Arama sonuçları: *

• Users: OzanCakmak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Okul içi bölüm değiştirme ile alakalı

Herkese selamlar üniversitedeyim normalde bölümüm turizm işletmeciliği fakat ben diyetisyenliğe geçmek istiyorum diğer sene için 2 senedir bu okuldayım ve özel okul bölüm değişikliği yaparsam normalde 2 senedir okuduğum için eski öğrenci indirimini kullanabiliyodum bölüm değiştirdiğim zaman da...
  2. O

Toptan 20k lık vozol satış için yer

Selam arkadaşlar ben bu işi toptan yapmak istiyorum bana ucuz tedarikçi lazım İstanbul içi şuana kadar aldığım en düşük teklif 400 sizin bildiğiniz daha uyguna veren yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim
  3. O

Elektronik sigara alcam yardımcı olur musunuz ?

Selamlar illaki elektronik sigara kullananlar vardır almayı düşünüyorum ortalama fiyatlı ve kaliteli bir ürün önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  4. O

Öneri Rampage CRACK 2 Wireless 2.4G+ Bluetooth sadece bluetooth ile mi çalışıyor

Selam beyler beyazı siyahı fark etmiyo bu kulaklık sadece bluetooth ile mi kullanılıyor yoksa kasama takmak için bi adaptör geliyo mu biliyomusunuz yardımcı olursanız sevinirim birde ses kalitesi nasıl normalde artics 5 kullanıyodum ama wirelles bi kulaklık istiyorum
  5. O

köpek sahiplenme ve ortalama giderler

merhabalar arkadaşlar hayvanları çok seviyorum özellikle köpekleri ve köpek sahiplenmek istiyorum küçük bir köpek ortalama giderler ne olur aylık acaba hayvanı olan biri söyleyebilir mi en azından bir fikrim olsun giderleri kafamda ona göre ayarlarım
  6. O

futbola tekrar dönme şansım var mı

Selam beyler bundan 4 yıl önceye kadar başakşehirde alt yapıdaydım ve düzenli oynuyodum o zaman ama korona falan bırakmak zorunda kalmıştım şimdi tekrar başlamak istiyorum sizce süper amatör de şansım olur mu denemeli miyim acaba ve istanbul takımı olarak süper amatör hangi takımı önerirsiniz...
  7. O

Öneri b450m s2h işlemci desteği

arkadaşlar bu anakart ryzen 5500 yada 5500x destekler mi acaba bende şuan r5 2600 var yükseltmek istiyorum da
  8. O

Yardım CS 2 NEDEN BANA DÜŞMÜYOR

Arkadaşlar normalde csgo oynayan biriydim sadece yazın başından beri oynamadım rankım gitmiş sonra cs 2 geldi baktım rank açınca 24 saat içinde düşüyo dediler 1 hafta oldu hala düşmedi nedeni nedir ve nasıl oynarım sağolun şimdiden
  9. O

Öneri fc 24 ön tanıtım ile alakalı

arkadaşlar fc 24 ön tanıtıma çıkmıştı biliyorsunuz bu oyun ön tanıtımda mı daha pahalı oluyor yoksa asıl oyun çıkınca mı cevabını alabilirsem ona göre oyunu alıcam da teşekkürler
  10. O

Bayramda kargo şirketleri açık mıdır ?

Selam millet kısa ve öz bayram günleri kargo açık olur mu ?
  11. O

riot hesabım çalındı

zaten mezun ve sınav senem diye hesaba girmiyordum dün bi gireyim dedim meğersem bu hafta pazartesi hesabım çalınmış hiçbir yere hesap vermişliğim de yoktur bunun üzerine mailime girip maili de değiştirmişler normalde maile girerken cep telefonu doğrulaması var onu da istemden nasıl girip mail...
  12. O

Yardım kulaklık pedi çıktı nasıl takarım

arkadaşlar artics 5 kulaklığımın pedi kendi kendine çıktı 3 sene oldu alalı ilk defa çıktı nasıl takabilirim yada takabilir miyim
  13. O

elimdeki pc parçalarını hangi fiyata satarım

selamlar elimde ryzen 5 2600 ve rtx 2060 gigabyte 6 gb var kaça gider ?
  14. O

arabayı nasıl almaya ikna edebilirim

selamlar beyler bayanlar biraz saçma ama taktik lazım ben ehliyet alalı 2 ay oluyor ondan önce de kullanıyorum desek 4-5 ay dır araba kullanıyorum ama sadece ailemin yanında artık arabayı almak istiyorum tek başıma ama annem izin vermiyor yok kimin ailesi arabasını veriyo kim bu yaşta tek başına...
  15. O

L'Olivetto Restaurant ataşehir

herkese selam bu mekanda fiyatlar nasıl giden var mı acaba acayip fazla değilse atıyorum normalde happy moons tek kişi 150tl ise burası maksimum 300 ise olur
  16. O

Ehliyet çıkarma ile alakalı

Herkese selam ben ehliyetimi çıkarmak için kaymakamlıktan randevu aldım fakat her şeyi tamamladıktan sonra bana en sonda randevu almadan önce harcınızı yatırmanız gerekiyor dedi ama ben harcı yarın yatıracağım ve şuan randevum var şimdi bir sıkıntı olur mu acaba fikriniz var mı ?
  17. O

bilgisayarım ne kadar eder ?

Kasa: Gigabyte Windforce 2060 6gb Ryzen 5 2600 xpg 8x2 3600mhz Gigabyte b450 s2h Adata SU630 Thermaltake rgb kasa Aoc 24g2u 144hz 1ms ıps Steelseries Apex 3 Rival 3 Steelseries artics 5 7.1 ne kadar eder ?
  18. O

ehliyet alma sürem ne kadar sürer

23 nisanda başvuru yapacağım en erken ne zaman alırım almam haziranı bulur mu ?
  19. O

l-carnitine saç dökümü yapar mı ?

l-carnitine düzenli kullanımda saç dökülmesi yaşatır mı creatinedeki gibi döker mi ? ayrıca creatine haftada 2 1 ölçek kullanımda saçlar için sıkıntı olur mu? illa biri soracaktır amcalarım falan yarım kel babamın saçının az bi kısmı yok o da eskiden saçının yanmasından dolayıymış benim...
  20. O

l-carnitine saç dökümü yapar mı ?

l-carnitine düzenli kullanımda saç dökülmesi yaşatır mı creatinedeki gibi döker mi ? ayrıca creatine haftada 2 1 ölçek kullanımda saçlar için sıkıntı olur mu? illa biri soracaktır amcalarım falan yarım kel babamın saçının az bi kısmı yok o da eskiden saçının yanmasından dolayıymış benim...
Geri