Arkadaşlar bu konuyu daha önce açtım. Raijintek Cratos 850w Önerildi. Mantıklı seçenek. Asus Rog 750 Aura buldum. aynı fiyata geliyor asus rog çok az kullanılmış eksiksiz. Sizce nasıl yapmalıyım bütçem 5k-5.5k
Selamlar. Sistemimde değişiklikler yapıyorum. Sistemin eski hali:
MSI B450M-A Pro Max II.
Ryzen 3 3100.
2x8 DDR4 RAM.
Snowman M200 soğutma.
RX 580 4 GB.
500 GB M.2
1 TB HDD.
500W Aerocool VX Plus.
Beyaz camlı kasa.
Şimdi ise sistemi güncelliyorum:
Gigabyte B550 Gaming X
Ryzen 5 5500.
2x16...
Selamlar herkese,
Legal IPTV listesi işini bir projeye döktüm. Proje otomatik olarak her kanal için belirlenen linke yönlendiriyor. 26.06.2025(sürekli güncelleniyor) itibaren çalışmayan kanal yoktur. Çalışmayan kanal fark eden olursa bildirebilir.
Player önerileri:
VideoPlayer...
Merhaba, ikinci el bilgisayar araştırıyordum lakin güç kaynağına geldiğimde Aerocool Cylon 500W RGB modelini gördüm. Çok hoşuma gitti. Ancak üzerindeki RGB LED'in yanması için 5V RGB pinine gerek duyar mı? Teknobiyotik sitesinde 2 adet RGB kablosu yazıyor. Bu RGB ışıkların yanması için bu...
Merhaba elimde H61 anakart E3-1225 işlemci ve HD 7850 var. Ekran kartı arızalanıyor ve tamir etmekten sıkıldığım için ekran kartı almayı planladım. Sizce RX5500 4G darboğaz yapar mı? Eğer yaparsa RX580 8G mi almalıyım? İyi sosyaller.
Merhaba, elimde bir adet kullanılmayan ASUS H110M-C anakart vardı. Bende ekran kartımı artık 7 kere ısıl işlem yaparak soğuk tutmaktan sıkıldığım için ekran kartı almaya karar verdim ama buna uygun param yoktu. Elimdeki anakart ile takas yapabileceğim ve üzerine i3-6100 ile vereceğim bir kişi...
Geçen haftalarda Xeon E3 1225 aldım. Bugün elime geldi ve hemen taktım. BIOS üzerinde ve AIDA64 üzerinde doğru gösteriyor ancak CPU-Z de ise işlemci i5 2400 özellikler kısmında ise Xeon E3 1225 yazıyor. Anakartım Gigabyte GA-H61M-S2PV
Düzenleme: Core Temp uygulamasından da baktım orada da Xeon...
Merhaba. Elime Gigabyte GA-H55M-USB modeli geçti. Üzerinde i3 550 işlemci var. Yakın zamanda i5 750 işlemciye geçeceğim. Sizce anakarta 8 pin işlemci yerine 4 pin bağlasam sıkıntı olur mu? Power Supply 12v kanalından 336W veriyor.
Sistem özellikleri:
Anakart: Gigabyte GA-H55M-USB
İşlemci: i5 750...
Merhaba, sorum başlıktadır. Amacım hobi amaçlı tamir vb. işler ile uğraşmak. Üflemeli havya kalem hava gibi ekipmanlarım var. Hazır da multimetrem var modeli DT-832 Digital Multimeter. Sizce yeterli midir? Yeterliyse bu mikroskopu alınır mı?
Düşündüğüm ürünler:
Multimetre: Uni-T UT 33A+ 600V...
Merhaba, sorum başlıktadır. Amacım hobi amaçlı tamir vb. işler ile uğraşmak. Üflemeli havya kalem hava gibi ekipmanlarım var. Hazır da multimetrem var modeli DT-832 Digital multimeter. Sizce yeterli midir? Yeterliyse bu mikroskopu alınır mı?
Düşündüğüm ürünler:
Multimetre: Uni-T UT 33A+ 600V...
Merhaba, sahibinden sitesinden ekran kartı alacağım ama ne alsam karar veremedim. Sizce çarşıdan bilgisayarcılardan mı almalıyım yoksa sahibinden üzerinden mi almalıyım? Oynayacağım oyunlar Assetto corsa, LoL, Forza horizon 4 (belki). İyi forumlar.
Selamlar 600-700 TL bütçem var. Sizce R7 370 '600 TL' mi alsam yoksa başka bir kart mı? Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
@MuratTheFounderOfGariban
Öncelikle selamünaleyküm. Hepinize hayırlı günler. Benim bir sıkıntım var. Bilgisayarda ekran kartı bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Örneğin ekran kartı çalışıyor. Bilgisayarı kapatıyorum 20-25 dk sonra açtığımda görüntü alamıyorum ancak anakarta taktığım çok iyi bir şekilde alıyorum. Daha...