Arama sonuçları: *

1. S

20k civarı Laptop Öneri

Bi arkadaşım için laptop önerisi istiyorum zamanında bende cok takip ederdim ama kendi pc mi aldıktan sonra piyasadan çekildim o yüzden durumlardan cok haberim yok yardımcı olursanız sevinirim.Önceliğimiz hp olması nedense arkadaşım baya takmış ve illede hp olsun diyo tabii ki asus gibi cok güzel...
  2. S

Laptopu Süpürgeyle Temizlemek

Hp Victus 16 Laptop var fan delikleri çok tozlanmış 1 yıldır hiç temizlenmedi süpürgeyle üstü körü çeksem sıkıntı olurmu acaba fanlara zarar verir mi. Manisada yaşıyorum öyle güvenipde verebileceğim yetkili servis de yok ben bunu nasıl temizleyebilirim
  3. S

Battlefield 5 yardım

Arkadaşlar daha önce bf1 oynuyordum, sonra gamepass alınca bf5 geçiyim dedim. Ama oyun nasıl desem çok yavaş gibi hissettiriyor silahları kontrol edemiyorum, mousela yaptıklarım oyuna yansımıyormuş gibi geliyor, zaten oyunu açınca anlamadığım şekilde mouse nin ışıkları sönüyor, sorun mousedan mı...
  4. S

CYBERPUNK DONMA SORUNU

ilk gün oynarken bi sorun yoktu sonra anlamadığım şekilde kayıt dosyam silindi,neyse oyun zaten cok buglu dedim görmezden geldim hikayenin yüzde20 si falan oynamıstım oysaki,hadi bide bu sorun yetmezmiş gibi şimdi oyun sürekli takılıyor sistemsel bi sorun olduğunu düşünmüyorum i5 12500h rtx3060...
  5. S

Ping Sorunu Lütfen Yardım

Arkadaşlar valorant ta ve diğer online oyunlarda saçma şekilde ping 2000 görüyor ve inmek bilmiyor, yani biraz şans durumu gibi diyelim bi maç başladı maçın başında bazen 20ms veriyor ve maç boyu stabil kalıyor ama hemen ardından girdiğim maçta 2000ms olayı yaşanıyor ve defalarca çık gir yapmam...
  6. S

Epicden Oyun Önerisi

Arkadaşlar epic games den dying light 2 alıcam ama 200 tl yi geçirecek güzel oyun eklemek istiyorum 15 tatil için elimde oynayacak oyunlar listesi aşağıdaki gibi Gta 5 Rdr2 Witcher 3 Wolfeinstein Belki death stranding Lütfen oyun önerir misiniz? çok arada kaldım
  7. S

Ram yükseltmesi hakkında

Arkadaşlar laptopa Ram yükseltmesi yapıcam nasıl yapılır uygun parça nasıl seçilir vs vs olayları biliyorum tek merak ettiğim Ram yükseltmesi sıcaklıkları düşürür mü yani sonuçta tek kanaldan çift kanal belleğe geçiş olucak, performans arttığı için pc kendini daha az yorar diye düşünüyorum, bu...
  8. S

Steam İndirimleri Öneri

arkadaşlar oyunlara ve oyun serilerine çok hakim değilim, en bilindik oyunlardan tabii ki haberim var ama başka güzel oyun bilmiyorum şuan kütüphanede rdr2, forza4, forest, gta5(epic games), dying light var. Far cry, metro serileri çok bilindik seri ama oyunlarını falan hiç bilmiyorum amaç ne...
  9. S

epic games oyunları yardım

Arkadaşlar sınav haftam olduğu için pcyi aileme teslim ettim hiçbir yerden bakamıyorum hangi oyunların çıktığına,Epic Gameste 19 Aralık ve sonrasını çıkan bedava oyunları buraya yazarmısınız, hem ileriye dönük bir çetele tutmuş oluruz
  10. S

HP VICTUS UPGRADE SORUNU

İ5 12500h rtx 3060 8gb ddr5 Ram 512gb m2 ssd kombinasyonu hp vıctus laptop ta Ram ve ssd yükseltmesi yapmak istiyorum ama anakart hakkında bilgim yok, yani Ram için büyük ihtimalle boş slot vardır ama ssd için emin olamıyorum, ben nerden öğrencen boş yuva olup olmadığını?? Laptopun arkasını...
  11. S

Rdr2 98 TL'ye Alınır mı??

Steamde rdr2 98tl, ama önümüzde epic games in 15gün 15 oyun kampanyası var, ya orda bedavaya gelirse ben parayla alırsam boşa gitmiş olucak
  12. S

HP VICTUS, YAZILIM SORUNU

Kullanmakta olduğum hp vıctus d16 laptop son gelen omen gaming hub güncellemesiyle iyice saçmaladı, durumu anlatmak gerekirse, performans moduna aldığım zaman fanlar direk max a geçiyor ve ısı değerlerini yanlış gösteriyo, performans modunda fanların yüksek rpmli çalışması normal bunu biliyorum...
  13. S

700tl gaming kulaklık

Valorant csgo falan oynuyorum, max 700tl ama daha ucuza olursa iyi olur tabii
  14. S

Acer Nitro 5 alınır mı?

Acer nitro 5 alınır mı? İ7 1750h rtx 3060 8gb ram 512gb m2 ssd 15,6 ekran 22000 tl İnternette daha ucuza bi kaç yerde var ama babamı internetten almaya ikna edemedim vatan bilgisayarda satılıyor sizce alınır mı?
  15. S

Rx6500xt+ R 5600g 9000tl a520m pro anakart

Rx6500xt Ryzen 5 5600g 16 gb ram 512gb m2 ssd adam klavye mouse kulaklık da veriyor sizce 9000 tl ye iyi mi?, bu aksam almaya gidicem
Geri