Arama sonuçları: *

1. N

Kule Tipi Sogutucu yamuk duruyor

Merhaba arkadaslar kule tipi sogutucum yamuk duruyor bir sorun teskil eder mi yukari assagi egilmiyo zaten vidalari saglam performansta da sknti yok ilerde sorun teskil eder mi birde PSU yuk altina girince tikirti sesi cikariyor
  2. N

Benchmark testinde ssd sorunu

Herkese merhaba oncelikle userbechmark testinde tum bilesenlerin saglik durumu gozukurken ssd de BU gozukmuyor neyden kaynakli olabilir (%) olan
  3. N

Oyunlarda flickering, shimmering, jaggies ve dokularin gec yuklenme sorunu

Merhabalar arkadaslar iki ay once hazir bir sistem aldim itopyadan fakat son zamanlar oyunlarda dokularin gec yuklendigi, titredigini farkettim sistem iyi olmasina ragmen çimenler, teller, Ince detaylar karakteri hareket ettirince kipirdiyor gibi ve bazi oyunlar donuyor FPS degerleri yetmesine...
  4. N

Oyunlarda Anti aliasing calismiyor

Merhabalar arkadaslar tum oyunlarda uzaktaki nesneler mouse hareket ettirdikce titriyor veya tirtikli yerler titriyor göz zevkimi mahvetti bunun cozumunu Bulan kisme yok her oyunda oluyor mesela csde kapi veya teller mouseyi hareket ettirdikce titriyor GTA 5 cimenler veya uzaktaki yerler bunu...
  5. N

HAZIR SISTEMDE SIKINTI

Merhaba arkadaslar bir ay kadar once bi hazir sistem aldim i5 12400f rtx 3060 ti falan var icinde ilk geldiginde pcyi actim psudan cizirti sesi geliyordu bir ay kadar gecmedi ekran kartinda da vizilti sesi almaya basladim win 10 pro yaptim biosu guncelledim ve soyle bir sorunla karsilasmaya...
  6. N

ANLAYAMADIGIM PROBLEM

Merhabalar arkadaslar bir aya yakindir hazir sistem var elimde ilk zamanlarda PSU Dan cizirti sesi geliyordu simdi ekran kartinda da var arastirdim coil Whine sesi olabilirmis bu surecte win 10 pro yaptim pcyi bide biosu guncelledim fakat bu islemleri yaptiktan sonra oyuna giriyorum (CS) ekranda...
  7. N

TITREME BENZERI PROBLEM

Merhabalar arkadaslar bir aya yakindir hazir sistem var elimde ilk zamanlarda PSU Dan cizirti sesi geliyordu simdi ekran kartinda da var arastirdim coil Whine sesi olabilirmis bu surecte win 10 pro yaptim pcyi bide biosu guncelledim fakat bu islemleri yaptiktan sonra oyuna giriyorum (CS) ekranda...
  8. N

Coil Whine Mi Yardimci Olurmusunuz

Merhabalar arkadaslar yaklasik bir ay once hazir sistem aldim i5 12400f MSI rtx 3060 ti ventus 3x Pc elime gectiginde PSUdan cizirti sesi aliyordum okullar online oldu memlekete kargoladim pcyi ekran kartimi yanimda getirdim bu surecte biosu guncelledim win10 pro yaptim pcyi ekran kartini...
  9. N

PSU SORUNUM VAR ANLAYAN VARSA YARDIM EDEBİLİR Mİ

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce hazır sistem aldım levon abinin m9 sistemi fakat sistemi biraz kontrol ettiğimde psu ya da ekran kartında şöyle bir ses duymaya başladım(video eklicem), başta ekran kartı sandım fakat kulağımı egzos fanından yavaş yavaş aşşağı indirince ekran kartının...
  10. N

Modart yeni sistemi hakkında

Modartin yeni çıkan sistemi stokta kaldı mı acaba ve önerir misiniz pişman eder mi acaba çok anlayan bir insan değilim bilgisayar bileşenlerinden (sanırım satın alıp parası çekilen ve siparislerinde gözükmeyenler varmış)?
  11. N

Core i5-11400F ve 1660 Super Alınır mı arkadaşlar arada kaldım

Arkadaşlar alınır mı biraz özelleştirdim
  12. N

Steelseries Arctis 3 İçin 7.1 Ses Dönüştürücü Alınır Mı?

Herkese merhaba bugün ikinci el sıfır ayarında stellseries arcist 3 2019 modelini aldım Windows Sonic ile ayarlanıyor sanırım 7.1 desteklediğini gördüm 7.1 dönüştürücü alsam sesi daha çok arttırır mı bı de bilgisayarım olmadığı için kulaklığın ses kapatma yerine basınca kapanmıyor kırmızı...
  13. N

Monitör problemi Asus tuf vg24vqe

Merhabalar yeni aldığım Asus tuf vg24vqe model monitör aldim ekranında tam ortasında aşağıya doğru inen beyaz bir ışık var nedir o bilginiz var mı? Sadece siyah ekranda görüyorum o ışığı
Geri