kaç TL ye satayım? İ7 10700F 8X2 2933mhz ram B460m Pro(internette fiyatı yok ATX olanı microATX olan modeli değil) Kingstone A2000 M.2 SSD 500w psu GTX 1660Tİ...
  17. H

KALİTELİ MOUSE PAD ÖNERİR MİSİNİZ

İYi akşamlar kaliteli mouse pad arıyorum en küçük kaymamazlık istemiyorum yağ gibi kaymalı mouse steel series-logi baktım çok pahalı...Başka marka önerilerinizi bekliyorum yada 170tl ye steelseties 40x49 mu alsam 1664393645 Ekleme:Şu mousu alacağım one göre...
  18. H

RAMPAGE ULTİMATE PRO'DAN NEYE GEÇSEM SKALİTE KAYBI YAŞAMAM

İyi günler,rampage ultimate pro kullanıyorum fakat bozulmaya başladı sağ kulağından ses gelimiyor.Yeni kulaklık lazım 290 tl ye almıştım 1 yıl önce baktım 700tl ne terci etsem ses kalitesi kaybı yaşamam bütcem 400-600 tl arası(max 600 600 civardında önermeseniz daha iyi olur).Tavsiyelerinizi...
  19. H

GTX 1660TI VENTUS CHIPSET TAMIRI

İyi günler,Ekran kartımda termal macunsal bir sıkıntı çıktı kullanici hatası olduğu söylendi,chipset zarar gördü ve değistirildi.Tamiri 2.250Tl tuttu tamir ettirmeli miyim yenisi mi almalıyım?Oyun oynarken takılma donma,ani fps drop gibi sorunlarla karşılaşır mıyım?tamir ettirip satsam yada...
  20. H

Çözüldü✓ KISA SÜRELİ EKRAN KARTI ÖNERISİ 500TL

İyi günler,elimde i7 10700f b460m pro wifi 16gb ddr4 ram var.Gtx1660ti kullaniyordum fakat chipsetsel bi arza oldu ve tamirde.Sadece kisa sureli kullanacağım,kartı önerilerinizi bekliyorum
Geri