Arama sonuçları: *

• Users: appyn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Çözüldü✓ Razer barracuda kulaklığımı bir sorun görünmemesine rağmen pc ye bağlayamıyorum.

bir kaç haftadır kulaklığımı hiç kullanmadım ihtiyacım oldu takayim dedim pc ye bağlayamıyorum
  2. A

Apple alışveriş praktika

Arkadaşlar merhaba umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Almanca gelişimim için uygulamadan yıllık satın almak istiyorum ama anlamadığım şey cüzdanda bi kartım bağlı değil bağlıysada haberim yok tek çekim şeklinde mi hesabımdan çekecek ve nereye yansıtacak. Teşekkürler
  3. A

Ac originisde anlamsız bir hata

Arkadaşlar ac origins oynarken hiçbir tuşa basmadığım halde karakter belli bir yönde ilerlemeye devam ediyor klavye bozuldu sanıp yeni klavye ve mouse almama rağmen bu hata devam ediyor çoğu oyunda bu hatayı son 2 haftadır almaya başladım sizce sorun nedir formatla çözülecek bir şey gibi mi?
  4. A

Cs2 de görüntü ayarları kendi kendine değişiyor

bu neden oluyor anlamıyorum
  5. A

Benzinli aracımın boğaz kelebeği belası

2009 opel corsa aracaba sahibim ve 2024 ün ekim ayında boğaz kelebeğini temizletmiştim. Dün yine aynı şey başıma geldi yine temizlettim ve usta bu yine olur ara ara temizletmen gerek dedi. Bende tamamen değiştirelim dedim oda önce bi enjektör temizleyicisi kullan dedi sizce ne yapmalıyım würthün...
  6. A

Ingiliz anahtarı işareti..

2009 opel corsa 1.2 benzinli bir araca sahibim bugün devirdaim su pompasını değiştirdim sorunsuz bir şekilde teslim aldım. Kafamı kurcalayan tek bir şey var yarım kontaktayken ingiliz anahtarı giderdi şimdi arabayı çalıştırmadan gitmiyor çalıştırınca kesinlikle gidiyor bi sorun gözükmüyor gibi...
  7. A

Arkadaşlar yeğenime hazır sistem bakıyorum

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4060-8g-h610m-500gb-ssd-16gb-ram.html# bunu tavsiye eder misiniz?
  8. A

Arkadaşlar bu anakartın m2 ssd yeri kaç tane var

pek anlamıyorum bu işlerden yardımcı olursanız çok sevinirim halıhazırda 1 tane m2 ssd takılı 2. bi yeri varsa bir tane daha alacağım MSI PRO B760M-P Intel B760 Soket 1700 DDR4 4800MHz (OC) M.2 Anakart...
  9. A

Yeni ssd taktım windowsu yükledikten sonra böyle kaldı

arkadaşlar ne yapacağımı bilemedim ne tavsiye edersiniz win10 yükledim ve eski bir pc yeni aldığım ssdye kurayim derken böyle kaldı
  10. A

Eski anakartımda m2 ssd takılacak yer var mı?

anakart bu ASUS B150M-A/M.2 Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI&HDMI Anakart https://www.vatanbilgisayar.com/asus-b150m-a-m-2-intel-b150-soket-1151-ddr4-2133mhz-vga-dvi-hdmi-anakart.html
  11. A

Amazondan aldığım ürünü ertesi gün iade ettim gelen mail.

Böyle bir mail aldım ürün aynı ürün iade amazonun verdiği iade koduyla yollandı saat geç olduğu için ulaşamıyorum yardımcı olur musunuz nasıl bir yol izlemeliyim
  12. A

arkadaşlar tek 3.5 jack girişli h151im var.

tek jack olduğu için usb ye çevirsem sağlıklı bir şekilde kullanabilir miyim ve dönüştürücü önerilerinizi rica ediyorum 1722438394 hem mikrofonu hem de kulaklığı kullanabilir miyim*...
  13. A

C# Console Komut Hatası

Merhaba, C# öğrenmeye başladım, lakin nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde "Console." İşlevini kaybetti. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  14. A

assassin's creed valhalla ya giremiyorum

epic gamesten satın aldığım valhallaya giremiyorum şöyle bir hatayla karşılaşıyorum This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way
  15. A

Yardım 4080S sistem için R7 7800x3D vs R9 7950x3D

Herkese merhaba, 4080 Super sahibiyim, işlemci olarak R9 7950x3D düşünüyordum fakat araştırdıktan sonra çok daha ucuza aynı performansa sahip R7 7800x3D'yi gördüm. Tecrübelerinizi iletirseniz sevinirim nedir, ne değildir? 7800X darboğaz söz konusu mudur? Uzun ömürürlülükte hangisini...
  16. A

alınır mı bütce max 27.000₺

Arkadaşlar merhaba çok yakın arkadaşımın bir pc ye ihtiyacı var https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5500-gigabyte-rtx-4060-eagle-oc-8gb-gigabyte-a520m-k-hikvision-512gb-16gb-ram/?utm_source=pchocasitv&utm_medium=youtube&utm_campaign=inceleme sizce bu pc iş görür mü özelleştirme kısmında işlemciyi...
  17. A

işlemcim i5 12400F fan sıcaklığı normal mi?

arkadaşlar pc boştayken 40 derece termal macunu az önce yeniledim pek bi farkı yok gibi bu sıcaklık normal mi?
  18. A

Macun sürdükten sonra görüntü gitti

Ve ekrana şuan görüntü gelmiyor
  19. A

Arkadaşlar f/p buzdolabı arıyorum

tek önceliğimiz en az 450Lt olması. Fiyat olarak ise olabildiğince az. Teşekkürler
  20. A

max 700₺ lik mute tuşu olan kulak üstü kulaklık

çağrı merkezinde çalışan bi arkadaşıma lazım kesinlikle oyun falan oynamayacak sadece iş için. Şimdiden teşekkürler
Geri