Arama sonuçları: *

• Users: Elwasy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Playstation 5 aldım satıcı güvenilir mi?

Merhaba daha bugün playstation 5 slim versiyon aldım. Redura adlı satıcıdan ve amazondan satın aldım. Sizce bir sorun çıkar mı? cihazda herhangi bir sorun olur mu? satıcı güvenilir midir? bu soruları almadan önce sormalıydım ama stokta sadece 1 adet kalmıştı hızlıca almak istedim bu yüzden biraz...
  2. E

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Merhaba bütçem 2500 - 3000 arasında kablosuz gaming kulaklık arıyorum. Şu anda aktif kullandığım kulaklık razer blackshark v2x mikrofonu olsun ses kalitesi olsun beni gerçekten memnun eden bir kulaklık ama kablo olayı gerçekten artık beni çok sıktı. O yüzden bu söylediğim kulaklığın minimalinde...
  3. E

25000 - 29000 arasında gaming laptop önerisi

Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi o fiyat bandında laptop önerisi olursa çok iyi olur çünkü laptoplarda ekran kartı watt değeri vs bişeyler var pek onları bilmiyorum yardımcı olursanız çok iyi olur ve ayrıca ürün amazonda bulunursa çok iyi olur çünkü amazonun iade garantisi diğer hiç bir...
  4. E

Openwrt kurdum ama internetim yok

Merhaba openwrt kurdum az önce ve recep abinin videosunu izledim fakat şu anda pppoe ayarını yaptığımda benim internetim olmuyo verdiği hata "Error: Network device is not present" bunu söylüyor bir kaç video izledim fakat işe yaramadı ne yapmam gerekiyor vdsl için lütfen yardım edin.
  5. E

Gaming.gen.tr yanlış ürün gönderimi

13 aralık 2024'te gaming.gen.tr üzerinden ASUS RT-AC1200 WİFİ 5 V1 ROUTER siparişi verdim fakat elime ulaşan ürün ASUS RT-AC1200 WİFİ 5 V2 ROUTER oldu yani bir üst sürümü ve bu durumu gaming.gen.tr'ye bildrdim bana ürünü geri iade etmemi söylediler. Bende eğer iade etmezsem ne olacak diye sordum...
  6. E

Openwrt için hangi router'i almalıyım?

Merhaba, openwrt destekli bir modem almak istiyorum internette xiaomi mi wifi router 4a'nın desteklediğini gördüm ama gigabit sürümünün fakat şu anda baktığımda sadece xiaomi mi wifi router 4a olduğunu gördüm openwrt'de çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. İnternet olarka VDSL kullanıyorum fiber...
  7. E

Hangi sıvı soğutucuyu almalıyım?

Ryzen 5 5600 işlemci sipariş ettim ve çoğunlukla bu işlemciyi sıvı soğutucu ile kullanmam gerektiğini söylediler ve gördüm. Fakat sıvı soğutucuya pek fazla bütçem yok bu yüzden 2 bin tl gibi bir bütçem var hangi sıvı soğutucuyu almalıyım? kule tipi sıvı soğutucular pek hoşuma gitmiyor hem duruş...
  8. E

Önerebileceğiniz monitörler

Merhaba 2k 27 inç ips panel monitör önerisi yapabilir misiniz lütfen ve sadece amazon link olursa çok iyi olur bütçe 10k hepsiburada,trendyol gibi siteler ürünü açtıktan sonra iade olmadığını belirtiyor fakat amazon da ürünü açsanız dahi iade hakkınız oluyor bu yüzden sadece amazon'a...
  9. E

Rampage sıfır ölü piksel garantisi yanlış

Merhaba bir kaç hafta önce monitör önerileri almıştım ve bir kaç kişi https://www.hepsiburada.com/rampage-glacier-gl27r180q-27-qhd-2k-180hz-1ms-ips-g-sync-freesync-rgb-pivot-beyaz-oyuncu-monitoru-p-HBCV00006NB6V1 bu modeli önerdi bende youtube'den videolarına bakmaya başladım ve şansılıyım ki...
  10. E

Ölü piksel çoğalır mı

Merhaba arkadaşlar 20 ağustosta monitör sipariş süreçlerim başladı bundan sonra tüm aldığım monitörlerde ölü piksel çıkmaya devam etti ve artık bu durumdan çok sıkıldım her aldığım monitörden 1 adet ölü piksel muhakkah çıkıyor bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum amazon bana seri hatalı dedi fakat...
  11. E

Hangi monitörü almalıyım?

