Arama sonuçları: *

1. F

Oyun konsoluna nasıl alışacağım ?

Selamlar ben ilk teknolojik ürüne alıştığımdan beri bilgisayar kullanırım, ve her işimi burda görürüm oyun/dijital iş veya örneğin e devletten bir belgemi çıkarıcam veya bir siteye kayıt mı olucam hemen bilgisayar, o geniş ekran ve programların sistematik oluşu ve kolayca bulabilmen daracık...
  2. F

2 Oyun konsolu arasındaki fark nedir ?

Selamlar geçen günlerde Microsoft Xbox Wireless Oyun Kumanda (Siyah) satın aldım fakat daha sonra kargo gelirken fiyat araştırması yaparken 1 adet kablosuz bir oyun kolu gördüm , size hem bulduğum uygun fiyatlı kolu hemde satın aldığım kolu göstereceğim ; İkiside kablosuz ama üstteki kolun...
  3. F

Ekran kartının üstündeki kağıt erir mi ?

Selamlar sistem yeni geldiginde uzerinde bi sorun var mi diye bakmistim ama bugun fark ettim, bostayken 45-47 derece full yuk altinda max 71-73 dereceyi goruyor , sorum su ; uzerindeki minik kagit erir mi ? erir ise zarari olur mu cunku bundan once bilgisayar bilesenlerin uzerindeki etiketler...
  4. F

Oyun itemlerinde vergi olur mu ?

Selamlar 4-5 yildan daha fazla suredir lisede staj maasimi aldigimdan beri cs2 envanterimi buyutuyorum hobi olarak, suan net degeri 375.000 TL yakin zamanda satip ailem arac alirken destek saglamak istiyorum sorum su bi anda itemlerimi satip bankama ceksem devlet vergi koyar mi ? veya "bu para...
  5. F

Darboğaz mı yiyorum ?

Selamlar oynadığım oyun Cyberpunk 2077 ayarlarım ise ; 2k çözünürlük DLSS/RTX gibi teknoljilerin hepsi kapali ve ayarlarin hepsi ultrada gorus alani dahil tum ayarlari fulledim Ama ekran kartı kullanımım %95-100 işlemci kullanımı ise ortalama %75 FPS ; 120-150 arası ben darboğaz mı yiyorum ...
  6. F

Rust az fps alıyorum

Selamlar geçen hafta yeni sistemimi teslim aldım ve 1 haftadır oynadığım oyunlarda test yapıyorum nedense Rusta girince aşırı az fps alıyorum ve bazen drop oluyor evet biliyorum optimizasyonu sıkıntılı ama bu kadarı normal mi size hem diğer Triple AAA oyunlarından hemde Rusttan aldığım fpsleri...
  7. F

Ram hızı MT/S yazıyor ?

Merhaba yeni sistem aldım ramleri alırken DDR4 3200 MHZ diye aldım şimdi görev yöneticisinden bellek hızına bakıyorum 3200 MT/s yazıyor bazı yapay zekalara sordum neredeyse aynı şey 3200 mhz de yani tam gücünde çalışıyor dedi bu doğru mu ?
  8. F

Darboğaz yer miyim ?

Selamlar ekran kartım Zotac RTX 4070 Twin Edge 12GB OC - işlemcim ise İ5-12400F darboğaz sorunu yaşar mıyım ?
  9. F

Yeni sisteme geçtim ne kadar fark olur ?

arkadaşlar selamlar şuanki sistemim GTX 1650 + Ryzen 3 4100 + 16 gb ram kız arkadaşım süpriz olarak pc almış ama bana hiç sormadı kendi başına aldığı sistem RTX 4070 + i5 12400F + 16 gb ram almış sorum şu ; yeni sisteme geçince ne gibi farklar olur çünkü çok ağır oyunlar oynamıyorum ve benim...
  10. F

Hala küçük esnaftan bir şey alınır mı ?

Selamlar kendi içimdekileri kısaca sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugüne kadar ailem her zaman şey diyordu "oğlum alışveriş yaparken küçük esnaftan al ki adamda kazansın diğer büyük firmalar zaten günde milyonları götürüyor" tarzı bir şey , ki oturduğum yerde küçük çok gelişmemiş bir ilçe...
  11. F

CS2 AK-47 Önerisi verebilir misiniz ?

