Arama sonuçları: *

• Users: Jacoben
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Çözüldü✓ AMD İşlemcide Kullanılabilir Eksik Ram Çözümü

32 GB ram takılı laptopta 27.8 gb kullanılabilir alan gösteriyordu. Kafaya çok taktım akşam akşam çözümü bulmak için baya bir araştırma yaptım. Sunulan çözümlerin bazıları pc'yi bozacak kadar beceriksizceydi. Bir örnek olarak sistem yapılandırmasından maksimum bellek. Eğer öyle bir şeye...
  2. J

Çözüldü✓ İşlemci 54 watta 100 dereceyi görüyor.

Mafia 3 Definitive Editon'da işlemci max performansta stabil 54 watta çalışıp 100 dereceye kadar çıkıyor. Uxtu indirdim ve 35 watt up down limit koydum. 10-15dk limitli stabil bir şekilde çalışırken bir anda limit bozulup tekrardan 45-50 watt civarına çıkıp 90 derece üstüne çıkıyor laptop. Msi...
  3. J

Çözüldü✓ Ryzen işlemcili laptop kullananlar bir bakabilir mi?

R7 8845hs işlemciyle Steam oyunlarında dahili GPU Radeon 780m üzerinden hem AFMF2 hem de RTX 4070 üzerinden DLSS3 açabiliyor muyum? DLSS desteği olmayan oyunlarda AFMF2'yi açsam RTX 4070 iptal olur mu? Bunu deneyen var mı? AFMF2 oyunun kalitesini bozuyor mu?
  4. J

Çözüldü✓ HP Victus kullanıcıları bir bakar mısınız?

Amazon'dan HP Victus 16 s-1002nt aldım. Kargom bugün geldi. Gerekli kurulumları yaptım. Bütün güncellemeleri indirdim. Wifi kısmında 5g yok. Victus kullanan varsa kendilerinde de aynı problem var mı? Bir de HP kendi sitesinde bilgisayarımı bulamıyor. Seri No'dan girdim. Garantisi 30 haziran'da...
  5. J

Yardım 3 Laptoptan hangisini almamı önerirsiniz?

28 Ağustos'ta siparişini verdiğim laptop iptal oldu. N11'den param bugün tekrar yatırıldı. Amazonda peşin fiyatına 6 taksit + prime fırsatı var. 1-) Asus Tuf Gaming F15...
  6. J

Çözüldü✓ 40-45k arası iş-oyun laptop önerisi lazım dostlar

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCPJQZNG?ref=cm_sw_r_apan_dp_J97CJZD78D2KG4V7CKAD&ref_=cm_sw_r_apan_dp_J97CJZD78D2KG4V7CKAD&social_share=cm_sw_r_apan_dp_J97CJZD78D2KG4V7CKAD&starsLeft=1&skipTwisterOG=1 40-45k arası bulabildiğim en iyi laptop bu. 2 sene önce Prime fırsatlarından 25k'ya Lenovo...
  7. J

Çözüldü✓ 25 bin TL Laptop Önerisi

Tam tamına 25 bin TL bütçem mevcut. 25k+ üstü laptop önermeyiniz. Kredi kartı limiti bu kadar. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09LMNHTYY/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Bunu almak istedim fakat birkaç arkadaş adaptöründe sıkıntı olduğunu laptopu besleyemediğini pil de azalma...
Geri