Arama sonuçları: *

• Users: Flushixy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Flushixy

Sanayici Varsa Sürtme Pasta Cila

kaldırıma sürttüm pasta cilayla geçer mi lokal işine girmeden? biraz tadım kaçtı sabah sanayiye götüreceğim ama bekleyemedim :D
  2. Flushixy

%60 Boyutlarında Klavye Arıyorum

Aktif olarak yazılım ile ilgileniyorum, oyun falan oynamıyorum bütçe sorunum yok, Mekanik Klavye arıyorum. Macbook için* Keychron K9 - Q3 vs. almayı planlıyordum ancak başka düzgün model bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim *Logitech MX Mechanical önermeyin, teşekkürler.
  3. Flushixy

Hediye Kulaklık Önerisi

Bi arkadaşıma hediye almayı planlıyorum 500-650 TL bandında kulaklık alacağım Gamepower Medusa 7.1 650 TL bu fiyat bandında daha iyisi var mı?
  4. Flushixy

Kurumsallık Süreci | Öneri/Tavsiye İhtiyacı

gerek kalmadı
  5. Flushixy

Trendyol Şanslı Çekiliş Hk.

Son zamanlarda oldukça fazla karşıma çıkıyor. Burada Trendyol Şanslı Çekiliş 'ten herhangi bir şey kazanan oldu mu?
  6. Flushixy

Bu Domainle Neler Yapardınız? | Fikir Alışverişi

Merhabalar, Yeni bir projeye başlamak istiyorum ve dipgaz.com domainini satın aldım. Aklımdaki fikir motorlu araçlar vs. ile ilgili bir forum veya blog sitesi kurmak siz olsanız nasıl bir şey yapardınız?
  7. Flushixy

Yapay Zeka Yazılımcıların İşini Bitirecek mi?

Soru basit; sizce yapay zekanın dev. istihdamı açısından ne gibi + ve - leri olacak? Bence pek bir faydası olmayacak çünkü istediğiniz kadar kaliteli bir ai'ye sahip olun isterseniz gpt-4'ten 5x-10x daha iyi ve stabil çalışsın. Neyi nasıl arayacağınızı soracağınızı bilmezseniz verimli sonuç...
  8. Flushixy

ChatGPT Alternatifleri

Genel olarak makale yazdırma ve kod düzenleme gibi işlemler için ChatGPT kullanıyordum, gpt-4 çıkmasıyla birlikte fazla para vermek istemedim. Ucuz ve kaliteli çalışan bir şey arıyordum 15+ yapay zekayı test ettim içlerinde en stabil çalışanları aşağıya bırakıyorum. Tabii ki hiçbiri...
  9. Flushixy

İmzalardan Görsel&GiF'lerin Kaldırılması

Forum ilk açıldığı zamanlarda imzaya görsel ve gif ekleyebiliyorduk, bende anlık bir hevesle forumda bir kulüp kurmuştum :D Kulüp üyelerinin özel GIF'i vardı falan, neyse bizim dışımızda da imzalarda GIF'ler vs. fazlaca kullanılmaya başlandığı için imzadan görsel vb. şeyler optimizasyon sorunu...
  10. Flushixy

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

Selam Millet, Kendi gelişimimi kayıt altına alabilmek için artık günlük niteliğinde blog tutmaya karar verdim ve ilk yazımı paylaştım inceleyerek ve site üzerinden yorum yaparak bana destek olabilirsiniz :) https://aliakpoyraz.com/linux-ogreniyorum-episode-0/
  11. Flushixy

Deprem, Daha Fazla İnsana Ulaşmak İçin RT

Merhabalar twitter kullananlar adıyamana yardım ulaşmıyor enkaz altında kalan arkadaşlarımız var aşağıdaki tweeti RTleyebilirseniz daha fazla kişiye ulaşabiliriz.
  12. Flushixy

1.5K Laptop Çantası Önerisi

Genelde uzun yolculuklar yapıyorum ve sırt çantası kullanıyorum, kaliteli ve darbelere karşı dayanıklı laptop çantası arıyorum. laptop boyutu 13.3 inç bütçe max 1500 TL
  13. Flushixy

Macbook Pro vs 24K 'lık Laptop

Genelde gündelik hayat yazılım ve ofis işlerinde kullanacağım belki ara sıra oyun oynarım. Macbook Pro M2 8 cpu 10 gpu mu almalıyım yoksa herhangi bir oyun bilgisayarı mı? Oyun bilgisayarı alın diyorsanız 24K'ya kadar önerebilir misiniz.
  14. Flushixy

Öneri | FreeCash | Çekilebilir 17$ - Görev Yap Kazan Mantığı

Merhaba arkadaşlar, Görev yap - Kazan mantığında bi siteden uzun süredir ödeme alıyorum, sizlerde faydalanın diye bu konuyu paylaşıyorum. Coinbase görevinde kimlik onayı gerektiği için 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor. 18 yaşından küçükseniz kasa açma ve sitedeki diğer görevleri...
  15. Flushixy

Thodex Bombası Patladı mı?

Türkiyenin 2. büyük borsalarından olan THODEX 1 ay önce 2milyon doge dağıtmıştı, DOGE'nin katlanmasıyla birlikte firmanın iflas ettiğiyle alakalı haberler dönüyor. Twitter hesaplarını da sanki 13 yaşında çocuk yönetiyormuş gibi mentionlar atıyorlar. Bugün yapılacak 6 saatlik bakımdan itibaren...
  16. Flushixy

Raven Coin'in Durumu

Tüm piyasanın dibe çökmesiyle birlikte çok güvendiğim raven coin'de düşüşte, var mı benim gibi rvn'e oynayan az muhabbet edelim.
  17. Flushixy

Tarayıcı Önbelleği Sorunu

1.5 saattir bilgisayardaki her türlü tarayıcının geçmişini önbelleğini temizlememe rağmen bazı siteler sorunlu açılıyor. (siteler normalde düzgün, eski önbelleğe alınmış halleri açılıyor.) Sinirlerim bozuldu bi bilgisi olan var mı
  18. Flushixy

Sitesi olan 1 Kişiye 1 Yıllık Hosting Sağlıyorum

İnternet sitesi olan 1 kişiye sınırsız özellikte Linux Hosting hediye edeceğim. (1 Yıllık) Almanya/TR Lokasyon arasında istediğiniz zaman geçiş yapabilirsiniz. 1 site barındırılabilir. 2 GB RAM 2 CORE Sınırsız SSD Disk Alanı Sınırsız Trafik Sınırsız Subdomain Sınırsız Veritabanı Sınırsız E-Posta...
  19. Flushixy

Bedava Coca Cola [Redbull Kampanyası Benzeri]

8 Şubat 2021 Saat: 00:01 – 31 Mart 2021 Saat: 23:59 tarihleri arasında geçerli olup, Coca-Cola Meşrubat Pazarlama Danışmanlık Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Promosyon tarihleri arasında, Daha Daha uygulaması veya www.dahadaha.com internet sitesine giriş yaparak kampanya...
  20. Flushixy

Yeni Windows 10 Açığı Bulundu

Yeni windows 10 açığı bulundu; Browser'a Bu kodu yazıp enterleyince bilgisayar mavi ekran veriyor Dikkat Edin Hocam -- Denendi çalışıyor :) 5dk pc açılmadı Kaynak2:
Geri