Selamlar dostlarım yakın zamanda AK-47 mi sattım yeni bir ak düşünüyorum ama benim için nadir ve prestijli olmalı , bunun için 2 tane ak düşünüyorum ya AK-47 Fire serpent yada AK-47 Vulcan siz alacak olsanız hangisini alırdınız ve neden ? (AK-47 Vulcan FN - AK-47 Fire Serpent FT seviyesindedir)
  12. F

CSGO İtemi satmanın vergisi olur mu ?

Selamlar kısaca derdimi açıklıyayım ben 2023-2024 den beri elime geçen harçlıkları oyuna yatırıyodum yani envanterime bazen annem büyük para veriyodu yatırıyodum şu an envanterim Toplam Değer: 191,112.51 ₺ ve ileridede elbet dahada değerlenir ben bunları Bynogame gibi yerlerden satarken vergi...
  13. F

Geforce now sınırsız mı ?

Merhaba kısaca bir soru soracağım dün Geforce now Game+ satın aldım aldığım pakette "6 Saatlik oturum süresi" yazıyordu yani benim bildiğim her gün max 6 saat girebilirim ve gece 12 den sonra resetleniyo tekrar 6 saat hakkım var gibi ama bugun 3-4 farklı oyuna girdim kalan süreye baktım ve 6...
  14. F

Sizce internetim ufak yayınlar için yeterli mi ?

Selamlar direkt konuya gireyim ben öyle büyük yayınlar falan değil sadece kendi hikayeli oyunlarımı oynarken discorddaki arkadaşlarıma yayın açmak istiyorum bu internetle kasmadan donmadan yani kısaca yağ gibi açabilir miyim, çünkü en ufak donma seyir zevkini bozar bence.
  15. F

Ev sahibi kafasına göre çıkarabilir mi ?

Selamlar aşırı sinirliyim ve olayı sizlere anlatayım ; Ara sıra boş vakitlerimde ailemi ziyaret ediyorum , bir gün eve gittiğimde annemin yüzü baya düşüktü ısrar ettim söylettirdim annem 20 yıldır kiracı ve ödemelerinde hiç aksama olmadı , bir gün ev sahibi anneme "Kiranı 2 katına çıkarıyorum...
  16. F

Bizim milletin dolandırıcılığı pazarlık sanması

Dostlar selamlar sizlere içimi dökmek istediğim konu ülkemizde "Pazarlığın" yanlış anlaşılması, yani örnek vereyim ben CSGO ticareti ile uğraşıyorum bu örneği çoğaltabiliriz. Oyun,araç,ev,yiyecek-içecek farketmez mesela insanın bazen acil paraya ihtiyacı olabiliyor ve sattığınız ürünün genel...
  17. F

Sizce geç saatlerde sipariş vermek ayıp mı ?

Selamlar aklıma takılan şey şu Kuryeler günümüzde oldukça yoğun çalışıyor bende çoğu zaman dışarıdan atıştırmalık, yiyecek vs. söylüyorum genelde geceleri uyumadığım için sipariş saatleri 10:40-11:00 gibi geç saatler oluyor, Sipariş verdiğim yer gece 12 den sonra kapanıyor acaba gece 12 ye yakın...
  18. F

CS2 Skin önerisinde yardımcı olur musunuz ?

Dostlar selamlar sorum şu ; ben biraz takıntılı biriyim ve AK-47 | Vulcan (Field-Tested) Alacağım 3. taraf sitelerde 7-8 bin arası ama Field tested versiyonu biraz fazla yıpranmış resimde olduğu gibi ; Bir kaç item aldım 10 bin tl bütçem kaldı prestiji yüksek ve iyi itemler almak istiyorum...
  19. F

CS2 Skin Önerisi Verir misiniz ?

Arkadaşlar selamlar CS2 Envanterim şu şekilde ; Şu an 400-550 Sterlin bütçem var sizce envanterde neler eksik ne alabilirim "Deagle - SSG" vs kesin alıcam ama diğer silah skinleri neler olmalı ?
  20. F

Vatandaşlık başvurusu için hangi kuruma gitmem lazım ?

Selamlar çok kısa sorunum şu dedemin ingiliz vatandaşı olduğuna dair resmi belgelerimiz var ve ingiltere soy ağacına göre vatandaşlık veriyor , kabul edilir edilmez artık orasını bilmiyorum :D fakat ben istanbulda yaşıyorum "İnternet" dışında çünkü mail yoluyla bunu yapmak istemiyorum pek...
Geri