Arama sonuçları: *

• Users: Dartagnan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dartagnan

Ofis Sandalyesi Önerisi?

Herkese selamlar. Kendime bir ofis sandalyesi arıyorum. Bilgisayar başında çok vakit geçirdiğim için rahat ve uzun ömürlü olması benim için çok iyi olur. Boyum 195 ona göre önerilerde bulunursanız sevinirim. Bütçem 5000 TL.
  2. Dartagnan

Monitörümdeki bu çizgilerin nedeni nedir?

Merhablar. Yaklaşık 2 hafta önce eklediğim fotoğraftaki gibi çizgiler çıkmaya başladı monitörümde sebebi nedir ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Dartagnan

5000 TL'ye Kadar Kulaklık Önerisi

Genellikle Valorant, PUBG tarzında FPS oyunları oynuyorum. Mikrofonu iyi olan bir kulaklık arıyorum. Aynı zamanda kafam büyük olduğu için kafamı sıkmayacak büyük kulaklık önerileriniz varsa benim için daha iyi olur. Steelseries Arctis Nova serisini inceledim biraz fena gelmedi. Bir de bluetooth...
  4. Dartagnan

EA FC 25 Showcase Açılmıyor Hata Veriyor!

EA FC 25 Showcase'e girmeye çalıştığımda aşağıya eklediğim hataları alıp duruyorum. Demosunu oynayıp bir deneyeyim ona göre alırım dedim ama daha demosu bile açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Çözümü bilenler yardımcı olursa sevinim.
  5. Dartagnan

3000 TL'ye Kulaklık Önerisi Lazım?

Herkese iyi akşamlar. Şuanda Rampage Fury X bluetooth kulaklığını kullanıyorum. Kafa yapım büyük olduğu için her kulaklık kafama tam oturmuyor o yüzden büyük ve geniş bir kulaklık arıyorum. 3000 TL'yi elinizden geldiğince geçmezseniz sevinirim. Genellikle FPS tarzı oyunlar oynuyorum o yüzden ona...
  6. Dartagnan

EA FC 25 Bu Fiyata Alınır mı?

Herkese iyi günler, EA FC 25 Epic Gameste şu anda indirimli olarak yaklaşık 1000 TL civarında. Sizce bu fiyata alınır mı? Başka oynayabileceğim uygun fiyatlı bir platform mevcut mu? Şimdiden teşekkürler.
  7. Dartagnan

Steelseries Arctis Nova 5 Wireless Alınır mı?

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Çoğunlukla FPS tarzı oyun oynayıp filim izleyen birisiyim. Sizin öneriniz ne olur? Başka kulaklık önerileriniz varsa bu fiyat bandında belirtebilirsiniz.
  8. Dartagnan

SteelSeries Arctis Nova serisinden hangisi alınır?

Nova serisi almaya karar verdim ama hangisini alsam bilemedim. Nova 5 bütçeme en uygunu gibi duruyor siz ne dersiniz? Hangisini almalıyım sizce?
  9. Dartagnan

HyperX Cloud III Wireless mı Steelseries Arctis 7 Pro Wireless mı?

Bu iki kulaklık arasında kaldım. Çoğunlukla FPS türünde oyunlar oynuyorum. Sizce hangisini almak daha mantıklı? Bir de geniş olması gerekiyor kafam biraz büyük olduğu için sıkmasını istemiyorum.
  10. Dartagnan

Kulaklık önerilerini bekliyorum.

Öncelikle herkese iyi akşamlar, yaklaşık 4 senedir Rampage Fury X bluetooth kulaklığı kullanıyorum. Artık seslerde falan sıkıntı çıkarmaya başladı. O yüzden yeni bir kulaklık istiyorum. Genellikle FPS türü oyunlar oynuyorum. Düşük seviyede bir kulaklık olmasını istemiyorum. Fiyat için aklımda...
  11. Dartagnan

Kulak içi oyuncu kulaklığı önerisi?

Herkese iyi akşamlar, yaklaşık 4 senedir rampege fury x kullanıyorum. Bluetooth özelliği ile kullanırken sağ taraftan ses gelmiyor. Bir de kafam büyük olduğu için sıkıyor saçımın şeklini falan bozuyor. Bu yüzden kulak içi oyuncu kulaklığı arıyorum. Valorant tarzı oyunlar ve hikayeli oyunlar...
  12. Dartagnan

Portatif Klima Önerisi?

Herkese iyi akşamlar, şuan Aydında yaşıyorum ve akıl almaz bir sıcak mevcut. Evimde vantilatör bulunuyor ama yeterince soğutmuyor o yüzden uygun fiyatlı bir portatif klima almayı düşünüyorum. Ben biraz bakındım ve linkini verdiğim klimayı buldum. Önerileriniz varsa bekliyorum...
  13. Dartagnan

Kalemli tablet önerisi?

Arkadaşlar kardeşim üniversiteye gideceği için ona bir kalemli tablet almak istiyorum. Tableti video izlemek ve not tutmak için kullanacak. Tavsiyeniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  14. Dartagnan

Uygun fiyatlı tablet önerisi?

Herkese selamlar. Kardeşim için uygun fiyatlı hem ders çalışabileceği hem de film-dizi izleyebileceği bir tablet arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  15. Dartagnan

1800 TL'ye 2. el XBOX 9. nesil gamepad alınır mı?

Let go üzerinden ilanı gördüm. 3-4 kere kullanıldığı sıfır gibi olduğunu söylemişler. Bilgisayarda FİFA oynamak için almayı düşünüyorum. Sizce 1800 TL verilir mi?
  16. Dartagnan

Sizce hangi gamepadi almalıyım?

Bilgisayarda FİFA oynamayı düşünüyorum bunun için de aklımda 2 yöntem var ya internet üzerinden https://www.hepsiburada.com/anunnaki-kablosuz-pc-ve-ps4-uyumlu-oyun-kolu-joystick-gamepad-dualshock-yeni-nesil-v2-p-HBCV00003L1Q9H bu kolu alacağım ya da 800-900 TL'ye 2. el orjinal ps4 kolu alacağım...
  17. Dartagnan

Hangi gamepadi almalıyım?

Bilgisayarımdan fifa oynamak istiyorum bunun için önerebileceğiniz gamepadler var mı? Pahalı bir şey aramıyorum çok fazla bütçem yok.
  18. Dartagnan

Sizce hangi monitörü almalıyım?

https://www.gaming.gen.tr/urun/338004/msi-g244f-23-8-inc-170hz-1ms-full-hd-freesync-premium-rapid-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.2.7#reviews...
  19. Dartagnan

Sizce hangi monitörü almalıyım?

Yaklaşık 3 gün önce siparişini verdiğim lenovo marka monitör bugün elime ulaştı. Kutuyu açtığımda içindeki dp kablosunun ve aksesuarlarım olduğu poşetlerin daha önceden yırtılarak açıldığını gördüm. Hepsi burada ile görüşerek değişim talebinde bulunacaktım fakat satıcının elinde aynı modelde...
  20. Dartagnan

Hangi klavyeyi almalıyım?

Öncelikle herkese selamlar. Laptobumu bağlamak için bi monitör satın aldım şimdi de bir klavye alıp öyle kullanmak istiyorum. Bütçem 800 TL önerilerinizi bekliyorum.
Geri