Arama sonuçları: *

• Users: ThEagles
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ThEagles

7500F için Anakart önerisi?

Sistemde ryzen 5600 + 6700 xt ekran kartı + asus b550m plus anakart var. Sistemi 7500f'e upgrade etmeyi düşünüyorum. Anakart önerileriniz açığım. Bir diğer soru ise, am5 sistem ile ekran kartımda problem olur mu?
  2. ThEagles

Vatan bilgisayar toplama sistem önerisi

Sadece Vatan bilgisayardan alacağız. Önerebileceğiniz sistemlere açığım. Bütçe az da olsa esneyebilir.
  3. ThEagles

Kuryelik İçin Motor önerisi

Kurye olarak işe başlayacağım yakın zamanda. Scooter önerilerinize açığım.
  4. ThEagles

PlayStation 5 Oyun Önerisi

Oyun önerilerinize açığım. GOW, TLOU gibi oyunları oynadım. İyi forumlar.
  5. ThEagles

15.000 TL'ye kadar Tablet önerisi

Önerilere açığım. Not: Telefon Samsung S23 Ultra
  6. ThEagles

PS5 için M2 SSD Önerisi

Ps5 için 4500 TL'ye kadar ssd önerebilir misiniz? 2 TB olmalı.
  7. ThEagles

FPS Oyunları için %60 Beyaz Klavye Önerisi

Normal klavye büyük geliyor. %60 beyaz klavye arıyorum. Kullanan varsa önerebilir.
  8. ThEagles

iPhone 11'den S23 Ultra Geçmek

Uzun zamandır android kullanmıyorum. Telefon çok güzel görünüyor ve donanım olarakta baya iyi. Önerir misiniz, geçen var mı?
  9. ThEagles

%60 Klavye Önerisi -

Beyaz olması önemli. Bütçe biraz daha esneyebilir.
  10. ThEagles

MLD M2 SSD Alınır mı?

Merhaba, 7000-6800 okuma ve yazma var. 2900 TL. Sizce alınır mı, sıkıntı yaşatır mı, kullanan var mı?
  11. ThEagles

Gaming PC varken PS5 ?

İmzamdaki sistem var, her oyunu rahatça oynayabiliyorum. Gaming pc varken, Ps5 alınır mı?
  12. ThEagles

Speed Mousepad Önerisi

Hali hazırda Steelseries CS:GO Howl Edition kullanıyorum ancak eskidi. Mouse eskisi gibi kaymıyor. Kare şekilde olan SPEED mousepad önerin.
  13. ThEagles

Çözüldü✓ 240 HZ Monitör Önerisi

Selam arkadaşlar, CS:GO ve Valorant tarzı oyunlar için önerilerinize açığım.
  14. ThEagles

2K 144hz+ Monitör Önerisi?

Selam arkadaşlar. 6700xt ile kullanılacak minimum 144 hz monitör önerilerinize açığım. İmzada donanım mevcut. Edit: 27" ve üstü
  15. ThEagles

Param Güvende ile ekran kartı almak

Almayı düşünüyorum. Daha önce hiç almadım. Nelere dikkat edilmeli?
  16. ThEagles

600w PSU Rx 6800 Yeterli mi?

Kasamla beraber gelen PSU: bit.ly/3DwXlqS Yeterli midir?
  17. ThEagles

Çözüldü✓ 7500 TL Bütçe ile 6700xt mi, 3070 mi?

2.el ekran kartı alacağım. Arada kaldım. Hangisi tercih edersiniz? Nedenleri ile belirtin lütfen.
  18. ThEagles

Çözüldü✓ Amazon Yurtdışı Ekran Kartı Hk.

Yurtdışından alınıp, satıcısı Amazon olmayan ekran kartlarında garanti süreci nasıl işliyor?
  19. ThEagles

Çözüldü✓ 6600 ve 3070 Takası Mantıklı mı?

Selam, Sapphire Pulse RX 6600 ekran kartımı, Gigabyte'ın 3070 Gaming Pro Oc kartı ile takaslamayı düşünüyorum ama size de sorayım dedim. 6600'ın Üzerine 5 bin nakit istedi. Sizce çok mu az mı, verilir mi? Kart detayları: 6600 1 Yıl TR, Gigabyte 2 yıl TR garantili . İki cihaz da 2.el Edit...
  20. ThEagles

144hz monitör önerisi

Selamlar, 3500'e kadar 144 HZ monitör önerilerinize açığım. FPS odaklı kullanılacak. İnç fark etmez.
Geri