Merhaba 2 seferdir GIGABYTE G27F 2 adlı monitörü alıyorum ve 2 seferde de ölü piksel sorunuyla karşılaştım ve anında iade ettim hatta iade ettikten sonra tekrar aynı monitörü sipariş ettim daha bugün elime ulaştı ve ambalaj mühürünün açık olduğunu gördüm bir takım sorunlar yaşadım bu yüzden...
  12. E

2000 TL bandında mekanik klavye önerir misiniz

2000 TL bandında mekanik klavye önerir misiniz ajazz ve akko'ya baktım fakat akko çok pahalı bu yüzden alamıyorum https://wraithesports.com/products/akko-3087-ocean-star-mekanik-klavye https://wraithesports.com/products/fnatic-streak65-mekanik-klavye bu iki ürünü buldum fakat güzel midir...
  13. E

İnstagramdaki bu eklenti nedir?

Merhaba bir yayıncıda görmüştüm. Pcde instagramı kullanırken aynı youtubedeki video menü sistemi gibi durdurma ileri geri sarma hızlandırma gibi menü yapmış bunu nasıl yapıyor hangi eklentiyle bilen birisi varmı?
  14. E

Raw türkiyeye gönderim yapıyor mu?

Merhaba Chris Bumstead'in markası olan RAW türkiyeye gönderim yapıyor mu. Hiç sitelerinden bir şey sipariş eden varmı? https://getrawnutrition.com/products/raw-pre bu ürününü alacağım ve ödeme sayfasında türkiyeyi seçip adresimi girebiliyorum fakat amerikadan geleceği için bir sıkıntı çıkarmı...
  15. E

Sporda kullanılabilecek kulaklık önerisi

Merhaba sporda ve günlük hayatımda kullanabileceğim bluetooth kulaklık öneriniz varsa lütfen link atar mısınız. Bütçe 1000 tl
  16. E

Kulakiçi kulaklık önerisi

Merhaba bundan 2 yıl önce QCY HT05 Melobuds ANC aldım ve şuana kadar kullanıyordum. Gerçekten çok memnundum fakat sağ kulaklığın içinden tıkır tıkır sesler gelmeye başladı herhalde içindeki silikon sekteye uğramış ve içindeki mekanizma serbest kalmış bu yüzden kafamı sallarken veya sporda spor...
  17. E

Bu klavye mx cherry mi?

merhaba xpg summoner mini diye bir klavye gördüm büyüğünü almayı düşünüyordum fakat tuş takımı var diye pek içime sinmiyordu. Bunun küçüğünü gördüm. Acaba bu klavye mx cherry mi...
  18. E

Led bulut tavan nasıl yapılır?

Merhaba 1 2 sene önce çok heves ederek yapmak istediğim fakat imkanım olmadığı için yapamadığım birşeydi. Şuan imkanım var ve bunu yapmak istiyorum. Yapmak için beyaz karton, elyaf, yapıştırıcı ve led gerekiyor. Bunların hepsini temin edebiliyorum fakat aşağıda ki videoda ledi sanki yıldırım...
  19. E

Fanları nasıl takacağım?

Merhaba 2 yeni fan aldım ve kasamın üstüne takmak istiyorum. Fakat fanlarda içeri hava sirkülasyonu veya dışarı hava sirkülasyonu olarak 2 ye ayrıldığını biliyorum. üste takacağım fanlar için içeri mi hava üflemeli yoksa dışarı mı havayı atmalıyım? Ve fanların hangi yönü dışarı hava veya hangi...
  20. E

Bütçeme uygun mouse arıyorum.

Merhaba 0-700 tl arası bütçem var güzel bir gaming mouse arıyorum. Uzun süre kullanabileceğim güzel bir şey arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Geri